Valjda budu i ove adidaske.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Puma je napisao/la:
Da oni sigurno placaju onu godisnju ili je mjesecna naknada drzavi pa ne placaju carinu na robu iz eu dok mi obicni smrtnici dajemo 30% od vrijednosti robe preko 60km.anonimni je napisao/la:Tačno, al Sportsdirect šalje DHL-om, pa uzmi u obzir i njihovo naplaćivanje kojekakvih troškova... Ja sam jednom direktno sa Sportsdirecta naručivao, za 3 dana je roba bila u Sarajevu, al su me ispeglali sa slanjem računa, a bio blizu 50 KM (još poštarina 10 funti bila, sad je 12 čini mi se), tako da ko god hoće išta skuplje da naruči, a nema nikog u EU Factcool mu dobro dođe...
Samo boje drugačijeBosniacum Lilium je napisao/la:Isti, samo malo drugaciji skroz
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hvala prijatelju a Deichman ? Imas li kakvog iskustva? Nesto mi cijene bodu oci jer su dosta jeftinije od npr office shoesario_Ferdy88 je napisao/la:Office shoes, uvjerljivo najbolji izbor, u Retru isto ima finih modela.Escobar je napisao/la:Zna li ko gdje se mogu nabaviti duboke cipele iskljucivo za jesen (kiša, bljuzga)
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Jesu li oni poboljsali kvalitetu obuce? Prije godinu dana sam uzeo cipe za jesen i nakon par kišnih dana lijeva noga uredno mokracoala je napisao/la:Ma office je preskup.
Sad zimska obuca samo Deichmann!