tillman je napisao/la:Zato sto je izgleda gazda McCaskey uz pomoc onog savjetnika Ernie Acorsia, prisilio GMa Pacea da potpise Foxa za trenera, iako je Pace bio u pregovorima sa Bowlesom... Uglavnom, sad ako bude sezona kriminalna, tipa 2-14 ili 4-12 omjer, GM moze doci gazdi i reci, eto, ja sam tio drugog lika, a ti navalio sa Foxyem... Inace, dosta se spominje i da Fox ne da Paceu da dodje do izrazaja i dosta ovih potpisa je njegovo djelo... i zato bih volio ako bi se rjesavali Cutlera, da se onda otpusti i Foxa i uzme Josh McDaniels za HC, a Fangiu digne placa da ima najvecu placu za DCa u ligi (jer budimo realni, Fangio ce dobiti negdje poziv da bude HC)... McDaniels + novi QB, slicno kao sto su Eaglesi sad napravili sa Doug Pe.ersonom i Wentzom...SaltCityAttack je napisao/la:Sta je ovo opet se spominje da ce Bearsi mozda otjerat Foxa trazit novog trenera hahhaha...ovo ako urade tacno im teeba **** mater svima redom..pa kad sam.ja rekao da su trebali Gaseu sat ugovor a ne ovako.... nadam se da nece to uraditi draftaj QB ali ako ima kakav, napravi OL za istog, secondari ako otjeras Cuera imat ces 70m salary 75 mozes skuckat ekipu
Imas 3 imena koja recimo malo odskacu od konkurencijeSaltCityAttack je napisao/la:Hajmo ljudi koji je najbolji QB na draftu ja vec razmisljam i.nadam se tomeWatson ? A **** mater nikako ne vjerujem crncu QB ne znam zasto isto ko kad bi mi neko rekao da mi bijelac bude RB majkemi
Watson, ali on ima oko sebe najbolje igrace, tako da je njemu najlakse bilo uspjeti
DeShone Kizer, izgleda ove sezone dosta bolje od Watsona, fizicke predispozicije odlicne, ima solidne statistike, bolji bacac od Watsona ali slab u progresu citanja obrana, obicno baca prvom targetu (hint: Cutler)
Brad Kaaya, vjerojatno najbolji pocket QB koji ce izaci na draft, on za razliku od ove dvojice, je dobar u ovom progresu citanja obrane, igrao dosta i ispod centra, pro-style offense itd... trebao bi i on biti u top 10 biran...
I reci cu jos Chad Kelly, necak od velikog Jim Kellya, usporedjuju ga sa Daltonom, sto je sasvim ok, atletizam i te fore nisu dobra strana, ali progres, i te bitnije stvari ima sasvim ok, kazu druga runda za njega..
sto ce reci, kad bi imali top 5 pick, moliti se da DE Myles Garrett padne u ruke, i onda u drugoj rundi uzeti Kellya
Ma da smo mi Gaseu ponudili da bude trener bilo bi odlicno, ali eno i njemu ne ide bas najbolje ali eto...Cutlera odpustiti 15m ustwdoto imali bi 75m salary cap ...trade za ovog u Patriotsima meni bi bilo najbolje jer je spreman odmah da igra i ima kvalitet ..ali za tih 75m treba dovesti OL ali dovesti provjerene nikako rookies na tu poziciju, vidjet popravit secondary ..Jeffereya potpisati svakako treba.