FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 12 jul 2010, 21:25

pabizo je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Sutra trebamo bit spremni na poraz i samo ici dalje.Opet uci u Evropu dovest 2-3 pojacanja i onda uz malo srece u uefa kupu nesto ucinit.Ove godine smo dobili preteskog protivnika.
Samo bolan pripazite da vas ne prevare kod pojacanja -kao sto i jesu za anonimusa ganceva.Grijesi se u poslu ali ste se zeznuli za njega no na zimu ce anonimus i da ode i dovedite pravo pojacanje.

nije mi jasno sto su nas prevarili,covjek doso ko slobodan igrac,ne kontam tu logiku...ok da smo ga platili pa da covjek kaze pranje para ili nesto...de mi objasni
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

denole98
Kontakt:

Post Postao/la denole98 » 12 jul 2010, 21:27

JOŠ SAMO 22h I 45min

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 12 jul 2010, 21:28

pabizo je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Sutra trebamo bit spremni na poraz i samo ici dalje.Opet uci u Evropu dovest 2-3 pojacanja i onda uz malo srece u uefa kupu nesto ucinit.Ove godine smo dobili preteskog protivnika.
Samo bolan pripazite da vas ne prevare kod pojacanja -kao sto i jesu za anonimusa ganceva.Grijesi se u poslu ali ste se zeznuli za njega no na zimu ce anonimus i da ode i dovedite pravo pojacanje.
Da nas prevare... :idea: .Sta ti znas kakav je Gancev igrac.Zadrzi te komentare za sebe molim te.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 12 jul 2010, 21:32

Utakmicu ce suditi, iz Premiershipa nam dobro poznati, Mark Clattenburg.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 jul 2010, 21:35

ne dirajte pabiza on zna ko jede kolace u slasticarni na otoci, a da ne poznaje kvalitete ganceva...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 jul 2010, 21:37

S današnje press konferencije
Osim: Iskustvo je na strani Hapoela

U okviru 2. pretkola Lige prvaka bh. šampion sutra će u Tel Avivu odmjeriti snage sa domaćim Hapoelom, a prije večerašnjeg treninga održana je press konferencija na kojoj je o sutrašnjem duelu govorio menadžer momčadi s Grbavice Amar Osim.
"Prije svega želio bih se zahvaliti domaćinu na veoma lijepom dočeku. Što se tiče sutrašnjeg duela, mogu reći da je iskustvo na strani Hapoela, no isto tako moram naglasiti da je fudbal takva igra u kojoj ne pobjeđuje uvijek bolja ekipa", rekao je Osim, te se osvrnuo na eventualno neigranje sjajnog nigerijskog golmana Enyeame.

"Informacije govore da je od dolaska iz Južnoafričke Republike ovaj sjajni golman samo jednom trenirao i ja vjerujem u te informacije. Meni lično bi bilo žao da ne bude na golu jer smatram da bi mojim igračima bila velika motivacija imati protiv sebe jednu takvu zvijezdu."

Trener domaćina Eli Gutman na press konferenciji je rekao da dobro poznaje kvalitete našeg šampiona.

"Dobro poznajem balkanski fudbal i mogu reći da isto tako dobro poznajem Željezničar. Znamo sve o našem protivniku, kao što i on zna sve o nama. Željezničar ima mnogo napadačkog potencijala i svjesni smo šta nas sutra očekuje", rekao je Gutman.

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 12 jul 2010, 21:38

Igraj Željo hrabro bori se....

**** Hapoel :mrgreen:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 12 jul 2010, 21:51

Seyo_TM je napisao/la:ne dirajte pabiza on zna ko jede kolace u slasticarni na otoci, a da ne poznaje kvalitete ganceva...
Hvala za odbranu ali je stvarno anonimus-znam da je neprijatno ali je tako.

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 12 jul 2010, 22:02

[youtube][/youtube]

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 jul 2010, 22:02

kakve veze ima sto je (tebi) anonimus, ako je dobar igrac...da si ga gledao minutu vidio bi da je dobar, naravno ako poznajes fudbal malo vise od "na desnoj strani su obicno desnjaci"...

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 12 jul 2010, 22:03

Uh, kako mi osjećanja prorade ... SUTRA SAMO HRABRO I PONOSNO PA ŠTA BUDE BIĆE! ;)
1996

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 12 jul 2010, 22:25

imate slike sa treninga na sportinba....

koji teren :o :o :o :o

dobro je ivica osim rekao, bilijarski sto :D
Por que ? Por que somos los mejores...

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 12 jul 2010, 22:30

Trener Hapoela

"Znamo sve o Željezničaru"

Kao neko ko poznaje balkanski fudbal, mogu reći da je tim Željezničara sastavljen od vrlo visokih igrača i da imaju mnogo napadačkog potencijala. Doveli su dva dobra igrača(Zeba, Savić op.a.) i znamo šta nas sutra očekuje, rekao je Eli Gutman, trener ekipe iz Tel Aviva.

Trenutno gledamo samo na sutrašnju utakmicu. Znamo sve o protivniku i oni znaju sve o nama, izjavio je Izraelac te dodao da će teško biti zadržati koncentraciju svih 90 minuta zbog velikih vrućina i vlažnosti zraka, što sigurno ide u prilog domaćinu.

Treba dodati da se još ne zna da li će nigerijski goman Enyeama napustiti klub i tek nakon današnjeg treninga Hapoela će se znati da li će i nastupiti sutra protiv Željezničara, jer se tek priključio timu nakon problema sa pasošem.

Na stadionu Bloomfield se očekuje oko 10.000 gledalaca, jer je prodato već 8.000 sezonskih karata.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 12 jul 2010, 22:38

Sutra sa Bismillom do povoljnog rezultata, imam osjecaj da ce mo ih proci, nesto sam fino sanjao :) jel definitivno Stanic pocinje na beku :?
Volim te Zeljo!!!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 12 jul 2010, 22:39

No braco , gdje cete vi sutra gledati tekmu , kuci ili negdje u kaficu ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 12 jul 2010, 22:40

Bosnier je napisao/la:Trener Hapoela

"Znamo sve o Željezničaru"

Kao neko ko poznaje balkanski fudbal, mogu reći da je tim Željezničara sastavljen od vrlo visokih igrača i da imaju mnogo napadačkog potencijala. Doveli su dva dobra igrača(Zeba, Savić op.a.) i znamo šta nas sutra očekuje, rekao je Eli Gutman, trener ekipe iz Tel Aviva.

Trenutno gledamo samo na sutrašnju utakmicu. Znamo sve o protivniku i oni znaju sve o nama, izjavio je Izraelac te dodao da će teško biti zadržati koncentraciju svih 90 minuta zbog velikih vrućina i vlažnosti zraka, što sigurno ide u prilog domaćinu.

Treba dodati da se još ne zna da li će nigerijski goman Enyeama napustiti klub i tek nakon današnjeg treninga Hapoela će se znati da li će i nastupiti sutra protiv Željezničara, jer se tek priključio timu nakon problema sa pasošem.

Na stadionu Bloomfield se očekuje oko 10.000 gledalaca, jer je prodato već 8.000 sezonskih karata.

ne kontam kakve veze imaju godišnje karte sa sutrašnjom utakmicom???pa ne igra se ligaška utakmica
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 12 jul 2010, 22:41

Kao Velezovac zelim srecu FK Zeljeznicaru sutra! ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jul 2010, 22:41

Pa u svakome klubu vazi da sa sezonskom mozes uci u predkola LP i EL.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 12 jul 2010, 22:48

Ma kakav bre Hapoel, kakvi bakraci?! Zeljo iz dvomeca izlazi kao pobednik!

Setimo se Grcke 2004, Danske 1992... pa danas svi, svi ama bas svi, igraju fudbal. Taj Hapoel ako ima veci budzet i bolji stadion, ne znaci da ima i veca mu*a i da ce proci dalje.

Gazi boraniju!!!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 12 jul 2010, 22:56

Ma bolan sto mogu balkanci ne moze niko ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.