FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TeroweNth
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TeroweNth » 11 jul 2010, 16:44

Bosnier je napisao/la:
cassanova je napisao/la:Znam da če 50 naših "navijača" biti dole. tj. oni su se skupili otamo iz jednog gradića 30 kM udaljenog od stadiona. Napravili su i neki trans dug 10 metara.
jel furas ili ce bas biti ?

Bit ce , ima vec nekoliko stranica unazad postavljena slika transparenta , cini mi se Natanya ... :D

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 11 jul 2010, 16:45

Bosnier je napisao/la:
cassanova je napisao/la:Znam da če 50 naših "navijača" biti dole. tj. oni su se skupili otamo iz jednog gradića 30 kM udaljenog od stadiona. Napravili su i neki trans dug 10 metara.
jel furas ili ce bas biti ?
slika
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 11 jul 2010, 16:47

Extra

Svaka cast momcima koji su uradili ovo !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 11 jul 2010, 17:23

Imao sam čast da ga upoznam i da budem s njim na nekoliko gostovanja, stotine domaćih tekmi ne brojim. On nas je držao onih godina kada nam baš i nije išlo najbolje. Ni smo ni mi poslije njega sjedili skrštenih ruku. Pokazali smo da smo najbolji klub ove države, a da imamo najviše navijača širom države i regiona i to fanatično odanih to je i on znao. Žao mi je što nije dočekao jedan Newcastle ili recimo Zubandan pa da bude ponosan na svoje manijake. Đilda je zasigurno jedan od bitnijih ljudi za svjetlu tradiciju ovog našeg vremešnog kluba. Nadam se da mu je Allah dž.š. podario lijepi džennet, onakav kakav On samo šehidima daje.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 11 jul 2010, 17:48

Jutros na aerodromu u Becu vidim nase igrace i strucni stab. Izgledali su mi dobro raspolozeni. Iskoristio sam priliku da im pozelim srecu. Trebace nam itekako

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 11 jul 2010, 18:09

Dino_TM je napisao/la:
mirza_it je napisao/la:pozzzzzzz hoce li neko postaviti neki link za gledanje naseg sampiona u izraelu hvala unaprijed
BHT ?[/qu kodiraju bht znas li koji drugi kanal

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 11 jul 2010, 18:20

Seljacina je napisao/la:Meho Puzic - Nema vise borca Djilde

http://rapidshare.com/files/406354848/M ... Dzilde.mp3
moze li novi link ovaj ne radi

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 11 jul 2010, 18:26

NB je bio juče u Goraždu
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 11 jul 2010, 18:33

1921 je napisao/la:Đilda Dževad Begić,26-godišnjak za koga mnogi kažu -bio je najveći sarajevski borac-.Hrabar toliko da su o njegovim podvicima pricali i oni koi ga nisu bas toliko poznavali lično.Ali malo je takvih-Đildu su znali skoro svi,Đilda je imao srce otvoreno svima, i ljudskosti i hrabrosti svima bez granica.
Naoružao se zahvaljujući osvijedočenom SDS-ovcu za koga je skoro čitava ulica znala da posjeduje oružije.Đilda se nije libio-sa nožem u ruci,kuc-kuc na vrata i na sviježe postavljene barikade na Koševskom brdu onog užasnog dana kad su sarajlije probuđene vijestima o >>neindifikovanim ljudima koi su ispregrađivali grad<<.Od tada do smrti,11.jula-branio je Srajevo gdje god je trebalo.Prvi u svakom stroju nije imao vremena da se poigra sa svoje četri kćerkice,Melihom,Melisom,Dženitom i Mirsadom,niti da pomogne svojoj ženi Hajrudini koja pod srcem nosi svoje peto dijete što oca nikad neće vidjeti.Đilda je svoj život poklonio svom gradu.Bio je običan momak.Porodicu je izdržavao radeći gdje je bilo posla,najčešće kako izbacivač.Snažan,stasit,umijo je sa ljudima,a sama njegova pojava obeshrabljivala je one nasiljene tipove.Smrt je Đildu zatekla na Pofalićima.Inače bio je tih dan na Zatištu i samo koje veče ranije napravio dar-mar u četničkim redovima.Nihad Kepeš i Eso Tucaković svijedoče o Đildinoj izvidnici kada je sa nerazdvojnim drugom Pecijem i jednom djevojkom,Mujesirom,Đilda prodro u sami četnički prsten.Na Zlatištu gdje su borbe,svakodnevno i uvijek krvave,gdje je teren nepristupačan Đilda je sa svojom izvidnicom uspio uništit čitavu četničku posadu PAM-a,obezbijeđenje jednog četničkog kamiona i sam kamion.Pucanje je bilo takvo da njegovi saborci pričaju da su se sudarila dva bataljona.No to je bio Đilda podpomognut sa dvoje izviđača.Eso je sa Đildom bio u trenu smrti.Đilda je poginuo onako kako nije-htio pao je pogođen metkom zločinca.Ranjeno je nekoliko civila nadomak pofalićkog raskršća,a Đilda čim je čuo odmah je krenuo da pomogne.Đilda je krenuo prema Pofalićima.Kada je došao iskočio je iz auta i krenuo prema ranjenicima bio je jedan dovoljan korak da ga snaiper pogodi Đilda je pao kao pokošen.>>Đilda je jedne prilike reko,ako treba da se gine neka to samo nebude od snaipera,neka bude prsa u prsa muški<<
svaka cast za ovaj tekst
:( :( Đilda rahmet ti duši, sine bosanski :(
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 11 jul 2010, 18:54

Jos 2 dana 1 sat i 36 minuta

prekosutra igramo :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 11 jul 2010, 18:58

Neka je rahmet dusi covjeku koji je branio grad Sarajevo
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 jul 2010, 19:15

RIP Dževad Begić Đilda moj jaro ali fakat pravi jaro nikad te zaboraviti neću nek ti dragi Allah podari lijepi đenet :cry:
Sarajevo ljubavi moja!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 11 jul 2010, 19:22

Kako su postavljeni koeficijenti na tekmi Hapoel-Zeljeznicar,jesu li Izraelci ogroman favorit ili umjeren?

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 11 jul 2010, 19:26

Seyo_TM je napisao/la:Jos 2 dana 1 sat i 36 minuta

prekosutra igramo :mrgreen:

ima li neko informaciju kolko je nasih otislo u izrael (jel neko bio na aerodromu) ??
FKŽ !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 jul 2010, 19:27

Hapoel 1.40
Zeljeznicar 7.22
Nereseno 3.96
TO je po BEt 365 dok su po Expektu jos vece kvote na Zelju i dostizu do 8.55
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 11 jul 2010, 19:28

Nije to strasno....mislim da su Borac i Siroki veci outsideri,bar po kladionicama.

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 11 jul 2010, 19:31

na bwin 1-1,45, X-3,75 i 2-6,50

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 11 jul 2010, 19:36

Hoce li iko iz Sarajeva ic u Izrael. Kaze ovaj skupilo se njih 50 30 km od stadion u jednom malom gradicu :cry: :cry:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 jul 2010, 19:42

Amar_TM87 je napisao/la:Hoce li iko iz Sarajeva ic u Izrael. Kaze ovaj skupilo se njih 50 30 km od stadion u jednom malom gradicu :cry: :cry:
To sam i ja citao da su neki momci iz Netanye napravili i trans za tu tekmu,mislim da sam ga i video na ovoj temi i da ce bodriti Zelju.Cak su neki od njih i bili na tekmi ZEljo-Borac i Zeljo-Laktasi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 11 jul 2010, 19:49

goldboy je napisao/la:
Seljacina je napisao/la:Meho Puzic - Nema vise borca Djilde

http://rapidshare.com/files/406354848/M ... Dzilde.mp3
moze li novi link ovaj ne radi

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Yanichar i 41 gost.