FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željezničar - Goražde 

Opet laganica u kupu, dobro je.
Jedan konkurent ispada već u ranoj fazi takmičenja.
Jedan konkurent ispada već u ranoj fazi takmičenja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sve nešto kontam da će Slavka biti poprilično teško savladati u dvije utakmice i da možemo do kupa ove sezone.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Super ždrijeb nećemo osjetiti igranje kupa u oktobru, a važno je jer polako kreće opet malo tezi raspored 

Dovodi on odbranu na popriličan nivo, već sad nam je teško zabiti gol i ovo što smo primili, primili smo iz penala. Efikasnost će sigurno biti problem, ali i on je vjerovatno svjestan toga.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Sta se ba sikirate? rad Petrovica se vec sad vidi, ide uskoro i istocna tribina, sve potaman, sve kako treba, nema potrebe da stvarate umjetne probleme i frku koja ne postoji ni u klubu ni oko kluba, opusteno ...

Petrović postao Željin maneken
Slavko Petrović, trener Željezničara, jednom prilikom nam je ispričao kako je, vodeći Darmstadt, imao pres-konferencije koje su trajale i po sat, a na kojima je, priznaje, zbog mladosti i neiskustva, znao “lupati” svašta.
Jedno pitanje - polusatni odgovor
Međutim, njemački novinari su bili oduševljeni njegovim izričajem, pa su ga tako pratili na pres-konferencijama i kada je promijenio klub i otišao u Carl Zeiss Jenu.
Slušajući ga i gledajući na konferencijama za medije u Željezničaru, shvatamo zašto su njemački novinari iz Darmstadta putovali u Jenu kako bi ga pratili. Petroviću je, naime, dovoljno jedno pitanje, kako bi presica trajala unedogled, jer kada počne govoriti, teško ga je zaustaviti, a kaže gotovo sve. Tako je jučer recimo rekao kako za njega nije bilo dovoljno velike kravate.
- Imam kravatu, ali dok je obmotam oko vrata, ništa ne ostane za ispod, uz smiješak je rekao Petrović, koji je zajedno sa igračima Samirom Bekrićem, Aleksandrom Kosorićem i Uglješom Radinovićem glumio manekena u odijelima kompanije Jordies, s kojom je potpisan sponzorski ugovor.
Tako je Petrović, kojeg je neko upitao kako je zadovoljan utakmicom protiv Brotnja u kojoj je Željo slavio sa 7:0, ispričao gotovo sve. Tako smo saznali da Križman, Jahić i Nikolić gotovo sigurno neće igrati protiv Metalleghea, zbog povreda, te da je Siniša Stevanović počeo hodati. Saznali smo da je zadovoljan juniorima Beširovićem i Osmankovićem, te da ga je “očarala” igra Dženisa Beganovića, koji je igrajući napadača postigao dva gola za poluvrijeme.
Saznali smo i to kako Željo ima četiri igrača podjednakog kvaliteta na poziciji defanzivnog veznog (Blagojević, Marković, Šećerović i Radinović), te da kod njega ne postoji igrač za kojeg će staviti ruku u vatru i reći: “Ovaj će igrati i sljedeći meč, ako je prošli bio loš”.
Respekt za Metalleghe
- Protiv Brotnja smo pokazali da možemo. Ozbiljno smo ušli u duel, a od igrača sam tražio da njihova predstava bude na nivou jednog kluba kao što je Željo. Dali smo sedam golova iz raznih pozicija i možemo biti zadovoljni. Uz sve, napravili smo dobru reklamu u tom dijelu države i vratili samopouzdanje koje moramo održavati pobjedama, kaže Petrović i dodaje kako je on planirao osam bodova iz četiri utakmice, te da mu za ispunjenje tog plana nedostaju tri iz narednog meča.
- Znam sve vrline i mane te ekipe, jer sam igrao protiv njih u Travniku sa Radnikom (slavio Radnik 2:1, op. a). Bolje igraju na strani, nego kući, jer strahovito brzo iz defanzive uđu u ofanzivu. U Kupu su čuvali igrače za nas i odmorni ulaze u meč, a nama bi pobjeda jako dobro došla, jer imamo dva teška gostovanja, protiv Radnika i Sarajeva. Oni zaslužuju respekt, ali mi moramo na terenu pokazati da je naša želja veća od njihove, riječi su Petrovića.
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
rece hrasno 

Hrasno1921 je napisao/la:Sve sto sam ja pisao u maju i pocetkom juna, zaimljivo ostali forumasi pisu sada ...
O upravi, trosenju para, pogresnim potezima, kriminalnim aktivnostima, interesima, menadzerskom lobiju itd ...
Doslo je vrijeme![]()
- Incognito87
- Kontakt:
A sad mu ti isti valjaju...
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
kad miske udari klempu i kaze lezi dole, hrasno legne i ne ustaje vise. viri sad iz tepiha misketa. cuska i lezi dole.
A ti se kleo u njega moj aldine 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Sto se Haus nasao uvrijedjen, ponizen i isamaran, pa malo postao i bezobrazan usred napada huje i bijesa
Sve se da u zivotu dogovoriti, srediti i zavrsiti, ne znam sta je pojedincima, mozda su ocekivali nesto vise? ovi ljudi imaju kredit koji ih veze do kraja polusezone, a za isti taj kredit poceli su unaprijed placati rate, stavise u plusu su za dvije, ko skonta skontat ce, ko nece ne ostaje mu nista drugo nego da pise po forumu.
Sve u svemu trenutni ljudi u klubu imaju podrsku sviju, od navijaca, igraca, bivsih struktura i opcenito javnosti, svoje greske su priznali, neke stvari zavrsili mimo bilo sta da izadje u javnost, dog. se sa Sportskim drustvom, sportski segment prepustili ljudima iz te branse itd. ako ovako nastave nema razloga da se udara na upravu, licne nesuglasice, amoziteti i sl. su nesto sasvim drugo

Sve se da u zivotu dogovoriti, srediti i zavrsiti, ne znam sta je pojedincima, mozda su ocekivali nesto vise? ovi ljudi imaju kredit koji ih veze do kraja polusezone, a za isti taj kredit poceli su unaprijed placati rate, stavise u plusu su za dvije, ko skonta skontat ce, ko nece ne ostaje mu nista drugo nego da pise po forumu.
Sve u svemu trenutni ljudi u klubu imaju podrsku sviju, od navijaca, igraca, bivsih struktura i opcenito javnosti, svoje greske su priznali, neke stvari zavrsili mimo bilo sta da izadje u javnost, dog. se sa Sportskim drustvom, sportski segment prepustili ljudima iz te branse itd. ako ovako nastave nema razloga da se udara na upravu, licne nesuglasice, amoziteti i sl. su nesto sasvim drugo

1921'
Hrasno i kad je bio opozicija bio je dignospo za ovakve ko sto su hausmanHrasno1921 je napisao/la:Sto se Haus nasao uvrijedjen, ponizen i isamaran, pa malo postao i bezobrazan usred napada huje i bijesa![]()

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
kad miske opali dvije vaspitne nema price nego podrska.
- plavousrcu
- Kontakt:
Hrasno je sef parade. Po njegovom pisanju veliki navijac naseg Zelje cije privatne interese su bili narusavali iz kluba. Sad kad je zavrseno u njegovu korist on je zadovoljan i kraj price.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Upravu ste 100% bez ikakve zajebancije, cekam da "kontstruktivno" pocnete pisati, pa da se ukljucim u raspravu, malo da se igramo samaranja 

1921'
a kad si smarao s laznim hadzijom, lopovom, tad ti je bilo konstruktivno. nemoj da zovem misketa da ti klempu udari konstruktivnu.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Upravu si, samo sto moze da ubaci sta u padje umjesto sljage, nego mojne trolati temu stvarima koji nemaju veze sa FKZ, imas li sta konkretno? kakva prica? insajderska informacija, prica oko lopovluka i sl., daj nesto da malo prodrmamo temu, vidis da nema ni druga amazona, ostalo svega vas par ili jedan uljez, hajde potrudi se ziv bio, mrdni ...HausMan je napisao/la:a kad si smarao s laznim hadzijom, lopovom, tad ti je bilo konstruktivno. nemoj da zovem misketa da ti klempu udari konstruktivnu.
1921'
ti si ovdje posljednji koji moze naredjivati sta ce ko pisati. rekoh dok si smarao s laznim hadzijom niko ti nije rijec napisao. hajd ti pod ruku s strajkacima pa udrite jedno zikino kola. a ja cu pisati sta se meni pise.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Nesto si druze nervozan, od prvog posta pa do ovog zadnjeg, ko uvrijedjena mlada si, nije ti dobra taktika od mene praviti dusmana, pogodi zbog cega
ali hajde ruku na srce i nisi neki kapacitet za raspravu, ali hajde potrudi se ziv bio 

1921'
tvoje pakaske price mozes djeci pricati ako me razbiras konstruktivni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.