NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 sep 2016, 22:24

tillman je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Sta je ovo opet se spominje da ce Bearsi mozda otjerat Foxa trazit novog trenera hahhaha...ovo ako urade tacno im teeba **** mater svima redom..pa kad sam.ja rekao da su trebali Gaseu sat ugovor a ne ovako.... nadam se da nece to uraditi draftaj QB ali ako ima kakav, napravi OL za istog, secondari ako otjeras Cuera imat ces 70m salary 75 mozes skuckat ekipu
Zato sto je izgleda gazda McCaskey uz pomoc onog savjetnika Ernie Acorsia, prisilio GMa Pacea da potpise Foxa za trenera, iako je Pace bio u pregovorima sa Bowlesom... Uglavnom, sad ako bude sezona kriminalna, tipa 2-14 ili 4-12 omjer, GM moze doci gazdi i reci, eto, ja sam tio drugog lika, a ti navalio sa Foxyem... Inace, dosta se spominje i da Fox ne da Paceu da dodje do izrazaja i dosta ovih potpisa je njegovo djelo... i zato bih volio ako bi se rjesavali Cutlera, da se onda otpusti i Foxa i uzme Josh McDaniels za HC, a Fangiu digne placa da ima najvecu placu za DCa u ligi (jer budimo realni, Fangio ce dobiti negdje poziv da bude HC)... McDaniels + novi QB, slicno kao sto su Eaglesi sad napravili sa Doug Pe.ersonom i Wentzom...

SaltCityAttack je napisao/la:Hajmo ljudi koji je najbolji QB na draftu ja vec razmisljam i.nadam se tome :) Watson ? A **** mater nikako ne vjerujem crncu QB ne znam zasto isto ko kad bi mi neko rekao da mi bijelac bude RB majkemi
Imas 3 imena koja recimo malo odskacu od konkurencije
Watson, ali on ima oko sebe najbolje igrace, tako da je njemu najlakse bilo uspjeti
DeShone Kizer, izgleda ove sezone dosta bolje od Watsona, fizicke predispozicije odlicne, ima solidne statistike, bolji bacac od Watsona ali slab u progresu citanja obrana, obicno baca prvom targetu (hint: Cutler)
Brad Kaaya, vjerojatno najbolji pocket QB koji ce izaci na draft, on za razliku od ove dvojice, je dobar u ovom progresu citanja obrane, igrao dosta i ispod centra, pro-style offense itd... trebao bi i on biti u top 10 biran...
I reci cu jos Chad Kelly, necak od velikog Jim Kellya, usporedjuju ga sa Daltonom, sto je sasvim ok, atletizam i te fore nisu dobra strana, ali progres, i te bitnije stvari ima sasvim ok, kazu druga runda za njega..
sto ce reci, kad bi imali top 5 pick, moliti se da DE Myles Garrett padne u ruke, i onda u drugoj rundi uzeti Kellya :D

Ma da smo mi Gaseu ponudili da bude trener bilo bi odlicno, ali eno i njemu ne ide bas najbolje ali eto...Cutlera odpustiti 15m ustwdoto imali bi 75m salary cap ...trade za ovog u Patriotsima meni bi bilo najbolje jer je spreman odmah da igra i ima kvalitet ..ali za tih 75m treba dovesti OL ali dovesti provjerene nikako rookies na tu poziciju, vidjet popravit secondary ..Jeffereya potpisati svakako treba.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 30 sep 2016, 22:38

SaltCityAttack je napisao/la: Ma da smo mi Gaseu ponudili da bude trener bilo bi odlicno, ali eno i njemu ne ide bas najbolje ali eto...Cutlera odpustiti 15m ustwdoto imali bi 75m salary cap ...trade za ovog u Patriotsima meni bi bilo najbolje jer je spreman odmah da igra i ima kvalitet ..ali za tih 75m treba dovesti OL ali dovesti provjerene nikako rookies na tu poziciju, vidjet popravit secondary ..Jeffereya potpisati svakako treba.
Ma vidjet cemo sada OL protiv Lionsa, ako tu dobro odigraju kao protiv Cowboysa, onda se moze reci da je napredak tu, jbga, Sitton je dosao tjedan prije prve utakmice, Whitehair prebacen na centra samim time, treba vremena da se uigraju... tako da ja jos ne bih otpisivao sadasnju OL... ono cime sam najzadovoljniji je Leno na LT, igra dobro, i to veseli, 7th rounder... Massie na RT je nalosija karika linije, ne znam sta je u njemu vidio Pace...

Mislim da ce Patsi tesko pustiti Jimmy G.a, i oni su svjesni da Tomica nece jos dugo... ali ako bi tradeali za njega, onda treba i McDanielsa za HC, jer ga je on "stvorio"...
Sto se tice love na SC, to treba potrositi na premium pass rushera (Chandler Jones iz ARI, Melvin Ingram iz SD) i na dobrog cornera ili safetya, mozda Eric Berrya dovesti za nagodinu... ali vidjet cemo... trebaju dat pare Jefferyu prvo pa ostalo onda rjesavati

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 30 sep 2016, 23:43

e jeb.iga, prihvatio sam trade sa elmedinom jer mi treba RB, a yahoo kaže da trade važi tek od iduće hefte. koje sranje! mogli su to negdje napisati kao obavjest prije dugmeta za prihvatanje trade-a. bullshit!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 sep 2016, 23:49

Watkins placed on the IR
Velika steta...

Sto se nas tice izgleda da ce Garoppolo startovati u Nedjelju ako je vjerovati medijima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 01 okt 2016, 00:37

jestamaji je napisao/la:kizer je toliko dobar da nije uspio pobijediti duke :mrgreen:
Da Notre Dame, nema najgoru odbranu svih vremena ove plemenite igre, možda bi i pobjedio. Al' znaš ti to vrlo dobro, samo se praviš englez. :mrgreen:

Clemson - Louisville, je definitivno must watch.

Sutra igraju Kizer i Kaaya, tako da i to treba ispratiti.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 01 okt 2016, 18:28

Odbrane dominiraju na utakmici Syracuse - ND :kafa:
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 01 okt 2016, 19:23

danas su interesantne samo dvije utakmice, michigan-wisconsin i clemson-louisville

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 01 okt 2016, 22:12

jestamaji je napisao/la:danas su interesantne samo dvije utakmice, michigan-wisconsin i clemson-louisville
povlačim ovo...wisconsin igra tako dekadentan football da je ovo negledljivo. odo u kafanu, taman se vratim na watson-jackson :wave:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 okt 2016, 01:14

I sta kazu ova dvojica danas su dva QB koja bi mogli Bearsi draftat ? Ja se samo bojim da nam Cutler i ne ostane najbolji QB u historiji po nekim brojevima ebem ti zivot sto mi.nemamo.srece da draftamo QB Raidersi, Phila daj boze jednog ...ali se opet nadam da ce biti trade za Patriotsima neka oni draftaju ovog crnca pa neka se uci od Tomice
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 okt 2016, 05:46

dobra tekma
nevjerovatno koliko grešaka clemsona u drugom poluvremenu, ali još su u igri
a ovaj jaclson može ovako u koledžu, neka ovo proba u NFL, neće dugo izdržati na nogama

@slani, nisu ova dva QB, ovaj iz louisvillea može tek dogodine na draft

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 02 okt 2016, 08:55

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 okt 2016, 13:23

joj koji mamurluk .... biće teško danas izgurati više od londonske tekme. a i ovi studenti su me uništili, igrali su do iza šest, to treba dekretom zabraniti :mrgreen:

clemson je prvi tim koji ima širom otvorena vrata playoffa, sada mogu još samo sami usrati. ostalo još sve otvoreno. ohio state i alabama su sigurno favoriti, po meni ohio state favorit broj 1, ali oni i jedni i drugi imaju još žestokih tekmi do kraja :wave:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 02 okt 2016, 14:22

College football. Ewwwww
Postovanje treba zaraditi.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 okt 2016, 14:47

college football je maestralan ako se ograničiš na prave utakmice. npr noćas u clemsonu je pored maestralne i napete tekme bio i neviđen dernek, rjetko viđena atmosfera i navijanje. cijelo prvo poluvrijeme i zadnjih desetak minuta apsolutnog ludila! tako nešto na NFLu nije moguće ni pomoću filmskih trikova. tačno mi je bilo žao što nisam na utakmici (nije da bi mi ikad palo na pamet otići u tu kaubojštinu zvanu južna karolina, ali dernek je bio svjetski) :mrgreen: :wave:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 02 okt 2016, 17:12

Kaka.
Postovanje treba zaraditi.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 okt 2016, 17:50

kad_kako je napisao/la:Kaka.
pogrešan sport, on igra u americi, ali fudbal :mrgreen:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 okt 2016, 17:52

Edin TM87 je napisao/la:Sta kaze jesta maji jagsi i texansi ovo rjesavaju izmedju sebe :urnebes: :salut: :tokralju:
da! nadam se da gledaš ovo. coltsi su toliko loši da ni klivlend ne bi dobili :wave:

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 02 okt 2016, 17:56

Neka pobjede Bearse, ostalo me ne zanima. :kafa:

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 okt 2016, 18:22

ustvari grozna tekma

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 okt 2016, 18:36

jaguarsi su iznimno glupi, ne znam koliko su puta izašli napolje i zaustavili vrijeme za coltse

grozomorna tekma

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.