FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A fino rece covjek da nece vise da nas smara do veceras, ali dzaba na guzicu bi kad nebi na nasu temu.
Danas nesto bas lijep osjecaj imam... we will see
Danas nesto bas lijep osjecaj imam... we will see
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Zeljo tebi pjevam ja
.........ljubav si mi jedina
samo hrabro bori se
.........nasa pjesma ori se!
.........ljubav si mi jedina
samo hrabro bori se
.........nasa pjesma ori se!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sta rece ...samo sarajevo je napisao/la:HAHA ma jasta tim vam igra u LP a vi smarate na nasoj temi,razlika je u tome sto nekom net nije mjesto da pokazuje svoje frustracije al kontam i ja vas 5 godina ste nas gledali na tv-u! Vidim popularno spamanje na nasoj temi pa reko da vidim mozda kod vas nema spama! Nocas je petarda jeste li se spremili psihicki nakon toliko godina?

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
- Kontakt:
A sta cekate nocas? Znam da neki vise kod nas i posto tamo ne mogu na miru da vodim raspravu,onda se preselim ovdje malo!
Zadnja izmjena: samo sarajevo, dana/u 13 jul 2010, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.
ah vidi sejtana sto je izmigoljio...
Hoćemo li mi smjeti u gradu malo proslaviti ako bude povoljan rezultat? Smijem li dijete maloljetno povesti?
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ma on je dosao samo da vidi ima li spama kod nas, nista lose ..Seyo_TM je napisao/la:ah vidi sejtana sto je izmigoljio...

AMAR OSIM
Mozes oko sebilja, tamo nesmiju vise pricičamac je napisao/la:Hoćemo li mi smjeti u gradu malo proslaviti ako bude povoljan rezultat? Smijem li dijete maloljetno povesti?

ma pravi je alcakStole iz Bora je napisao/la:Ma on je dosao samo da vidi ima li spama kod nas, nista lose ..Seyo_TM je napisao/la:ah vidi sejtana sto je izmigoljio...

-
- Kontakt:
Oce bice povoljan rezultat,a povedi raju pa dodjite kod vjecne da slavite kao sto ste i titulu slavili hehe! Uostalom samo kad se sjetim poslije prve utakmice Sarajeva protiv Genka i nase pobjede,prolazi se sa autima a klosari stali na autobuskoj stanici kod vaseg stadiona i flasama na kola hehe kome vi nesto pricate!Moze eto kaze ti kod sebilja haha da ne smijemo prici, cujem inace ste mangupi po centru tj carsiji aj bas itaj film da pogledamčamac je napisao/la:Hoćemo li mi smjeti u gradu malo proslaviti ako bude povoljan rezultat? Smijem li dijete maloljetno povesti?

-
- Kontakt:
sad si bacio kost između pileta i ostalih; pile, očekujem te u ponoć na skakavcu, dođi sam, pa da riješimo ovoHairlija je napisao/la:Au covjek vam baci kost vi se ubiste![]()
pile tebe jedino respektujem ma kakvo god ti misljenje imao o meni,svarno svaka cast

-
- Kontakt:
aj ba mali, bježi više. kupiću ti lizalo ako budeš dobarsamo sarajevo je napisao/la:Oce bice povoljan rezultat,a povedi raju pa dodjite kod vjecne da slavite kao sto ste i titulu slavili hehe! Uostalom samo kad se sjetim poslije prve utakmice Sarajeva protiv Genka i nase pobjede,prolazi se sa autima a klosari stali na autobuskoj stanici kod vaseg stadiona i flasama na kola hehe kome vi nesto pricate!Moze eto kaze ti kod sebilja haha da ne smijemo prici, cujem inace ste mangupi po centru tj carsiji aj bas itaj film da pogledamčamac je napisao/la:Hoćemo li mi smjeti u gradu malo proslaviti ako bude povoljan rezultat? Smijem li dijete maloljetno povesti?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nadam se dobrom rezultatu. I poraz od jednog gola uz postignut gol u gostima je odličan rezultat za Želju, jer bi tad u uzvratu "gorilo".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
@samo korida, idi kupi godisnji ulozak i raspitaj se malo 

haj ne seri dosta mi je tih sranja ne smijes doci ovdje ne smijes ondjesamo sarajevo je napisao/la:Oce bice povoljan rezultat,a povedi raju pa dodjite kod vjecne da slavite kao sto ste i titulu slavili hehe! Uostalom samo kad se sjetim poslije prve utakmice Sarajeva protiv Genka i nase pobjede,prolazi se sa autima a klosari stali na autobuskoj stanici kod vaseg stadiona i flasama na kola hehe kome vi nesto pricate!Moze eto kaze ti kod sebilja haha da ne smijemo prici, cujem inace ste mangupi po centru tj carsiji aj bas itaj film da pogledamčamac je napisao/la:Hoćemo li mi smjeti u gradu malo proslaviti ako bude povoljan rezultat? Smijem li dijete maloljetno povesti?
samo bezveze dizete tenzije i ti ces mi smokljo zabraniti haj zabrani
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
hajde ba koridas od*ebi vise sta smaras kojeg qrca palca?!samo sarajevo je napisao/la:SKAKAVAC hehe izvini a zasto bi bjezao,ja nemogu na temu o svom timu da posjetim jer dole nebuloze pisete a meljo vam igra LP,cujem od sljedece sezone ako budete u evropi moracete da nam platite koristenje AFH, a nocas je dan za petarde nista je primili jos od Litexa,zato nocas mora da pukne pa vas opet nece biti 5 godina nigdje! Tax rambo izvini nisam te prepoznao!
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Jos 7 sati i 52 minute
- senad_flamin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ako se ne smirite, poslat cu vam Dzipalo Junuza da rijesi situaciju....

NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Jos juce sam ti nesto rekao i opet se danas potvrdilo kao istina:
pile87 je napisao/la:Mislim da nemoze niko zabraniti da se koristi loza a ne vjerujem da ce uspjeti pokloniti stadion sarajevu iz kamaru nekih razloga.Ti i na svojoj temi jedva nesto pametno napises a kamoli na nasoj...samo sarajevo je napisao/la:HAHAHAHA savez je platio LED tv i lote hahaha jasta je ja bi vam ukinuo da sjedite u lozi sad kad budete igrali jer nema smisla to je nasa uprava odma napravila,jer je Blekic rekao nece da ga bude stid kad mu dodju prijatelji iz inostranstva kao npr na vasem stadionu,o tome se redi kako pljuju sve zivo ovo je cudo jeste Munib nas je poguro LED tv i loze! I odleprsajte odavde eto vam Zujo i ostali lopovi koje ste pljuvali do nedavno licemjeri jedni,sad ih dizete do prve prilike heh nebi napiso post na vasoj sugavoj temi sile nema!
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 13 jul 2010, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.