FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Znaš šta mene zabrinjava, mi ove godine da nekim čudom se plasiramo u grupe, zaradimo 10 miliona ako bi se pomakli s mjesta Bog me ubio. Ne zna niko s parama kod nas. Kad ima troše sumanuto kad nema troše neracionalno. Kod nas više znači manje. Izgleda da smo ovaj rok sa najmanje para uboli dva tri solidna igrača a prethodni opasno fulili. Katastrofa.
Opet imaš hajd tog Duljevića da je uzet kakve pare pa uložit u kadar bilo bi fenomenalno. Jer on ne fali svakako a možeš 2-3 odlična igrača dovest za te novce najmanje.
Opet imaš hajd tog Duljevića da je uzet kakve pare pa uložit u kadar bilo bi fenomenalno. Jer on ne fali svakako a možeš 2-3 odlična igrača dovest za te novce najmanje.
Mi smo trebali imati vec dominantnu ekipu,da se sacuvala okosnica sampionske ekipe i jos nekih par igraca iz danasnjeg perioda,medjutim mi nista ne radimo kako treba vec se spominjalo da u rubrici odlasci i dolasci ima 15 igraca,tako se ekipa ne pravi,ali mi to sve znamo ne moramo govoriti to uopste,ali vidite vi svi da smo mi FKS i da kod nas nema takvog sistema,**** sve to ja ocekujem puno od Cale i zimskog prijelaznog roka,daj da mi mlatnemo aBd ovu buraniju i docekamo derbi u miru i dobroj atmosferi,vec smo spominjali da puno dobijamo ako dobijemo Slobodu,daj nek se to desi pa cemo vidjeti kako dalje 2:0 (Ahmetovic,Saric) za mir u kuci,svi na sjever Sarajevo forever ! 
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Mi cemo biti dominantni, ali u pravom smislu te riječi tj osvajat cemo u 5 godina 7/10 mogucih trofeja i igrat makar 3 grupne faze EL, kada nam budzet bude cirka 3 puta veći od najblizeg pratioca tj cirka oko 12-15 miliona maraka godisnje.
Naravno, od tog iznosa barem 50% mora se izdvajati na PLATE IGRAČA.Ne mislim na pare na ruke, obeštećenja isl već na čiste mjesečne plate igrača.
To mora biti stalni priliv od sponzora i ostalih stvari, a kad se proda igrač za par miliona te pare automatski uloziti u kupovinu slicnog igrača.
Trenutni budzet od 6-7 miliona nije loš sekunde, i donio nam je 2 trofeja u 3 godine i jedan play off, mozda ce donjeti jos 2 trofeja u naredne 3-4 godine sto u nasim uslovima itekako nije loše, bolje je od svih ostalih ali nije apsolutna dominacija kakvoj tezimo ipak.Naši prvi pratioci imaju po 4-5 miliona godišnje.
I naš omjer kako se ulaze budzet nije dovoljno dobar, dosta ida na gluposti a dosta je otislo na kamp.Nisam siguran kolko je u tih 7 mill za plate igrača.
Dinamo ima 30 mill eura godišnje (imao prošle godine, ove ce biti vise zbog rekorda u transferima) i to im je prosjecni budzet zadnje 3-4 godine.Rijeka i Hajduk npr imaju 11-12 mill eura godisnje.Cisto usporedbe radi.
Naravno, od tog iznosa barem 50% mora se izdvajati na PLATE IGRAČA.Ne mislim na pare na ruke, obeštećenja isl već na čiste mjesečne plate igrača.
To mora biti stalni priliv od sponzora i ostalih stvari, a kad se proda igrač za par miliona te pare automatski uloziti u kupovinu slicnog igrača.
Trenutni budzet od 6-7 miliona nije loš sekunde, i donio nam je 2 trofeja u 3 godine i jedan play off, mozda ce donjeti jos 2 trofeja u naredne 3-4 godine sto u nasim uslovima itekako nije loše, bolje je od svih ostalih ali nije apsolutna dominacija kakvoj tezimo ipak.Naši prvi pratioci imaju po 4-5 miliona godišnje.
I naš omjer kako se ulaze budzet nije dovoljno dobar, dosta ida na gluposti a dosta je otislo na kamp.Nisam siguran kolko je u tih 7 mill za plate igrača.
Dinamo ima 30 mill eura godišnje (imao prošle godine, ove ce biti vise zbog rekorda u transferima) i to im je prosjecni budzet zadnje 3-4 godine.Rijeka i Hajduk npr imaju 11-12 mill eura godisnje.Cisto usporedbe radi.
Skaut u kostimu za sutra, zato su morali ovoliku glavu napraviti..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kupili i Vucka bezbeli 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- egocentrik
- Kontakt:
Neka moze on i s jednom nogom.egocentrik je napisao/la:Treba se Saidu zahvaliti
Hvala Saide!egocentrik je napisao/la:Treba se Saidu zahvaliti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dobrajoker90 je napisao/la:Skaut u kostimu za sutra, zato su morali ovoliku glavu napraviti..![]()
coala je napisao/la:Neka moze on i s jednom nogom.egocentrik je napisao/la:Treba se Saidu zahvaliti
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
dobar je said uzet će nam lovu onako džaba nizašto a raja šuti¸je.u rustema a čovjek čitavu utakmicu trči kao konj.
Pa treba ga onda odvesti na hipodrom nek galopira tamo s drugim konjima, u Sarajevo treba znati i lopte igrati. Fino je @duska sinoc objasnio sve oko njega, nadam se da si citao. Nije Said sam sebi dao ogromnu platu i nije sam sebe pregledao na sistematskom pregledu i rekao, ovaj igrac moze igrati. Kad Rustem uradi ono sto je Said radio u svom prvom mandatu ovdje, onda mozda i on bude imao kredita kao Said da ga se ne proziva.fks74 je napisao/la:dobar je said uzet će nam lovu onako džaba nizašto a raja šuti¸je.u rustema a čovjek čitavu utakmicu trči kao konj.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kakv si ti ludak, Jokeru

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Daj ba nemojte praviti legendu od igrača koji nije sastavio godinu u klubu kako treba.
Treba ih obojicu kritikovati. Jednog što ne zna, drugog što je uzeo ogromnu platu a znao je da nema ništa od njega.
Treba ih obojicu kritikovati. Jednog što ne zna, drugog što je uzeo ogromnu platu a znao je da nema ništa od njega.
Sutra će nas biti 10.000!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
je.eš kredite sada zbog tih kredita treba nekome platu davati onako zato što je u sarajevu odigrao par dobrih utakmica moraju svi imati iste aršine pa da je to moj otacjoker90 je napisao/la:Pa treba ga onda odvesti na hipodrom nek galopira tamo s drugim konjima, u Sarajevo treba znati i lopte igrati. Fino je @duska sinoc objasnio sve oko njega, nadam se da si citao. Nije Said sam sebi dao ogromnu platu i nije sam sebe pregledao na sistematskom pregledu i rekao, ovaj igrac moze igrati. Kad Rustem uradi ono sto je Said radio u svom prvom mandatu ovdje, onda mozda i on bude imao kredita kao Said da ga se ne proziva.fks74 je napisao/la:dobar je said uzet će nam lovu onako džaba nizašto a raja šuti¸je.u rustema a čovjek čitavu utakmicu trči kao konj.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
I fizički ili samo psihički?High je napisao/la:Sutra će nas biti 10.000!
Slazem se ja brate da zbog njegove ogromne plate koju prima treba yebavati mame, samo na pravu adresu treba to slati. Nije sam sebi dao platu! Ako su vidjeli na pregledima da je momak zavrsio s karijerom kao sto sam ja govorio prije nego sto ce doci, sto ga dovedose? Bio sam protiv njegovog dolaska, plasio se ovoga i da ce Said unistiti onaj ugled koji je imao i pokvariti utisak koji je ostavio na nas. To se evo polako i desava. Jos kad budu raskidali sa njim, Said ce od igraca kojeg smo voljeli svi ko brata, postati jos jedna ubleha koja nas je uzela lopatom. Ali jednostavno ne mogu njega kriviti tu, nego yebem mamu nesposobnoj upravi koja je bacila pare na njega da smiri navijace i spasi svoje dupe, a mogli smo dovesti pravog igraca za njegovu platu.fks74 je napisao/la:je.eš kredite sada zbog tih kredita treba nekome platu davati onako zato što je u sarajevu odigrao par dobrih utakmica moraju svi imati iste aršine pa da je to moj otacjoker90 je napisao/la:Pa treba ga onda odvesti na hipodrom nek galopira tamo s drugim konjima, u Sarajevo treba znati i lopte igrati. Fino je @duska sinoc objasnio sve oko njega, nadam se da si citao. Nije Said sam sebi dao ogromnu platu i nije sam sebe pregledao na sistematskom pregledu i rekao, ovaj igrac moze igrati. Kad Rustem uradi ono sto je Said radio u svom prvom mandatu ovdje, onda mozda i on bude imao kredita kao Said da ga se ne proziva.fks74 je napisao/la:dobar je said uzet će nam lovu onako džaba nizašto a raja šuti¸je.u rustema a čovjek čitavu utakmicu trči kao konj.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Joj dobre fore sa Vučkom u gradu 
Trebali su samo napravit novo odijelo da ima više bordo boje.. Al da ne kažete odmah da se pljuje po svemu
Trebali su samo napravit novo odijelo da ima više bordo boje.. Al da ne kažete odmah da se pljuje po svemu
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, Bing [Bot], Hajdeee, KarloIvandic, Rule_hz i 44 gosta.