Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Nerko_Juventino
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la Nerko_Juventino » 03 mar 2009, 20:36

Ma imamo mi toga na kilo :D , neg vidi ovo hljeba ti, jedan na nasem forumu napravio extra sliku slika

Na srpskom sportklubu Amire, kod nas u Srebreniku je taj na kablovskoj, SERIE A i Juve non-stop. Doduse i OBN se opametio u pogledu Juventusa.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 03 mar 2009, 20:44

Nerko_Juventino je napisao/la:Ma imamo mi toga na kilo :D , neg vidi ovo hljeba ti, jedan na nasem forumu napravio extra sliku slika

Na srpskom sportklubu Amire, kod nas nas u Srebreniku je taj na kablovskoj, SERIE A i Juve non-stop. Doduse i OBN se opametio u pogledu Juventusa.
Ja nemogu pratiti srpski sportklub, samo hrvatski na digitalnoj, a na kablovskoj nema nijedan sportklub kod nas.
A SLIKA JE SUPER, SVAKA CAST
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 03 mar 2009, 20:45

Imas brate i na Rai Uno utakmicu

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 03 mar 2009, 21:15

Ponistise Juveu cist pogodak Jayuinte
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 03 mar 2009, 21:21

0-1 Juve, Marchioni
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 04 mar 2009, 17:19

ja mislim da juve moze do produzetka sa rusima.....a produzetak i oenali su vec lutrija.....ali sigurno da ovaj juve ima kvalitete da pobjedi 1:0 plave......pa i gol su primili u prvih 15 minuta jer su se povukli iz pocetka uostalom vidicemo brzo

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 04 mar 2009, 19:02

Već sa 5-6 godina je stigao iz Somalije sa roditeljima i prošao je sve kategorije Juvetove akademije ... na nedavno završenom Viareggio kupu, kojeg je Juve osvojio pobjedom nad Sampom od 4:1 u finalu, Ayub Daud je zabio 8 golova
Pošto nije imao potpisan profesionalni ugovor odmah su se javile špekulacije o prelasku u Arsenal,Barcu,West ham,Totenhem i jos dosta klubova koji su bili zainteresovani za ovog super talentovanog igraca,međutim jučer je potpisao ugovor do 2013 godine i to je sve palo u vodu ...Tako da nista od njegovog transfera na Upton Park :cry: :cry:

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 08 mar 2009, 23:37

Heheheh, taman se ponadali ovi bijednici-Torino da ce nas konacno pobijedit kad ono lagano sijeda dlaka :D - Nedved milimetarski precizno za Chiellinija i puć, pobjeda. Steta sto se Sissoko povrijedio i nece ga bit protiv Chelse-ja u utorak, a da ironija bude jos veca uso je u 85-oj minuti i u tih 10-ak minuta se uspio povrijedit. :x
Usput, jedna radosna: U utorak na HRT2 direktan prijenos JUVENTUS - Chelsea, konacno- da ne gledam ove nase bijedne ''kombinovane prijenose''.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 mar 2009, 00:04

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:29, ukupno mijenjano 1 put.

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 10 mar 2009, 13:12

Veceras najvaznija utakmica Juventusa u zadnje 3 godine. Ne smijemo srljati od samog pocetka jer ce Chelsea znat kaznit svaku gresku. Neg strpljivo,pametno ko protiv Reala prije par sezona. Sve je moguce.
Direktan prijenos na HRT2.

Vjerovatni sastavi:
JUVENTUS
Buffon, Mellberg, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro, Poulsen, Tiago, Salihamidizc, Nedved, Del Piero, Trezeguet.
CHELSEA
Cech, A Cole, Carvalho, Terry, Bosingwa, Mikel, Lampard, Ballack, Essien, Kalou, Drogba

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 mar 2009, 13:52

bice svega...nemamo mi ni blizu tu ekipu koja je lagano reala maknula prije par godina...falit ce strasno Sisoko i Kamoranezi,ali dok je Davida tu sve je moguce ,a jedan rani slobodnjak bi dosta toga rijesio,ali glavno je da odbrana mora ostati pribrana,Poulsen mi je najveca briga..on,Molinaro i Melberg su mi veca briga od svih igraca Celzija
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 10 mar 2009, 19:28

ultrasstyle_tz je napisao/la:bice svega...nemamo mi ni blizu tu ekipu koja je lagano reala maknula prije par godina...falit ce strasno Sisoko i Kamoranezi,ali dok je Davida tu sve je moguce ,a jedan rani slobodnjak bi dosta toga rijesio,ali glavno je da odbrana mora ostati pribrana,Poulsen mi je najveca briga..on,Molinaro i Melberg su mi veca briga od svih igraca Celzija

Heheh, ma upravu si brate, valjda nece Poulsen igrat. Trebaju po meni igrat Marchisio-Tiago. Zaboravio si Zebinu :D , joj veceras strahova.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 mar 2009, 19:30

Nerko_Juventino je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:bice svega...nemamo mi ni blizu tu ekipu koja je lagano reala maknula prije par godina...falit ce strasno Sisoko i Kamoranezi,ali dok je Davida tu sve je moguce ,a jedan rani slobodnjak bi dosta toga rijesio,ali glavno je da odbrana mora ostati pribrana,Poulsen mi je najveca briga..on,Molinaro i Melberg su mi veca briga od svih igraca Celzija

Heheh, ma upravu si brate, valjda nece Poulsen igrat. Trebaju po meni igrat Marchisio-Tiago. Zaboravio si Zebinu :D , joj veceras strahova.
ojjj de se pomjeri sa mjesta,kakav Zebina i prva postava,pa ja njeg kad vidim da izlazi na teren u prvih 11,mrak mi na oci padne majke mi...fkt upravi si bice strahova majke mi,je.o Drogbu cuvaj Zebinu

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 10 mar 2009, 19:36

Hahahahahaa, kud se on oporavi je.o majku svoju, vidio si protiv Torina jedna od njegovih karakteristicnih gresaka i 'mal ne primismo gol. Treba pokusat s Hasanom na beku jer su nas ljudi u Londonu tukli samo po krilima. Bit ce gusto.

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 10 mar 2009, 19:39

Ma no sikirki ima Chielini bog i batina u odbrani ima da stavi drogbu u dzep...

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 10 mar 2009, 19:46

hammers je napisao/la:Ma no sikirki ima Chielini bog i batina u odbrani ima da stavi drogbu u dzep...
Jooj brate nemas pojma kako nam je. Znas da ovako nesto cekamo skoro 3 godine, valjda cemo proc, ma hocemo ako Bog da.
P.S. Veceras razbijam televizor :D

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 10 mar 2009, 20:20

Ma znam jasta navijam svim srcem veceras za Juve daj boze da ih posluzi sreca veceras koja im je prijeko potrebna...Nadam se da ce Grande Alex da bude na svom nivou i da ce svoj Juve odvesti do Cetrvtfinala

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 mar 2009, 21:36

auu sad smo se uvalili ..kako se obradova kod 1-0 al sad je sranje jos vece neg sto je bilo...
je.em ti vise Ranijerija i njegovo 1-0,il je to u psihi igraca,pa oni kad povedu oni staju,automatski se brane,i zasluzili smo da primimo go,Chelsea im je pokazao kako se igra htjenjem,ljudi ubise na sredi,kod nas samo Hasan i Del Piero odgovaraju na agresivnost njihovu kako treba...jednostavno ne vidim kako da se iz ovog iscupamo,a imali smo priliku da ih dokrajcimo kad smo poveli,al moraju se oni povuc

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 10 mar 2009, 22:54

dobar onaj mali đovinko, ima decko potez , igra sa obe noge dobro. sreca za čelzi sto nije igrao otpočetka

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 mar 2009, 22:57

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.