nije se ni saraf promjenio a kamoli neka rekonstrukcijael_ninjo je napisao/la:sta je ovo treballoo da znaci ...tax je napisao/la:jos jedno ljeto prodje na grbavici stadionu nista novo ne dodje![]()
![]()
![]()
![]()
pojasnii??
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Edis Mulalic sablja islama od danas trener u mladjim kategorijama voljenog nam kluba nek mu je sretno!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ma ja se nadam da ce biti nesto od onih njemaca sto bi treballi praviti grbavicu ..tax je napisao/la:nije se ni saraf promjenio a kamoli neka rekonstrukcijael_ninjo je napisao/la:sta je ovo treballoo da znaci ...tax je napisao/la:jos jedno ljeto prodje na grbavici stadionu nista novo ne dodje![]()
![]()
![]()
![]()
pojasnii??
mada nista ne vjerujem dok ne vidim gore bagere i ostalle masinee
a i trenutno ne razmisljam punoo o tome .. titulla je stigllaa .. sto je najvaznnije ..
a sutra ce aBd biti gustoo ali i 0:2
Volimo Bete a njih ko Beje!!!
- cinclatorTM
- Kontakt:
Fina vijest pravo...pile87 je napisao/la:Edis Mulalic sablja islama od danas trener u mladjim kategorijama voljenog nam kluba nek mu je sretno!!!
Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...
Znali neko tacno datum kad ce se godisnje pustit u prodaju ???
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma bice kao i lani nekad pred prvu domacuEdinTM87 je napisao/la:Znali neko tacno datum kad ce se godisnje pustit u prodaju ???
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
Samo Željo
- Kontakt:
nestrpljiv sam pravoooooooooooooooooooo....(molim vas djecice nemojte me opominjati da nema veze sa temom)
i tax nemoj tako pomjerio se saraf na sjeveru na krovu,i vi bi preko noci napravili old traford
i tax nemoj tako pomjerio se saraf na sjeveru na krovu,i vi bi preko noci napravili old traford
Ima li šta novo u vezi prijenosa ? 
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
BHT1 prenosi utakmicu... prijenos pocinje u 19:50...suntu jeu je napisao/la:Ima li šta novo u vezi prijenosa ?
Našao sam u međuvremenu. Hvala svakakoamer_zeljoo je napisao/la:BHT1 prenosi utakmicu... prijenos pocinje u 19:50...suntu jeu je napisao/la:Ima li šta novo u vezi prijenosa ?
Kad smo vec kod prijenosa, Hayat prenosi revans sa Koseva, pa eto ko nema mozga da ne dodje...amer_zeljoo je napisao/la:BHT1 prenosi utakmicu... prijenos pocinje u 19:50...suntu jeu je napisao/la:Ima li šta novo u vezi prijenosa ?
"Strah nema nikakav. Ne sme fudbaler da ima strah. Može ima samo ene respekt, a to je naša povoljna motivacija za nadigruvanje, pokažuemo da smo epak šampioni na Bosna... naše da je istrčamo na teren i izgineme za bojete kluba."
Goran Gancev
Goran Gancev
Kazu ljudi da vrijeme protice kao nikad prije a meni se oduzilo do utakmice sa hapoelom, svaka minuta kao sat a svaki sat kao dan, toliko nestrpljenja i toliko nadanja da mozemo nesto napraviti, ali u meni je neka trema da necemo izgoriti i popusti ono pravo.
Kad se sjetim Newcastla krenu mi suze na oci koliko je dobro bilo i koliko nam je malo failio, nadam se da ce mo ako ne ove onda slijedece godine uci u neko grupno takmicenje i na nasoj ljepotici igrati utakmice... pun mi je k...c koseva .....
Kad se sjetim Newcastla krenu mi suze na oci koliko je dobro bilo i koliko nam je malo failio, nadam se da ce mo ako ne ove onda slijedece godine uci u neko grupno takmicenje i na nasoj ljepotici igrati utakmice... pun mi je k...c koseva .....
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
-
TheDinoRules
- Kontakt:
Svaka mu čast. Posebno taj zadnji dio.pile87 je napisao/la:"Strah nema nikakav. Ne sme fudbaler da ima strah. Može ima samo ene respekt, a to je naša povoljna motivacija za nadigruvanje, pokažuemo da smo epak šampioni na Bosna... naše da je istrčamo na teren i izgineme za bojete kluba."
Goran Gancev
U mom svijetu važe moja pravila
hebo stanu, ovaj momak treba igratTheDinoRules je napisao/la:Svaka mu čast. Posebno taj zadnji dio.pile87 je napisao/la:"Strah nema nikakav. Ne sme fudbaler da ima strah. Može ima samo ene respekt, a to je naša povoljna motivacija za nadigruvanje, pokažuemo da smo epak šampioni na Bosna... naše da je istrčamo na teren i izgineme za bojete kluba."
Goran Gancev!
Nemoj ziv bio, ovakvi postovi pokrenu bezveznu raspravu treba igrati onaj koga Amar postavi da igra.EdinTM87 je napisao/la:hebo stanu, ovaj momak treba igrat
A igrace neko treci
pile imali sta novo sa Dzaficem i Kutalijom il onim nekim bekovima ili je jos ista meta isto odstojanje?pile87 je napisao/la:Nemoj ziv bio, ovakvi postovi pokrenu bezveznu raspravu treba igrati onaj koga Amar postavi da igra.EdinTM87 je napisao/la:hebo stanu, ovaj momak treba igrat
A igrace neko treciuskoro...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
eno ribice na izvoru kazu da cemo mi pobjediti 
Ma ne mislim bukvalno, al Ganchev je velko pojacanje, vrijeme ce pokazati!pile87 je napisao/la:Nemoj ziv bio, ovakvi postovi pokrenu bezveznu raspravu treba igrati onaj koga Amar postavi da igra.EdinTM87 je napisao/la:hebo stanu, ovaj momak treba igrat
I ja samo znam da ce biti imena ne znam...nedaTM87 je napisao/la:pile imali sta novo sa Dzaficem i Kutalijom il onim nekim bekovima ili je jos ista meta isto odstojanje?pile87 je napisao/la:Nemoj ziv bio, ovakvi postovi pokrenu bezveznu raspravu treba igrati onaj koga Amar postavi da igra.EdinTM87 je napisao/la:hebo stanu, ovaj momak treba igrat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.