FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ima li šta novo u vezi prijenosa ? 
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
BHT1 prenosi utakmicu... prijenos pocinje u 19:50...suntu jeu je napisao/la:Ima li šta novo u vezi prijenosa ?
Našao sam u međuvremenu. Hvala svakakoamer_zeljoo je napisao/la:BHT1 prenosi utakmicu... prijenos pocinje u 19:50...suntu jeu je napisao/la:Ima li šta novo u vezi prijenosa ?
Kad smo vec kod prijenosa, Hayat prenosi revans sa Koseva, pa eto ko nema mozga da ne dodje...amer_zeljoo je napisao/la:BHT1 prenosi utakmicu... prijenos pocinje u 19:50...suntu jeu je napisao/la:Ima li šta novo u vezi prijenosa ?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
"Strah nema nikakav. Ne sme fudbaler da ima strah. Može ima samo ene respekt, a to je naša povoljna motivacija za nadigruvanje, pokažuemo da smo epak šampioni na Bosna... naše da je istrčamo na teren i izgineme za bojete kluba."
Goran Gancev
Goran Gancev
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Kazu ljudi da vrijeme protice kao nikad prije a meni se oduzilo do utakmice sa hapoelom, svaka minuta kao sat a svaki sat kao dan, toliko nestrpljenja i toliko nadanja da mozemo nesto napraviti, ali u meni je neka trema da necemo izgoriti i popusti ono pravo.
Kad se sjetim Newcastla krenu mi suze na oci koliko je dobro bilo i koliko nam je malo failio, nadam se da ce mo ako ne ove onda slijedece godine uci u neko grupno takmicenje i na nasoj ljepotici igrati utakmice... pun mi je k...c koseva .....
Kad se sjetim Newcastla krenu mi suze na oci koliko je dobro bilo i koliko nam je malo failio, nadam se da ce mo ako ne ove onda slijedece godine uci u neko grupno takmicenje i na nasoj ljepotici igrati utakmice... pun mi je k...c koseva .....
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
-
TheDinoRules
- Kontakt:
Svaka mu čast. Posebno taj zadnji dio.pile87 je napisao/la:"Strah nema nikakav. Ne sme fudbaler da ima strah. Može ima samo ene respekt, a to je naša povoljna motivacija za nadigruvanje, pokažuemo da smo epak šampioni na Bosna... naše da je istrčamo na teren i izgineme za bojete kluba."
Goran Gancev
U mom svijetu važe moja pravila
hebo stanu, ovaj momak treba igratTheDinoRules je napisao/la:Svaka mu čast. Posebno taj zadnji dio.pile87 je napisao/la:"Strah nema nikakav. Ne sme fudbaler da ima strah. Može ima samo ene respekt, a to je naša povoljna motivacija za nadigruvanje, pokažuemo da smo epak šampioni na Bosna... naše da je istrčamo na teren i izgineme za bojete kluba."
Goran Gancev!
Nemoj ziv bio, ovakvi postovi pokrenu bezveznu raspravu treba igrati onaj koga Amar postavi da igra.EdinTM87 je napisao/la:hebo stanu, ovaj momak treba igrat
A igrace neko treci
pile imali sta novo sa Dzaficem i Kutalijom il onim nekim bekovima ili je jos ista meta isto odstojanje?pile87 je napisao/la:Nemoj ziv bio, ovakvi postovi pokrenu bezveznu raspravu treba igrati onaj koga Amar postavi da igra.EdinTM87 je napisao/la:hebo stanu, ovaj momak treba igrat
A igrace neko treciuskoro...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
eno ribice na izvoru kazu da cemo mi pobjediti 
Ma ne mislim bukvalno, al Ganchev je velko pojacanje, vrijeme ce pokazati!pile87 je napisao/la:Nemoj ziv bio, ovakvi postovi pokrenu bezveznu raspravu treba igrati onaj koga Amar postavi da igra.EdinTM87 je napisao/la:hebo stanu, ovaj momak treba igrat
I ja samo znam da ce biti imena ne znam...nedaTM87 je napisao/la:pile imali sta novo sa Dzaficem i Kutalijom il onim nekim bekovima ili je jos ista meta isto odstojanje?pile87 je napisao/la:Nemoj ziv bio, ovakvi postovi pokrenu bezveznu raspravu treba igrati onaj koga Amar postavi da igra.EdinTM87 je napisao/la:hebo stanu, ovaj momak treba igrat
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
jos samo 25 sati
Jos 24 i 53 minute
Minute ko godineEdinTM87 je napisao/la:Jos 24 i 53 minute
"Znamo sve o Željezničaru"
Na današnjoj press konferenciji trener Hapoela je najavio sutrašnji meč svog kluba i prvaka Bosne i Hercegovine.
Kao neko ko poznaje balkanski fudbal, mogu reći da je tim Željezničara sastavljen od vrlo visokih igrača i da imaju mnogo napadačkog potencijala. Doveli su dva dobra igrača(Zeba, Savić op.a.) i znamo šta nas sutra očekuje, rekao je Eli Gutman, trener ekipe iz Tel Aviva.
Trenutno gledamo samo na sutrašnju utakmicu. Znamo sve o protivniku i oni znaju sve o nama, izjavio je Izraelac te dodao da će teško biti zadržati koncentraciju svih 90 minuta zbog velikih vrućina i vlažnosti zraka, što sigurno ide u prilog domaćinu.
Treba dodati da se još ne zna da li će nigerijski goman Enyeama napustiti klub i tek nakon današnjeg treninga Hapoela će se znati da li će i nastupiti sutra protiv Željezničara, jer se tek priključio timu nakon problema sa pasošem.
Na stadionu Bloomfield se očekuje oko 10.000 gledalaca, jer je prodato već 8.000 sezonskih karata.
Na današnjoj press konferenciji trener Hapoela je najavio sutrašnji meč svog kluba i prvaka Bosne i Hercegovine.
Kao neko ko poznaje balkanski fudbal, mogu reći da je tim Željezničara sastavljen od vrlo visokih igrača i da imaju mnogo napadačkog potencijala. Doveli su dva dobra igrača(Zeba, Savić op.a.) i znamo šta nas sutra očekuje, rekao je Eli Gutman, trener ekipe iz Tel Aviva.
Trenutno gledamo samo na sutrašnju utakmicu. Znamo sve o protivniku i oni znaju sve o nama, izjavio je Izraelac te dodao da će teško biti zadržati koncentraciju svih 90 minuta zbog velikih vrućina i vlažnosti zraka, što sigurno ide u prilog domaćinu.
Treba dodati da se još ne zna da li će nigerijski goman Enyeama napustiti klub i tek nakon današnjeg treninga Hapoela će se znati da li će i nastupiti sutra protiv Željezničara, jer se tek priključio timu nakon problema sa pasošem.
Na stadionu Bloomfield se očekuje oko 10.000 gledalaca, jer je prodato već 8.000 sezonskih karata.
Por que ? Por que somos los mejores...
Željezničar sutra u Tel Avivu protiv Hapoela igra svoj prvi susret 2.pretkola Lige prvaka, a veznjak tima sa Grbavice, Srđan Savić nada se povoljnom rezultatu, iako je svjestan snage izraelskog šampiona.
"Koliko je Hapoel kvalitetna ekipa govori i činjenica da su prošle sezone bez većih problema prošli skupinu Evropske lige u kojoj su još igrali i HSV, Celtic, te Rapid iz Beča. Ta ekipa se nije puno promijenila i usudio bih se reći da su ovaj put još ambiciozniji i jači. No, to nas ne smije preplašiti i moramo u Tel Avivu nametnuti svoju igru, te očekivati povoljan rezultat", kazao je Srđan Savić za SportSport.ba, te dodaje:
"Realno gledajući, imamo male šanse, ali sam u životu uvijek bio optimista, pa će tako biti i ovaj put. I sa minimalnim porazom svakako bismo imali šanse da se plasiramo dalje. Svi dobro znamo da je uzvrat na domaćem terenu prevaga."
Željezničar je prije nekoliko dana na Grbavici u prijateljskom susretu rezultatom 4:1 savladao Cibaliju. U posljednjoj provjeri pred polazak u Tel Aviv, strijelac jednog gola bio je i Savić.
"Bilo je sjajno zabiti gol na Grbavici pred svojim navijačima. Igrali smo jako dobro i upravo ta utakmica nam ostavlja nadu da, ipak, možemo pored prvaka Izraela."
"Koliko je Hapoel kvalitetna ekipa govori i činjenica da su prošle sezone bez većih problema prošli skupinu Evropske lige u kojoj su još igrali i HSV, Celtic, te Rapid iz Beča. Ta ekipa se nije puno promijenila i usudio bih se reći da su ovaj put još ambiciozniji i jači. No, to nas ne smije preplašiti i moramo u Tel Avivu nametnuti svoju igru, te očekivati povoljan rezultat", kazao je Srđan Savić za SportSport.ba, te dodaje:
"Realno gledajući, imamo male šanse, ali sam u životu uvijek bio optimista, pa će tako biti i ovaj put. I sa minimalnim porazom svakako bismo imali šanse da se plasiramo dalje. Svi dobro znamo da je uzvrat na domaćem terenu prevaga."
Željezničar je prije nekoliko dana na Grbavici u prijateljskom susretu rezultatom 4:1 savladao Cibaliju. U posljednjoj provjeri pred polazak u Tel Aviv, strijelac jednog gola bio je i Savić.
"Bilo je sjajno zabiti gol na Grbavici pred svojim navijačima. Igrali smo jako dobro i upravo ta utakmica nam ostavlja nadu da, ipak, možemo pored prvaka Izraela."
Por que ? Por que somos los mejores...
- Crni gavran
- Kontakt:
Pa sutrasnji mec je pravi test vrijednosti ove ekipe Zelje u odnosu na druge ekipe izvan nase lige. Manje vise, skoro svi smatraju da Zeljo nema nikakva sanse, pa je tu bas i sansa Zelje. Sve najbolje Zelji za sutra. Pozdrav iz Zenice 
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
SUTRA SAMO PONOSNO I HRABRO
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Pact1921, teamnorth1989 i 42 gosta.