FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
jos samo 25 sati
Jos 24 i 53 minute
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Minute ko godineEdinTM87 je napisao/la:Jos 24 i 53 minute
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
"Znamo sve o Željezničaru"
Na današnjoj press konferenciji trener Hapoela je najavio sutrašnji meč svog kluba i prvaka Bosne i Hercegovine.
Kao neko ko poznaje balkanski fudbal, mogu reći da je tim Željezničara sastavljen od vrlo visokih igrača i da imaju mnogo napadačkog potencijala. Doveli su dva dobra igrača(Zeba, Savić op.a.) i znamo šta nas sutra očekuje, rekao je Eli Gutman, trener ekipe iz Tel Aviva.
Trenutno gledamo samo na sutrašnju utakmicu. Znamo sve o protivniku i oni znaju sve o nama, izjavio je Izraelac te dodao da će teško biti zadržati koncentraciju svih 90 minuta zbog velikih vrućina i vlažnosti zraka, što sigurno ide u prilog domaćinu.
Treba dodati da se još ne zna da li će nigerijski goman Enyeama napustiti klub i tek nakon današnjeg treninga Hapoela će se znati da li će i nastupiti sutra protiv Željezničara, jer se tek priključio timu nakon problema sa pasošem.
Na stadionu Bloomfield se očekuje oko 10.000 gledalaca, jer je prodato već 8.000 sezonskih karata.
Na današnjoj press konferenciji trener Hapoela je najavio sutrašnji meč svog kluba i prvaka Bosne i Hercegovine.
Kao neko ko poznaje balkanski fudbal, mogu reći da je tim Željezničara sastavljen od vrlo visokih igrača i da imaju mnogo napadačkog potencijala. Doveli su dva dobra igrača(Zeba, Savić op.a.) i znamo šta nas sutra očekuje, rekao je Eli Gutman, trener ekipe iz Tel Aviva.
Trenutno gledamo samo na sutrašnju utakmicu. Znamo sve o protivniku i oni znaju sve o nama, izjavio je Izraelac te dodao da će teško biti zadržati koncentraciju svih 90 minuta zbog velikih vrućina i vlažnosti zraka, što sigurno ide u prilog domaćinu.
Treba dodati da se još ne zna da li će nigerijski goman Enyeama napustiti klub i tek nakon današnjeg treninga Hapoela će se znati da li će i nastupiti sutra protiv Željezničara, jer se tek priključio timu nakon problema sa pasošem.
Na stadionu Bloomfield se očekuje oko 10.000 gledalaca, jer je prodato već 8.000 sezonskih karata.
Por que ? Por que somos los mejores...
Željezničar sutra u Tel Avivu protiv Hapoela igra svoj prvi susret 2.pretkola Lige prvaka, a veznjak tima sa Grbavice, Srđan Savić nada se povoljnom rezultatu, iako je svjestan snage izraelskog šampiona.
"Koliko je Hapoel kvalitetna ekipa govori i činjenica da su prošle sezone bez većih problema prošli skupinu Evropske lige u kojoj su još igrali i HSV, Celtic, te Rapid iz Beča. Ta ekipa se nije puno promijenila i usudio bih se reći da su ovaj put još ambiciozniji i jači. No, to nas ne smije preplašiti i moramo u Tel Avivu nametnuti svoju igru, te očekivati povoljan rezultat", kazao je Srđan Savić za SportSport.ba, te dodaje:
"Realno gledajući, imamo male šanse, ali sam u životu uvijek bio optimista, pa će tako biti i ovaj put. I sa minimalnim porazom svakako bismo imali šanse da se plasiramo dalje. Svi dobro znamo da je uzvrat na domaćem terenu prevaga."
Željezničar je prije nekoliko dana na Grbavici u prijateljskom susretu rezultatom 4:1 savladao Cibaliju. U posljednjoj provjeri pred polazak u Tel Aviv, strijelac jednog gola bio je i Savić.
"Bilo je sjajno zabiti gol na Grbavici pred svojim navijačima. Igrali smo jako dobro i upravo ta utakmica nam ostavlja nadu da, ipak, možemo pored prvaka Izraela."
"Koliko je Hapoel kvalitetna ekipa govori i činjenica da su prošle sezone bez većih problema prošli skupinu Evropske lige u kojoj su još igrali i HSV, Celtic, te Rapid iz Beča. Ta ekipa se nije puno promijenila i usudio bih se reći da su ovaj put još ambiciozniji i jači. No, to nas ne smije preplašiti i moramo u Tel Avivu nametnuti svoju igru, te očekivati povoljan rezultat", kazao je Srđan Savić za SportSport.ba, te dodaje:
"Realno gledajući, imamo male šanse, ali sam u životu uvijek bio optimista, pa će tako biti i ovaj put. I sa minimalnim porazom svakako bismo imali šanse da se plasiramo dalje. Svi dobro znamo da je uzvrat na domaćem terenu prevaga."
Željezničar je prije nekoliko dana na Grbavici u prijateljskom susretu rezultatom 4:1 savladao Cibaliju. U posljednjoj provjeri pred polazak u Tel Aviv, strijelac jednog gola bio je i Savić.
"Bilo je sjajno zabiti gol na Grbavici pred svojim navijačima. Igrali smo jako dobro i upravo ta utakmica nam ostavlja nadu da, ipak, možemo pored prvaka Izraela."
Por que ? Por que somos los mejores...
- Crni gavran
- Kontakt:
Pa sutrasnji mec je pravi test vrijednosti ove ekipe Zelje u odnosu na druge ekipe izvan nase lige. Manje vise, skoro svi smatraju da Zeljo nema nikakva sanse, pa je tu bas i sansa Zelje. Sve najbolje Zelji za sutra. Pozdrav iz Zenice 
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
SUTRA SAMO PONOSNO I HRABRO
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Komsije puno srece,sto je najbitnije sacuvajte obraz.
Koji je jedini BH stadion,na kojem se svake godine komentator moli navijace da siđu sa drveća ?
kad je revans u utorak il u srijedu nigdje ne pise tacno 
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Sutra trebamo bit spremni na poraz i samo ici dalje.Opet uci u Evropu dovest 2-3 pojacanja i onda uz malo srece u uefa kupu nesto ucinit.Ove godine smo dobili preteskog protivnika.
kad nas jednom svi na miru ostave
kad nam lokomotivu na zastavu postave,hej
Grbavice kad namm himnna zasvira
ah sto je lijepo biti manijak
dzeko, osim, bukal, skija
sprećo, bahtic, skoro, baljic
nikic , curic baždarevic
jel to nama neko treba
keno muratovic stila jahic
jel to nama neko fali
jug je nasta sveta strana
plava boja odabrana
osamdeset ljeta dolina
dolina cupova je sveta......
zavrsit cu je ksanije ako se kome svidi dobro je .....

kad nam lokomotivu na zastavu postave,hej
Grbavice kad namm himnna zasvira
ah sto je lijepo biti manijak
dzeko, osim, bukal, skija
sprećo, bahtic, skoro, baljic
nikic , curic baždarevic
jel to nama neko treba
keno muratovic stila jahic
jel to nama neko fali
jug je nasta sveta strana
plava boja odabrana
osamdeset ljeta dolina
dolina cupova je sveta......
zavrsit cu je ksanije ako se kome svidi dobro je .....
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
"Ma, bas je dobro vidjeti te opet, staviti ruke na tvoja ramena,
kao nekad poljubi me njezno za ona dobra, dobra, dobra stara vremena..."
meni je dovoljno sto vec par dana cekam sutrasnji mec, i kako se blizi, sve se vise nadam da nesto i mozemo uciniti, iako nisam sanjao nista
manje od 24h je ostalo, a ja se nadam golu u gostima...
NEK NAM JE SRETNO!!!
kao nekad poljubi me njezno za ona dobra, dobra, dobra stara vremena..."
meni je dovoljno sto vec par dana cekam sutrasnji mec, i kako se blizi, sve se vise nadam da nesto i mozemo uciniti, iako nisam sanjao nista
NEK NAM JE SRETNO!!!
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Srijeda.nermin_TM je napisao/la:kad je revans u utorak il u srijedu nigdje ne pise tacno
http://en.uefa.com/uefachampionsleague/ ... index.html
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Sretno !!!!!!!
i jedna nasa stara parola:Seyo_TM je napisao/la:
U KOST!!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
nedostaje jos samo Senad Žerić da naoštri kopačke, kao nekadSeyo_TM je napisao/la:i jedna nasa stara parola:Seyo_TM je napisao/la:
U KOST!!!
-
HORDAS_1987
- Kontakt:
Svim iskrenim navijacima Zeljeznicara SRETNO SUTRA.
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
[youtube][/youtube]
MOŽEMO!!!
MOŽEMO!!!
Samo bolan pripazite da vas ne prevare kod pojacanja -kao sto i jesu za anonimusa ganceva.Grijesi se u poslu ali ste se zeznuli za njega no na zimu ce anonimus i da ode i dovedite pravo pojacanje.Alipasino je napisao/la:Sutra trebamo bit spremni na poraz i samo ici dalje.Opet uci u Evropu dovest 2-3 pojacanja i onda uz malo srece u uefa kupu nesto ucinit.Ove godine smo dobili preteskog protivnika.
SUTRA SAMO PONOSNO I HRABRO
SRETNO PLAVI!!!!!!
SRETNO PLAVI!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.