FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
@tamo sarajevo
jesi li se to ti napusio ruzno ili jeo gljiva ludara. Vama da placamo koristenje Olimpijskog stadiona hmmmm, bit ce da su gljive ludare u pitanju
jesi li se to ti napusio ruzno ili jeo gljiva ludara. Vama da placamo koristenje Olimpijskog stadiona hmmmm, bit ce da su gljive ludare u pitanju

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Veceras do pobjede!
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- senad_flamin
- Kontakt:
jbt nedo bog da DZEKO igra i dalje za Zelju pa pola Sarajeva ne bi navijalo za Bosnu......
-RIVALDO-
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Nisam odavno bio na forumu,ali evo usao sam samo da komsijama pozelim srecu
.Manijaci sretno vam da ako Bog da prodjete pa i u grupnu fazu da udjete pa sljedece godine kad mi osvojimo titulu da imamo sto bolji polozaj u kvalifikacijama
.

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
ובינלאומיים הם סתם ככה!pile87 je napisao/la:אני אוהב אותך תשוקה

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- senad_flamin
- Kontakt:
ne bih ja tako rekao ovaj Zeljo mi izgleda puno bolje od onog Sarajeva koje je dobilo Genka ali eto pred nama jee iako navijam za Slobodu....sto ne bi volio da jedan Zeljo prodje dalje...jer znam da onaj Dinamo Zagreb nije nista bolji a igra evo zadnje 3 sezone u UEFI.....zato ZELJOOOO SRETNOOOO!!!!!!!!!!!
-RIVALDO-
-
- Kontakt:
Stize Dzipalo Junuz sa hepekom !!!!
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
no commentsenad_flamin je napisao/la:jbt nedo bog da DZEKO igra i dalje za Zelju pa pola Sarajeva ne bi navijalo za Bosnu......

- senad_flamin
- Kontakt:
HEHEEH e sad su najebaliiiii.....sad ce se pocet grlitiii HORDE ZLA I MANIJACIanaliticar_ je napisao/la:Stize Dzipalo Junuz sa hepekom !!!!
-RIVALDO-
- slavko njegus
- Kontakt:
Ma samo..
موظف سكة الحديد
موظف سكة الحديد
מה אנחנו אומרים?Stole iz Bora je napisao/la:ובינלאומיים הם סתם ככה!pile87 je napisao/la:אני אוהב אותך תשוקה
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
e ba, ovaj hebrejski kad se prevede na naš znači "volim te želim", vjerovatno je neko u startu prevodio "volim te željo"Stole iz Bora je napisao/la:ובינלאומיים הם סתם ככה!pile87 je napisao/la:אני אוהב אותך תשוקה

Salji odmah dok se nije rasplamsalo, kasnije nece ni on pomoci...analiticar_ je napisao/la:Ako se ne smirite, poslat cu vam Dzipalo Junuza da rijesi situaciju....![]()
Ja sam pitar sa istoka,želim Vam svu sreću pa da ako bogda prođete ovaj krug i onda ako bog da do grupne faze.
SRETNO VEČERAS
SRETNO VEČERAS
Razvalio sam Hapoel sa Zeljom na socceru 4 - 0

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- senad_flamin
- Kontakt:
DZIPALO JUNUZZZ I HEPEK-........zijadp je napisao/la:Ja sam pitar sa istoka,želim Vam svu sreću pa da ako bogda prođete ovaj krug i onda ako bog da do grupne faze.
SRETNO VEČERAS

-RIVALDO-
-
- Kontakt:
Hahahahahaah bas treba jedan Dzipalo Junuz na forumu...

NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, Beli98, CentarsutNaClanak921, Cwirek, ZeljeznicarUberAlles i 53 gosta.