Na srpskom sportklubu Amire, kod nas u Srebreniku je taj na kablovskoj, SERIE A i Juve non-stop. Doduse i OBN se opametio u pogledu Juventusa.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Ja nemogu pratiti srpski sportklub, samo hrvatski na digitalnoj, a na kablovskoj nema nijedan sportklub kod nas.Nerko_Juventino je napisao/la:Ma imamo mi toga na kilo, neg vidi ovo hljeba ti, jedan na nasem forumu napravio extra sliku
Na srpskom sportklubu Amire, kod nas nas u Srebreniku je taj na kablovskoj, SERIE A i Juve non-stop. Doduse i OBN se opametio u pogledu Juventusa.
ultrasstyle_tz je napisao/la:bice svega...nemamo mi ni blizu tu ekipu koja je lagano reala maknula prije par godina...falit ce strasno Sisoko i Kamoranezi,ali dok je Davida tu sve je moguce ,a jedan rani slobodnjak bi dosta toga rijesio,ali glavno je da odbrana mora ostati pribrana,Poulsen mi je najveca briga..on,Molinaro i Melberg su mi veca briga od svih igraca Celzija
ojjj de se pomjeri sa mjesta,kakav Zebina i prva postava,pa ja njeg kad vidim da izlazi na teren u prvih 11,mrak mi na oci padne majke mi...fkt upravi si bice strahova majke mi,je.o Drogbu cuvaj ZebinuNerko_Juventino je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:bice svega...nemamo mi ni blizu tu ekipu koja je lagano reala maknula prije par godina...falit ce strasno Sisoko i Kamoranezi,ali dok je Davida tu sve je moguce ,a jedan rani slobodnjak bi dosta toga rijesio,ali glavno je da odbrana mora ostati pribrana,Poulsen mi je najveca briga..on,Molinaro i Melberg su mi veca briga od svih igraca Celzija
Heheh, ma upravu si brate, valjda nece Poulsen igrat. Trebaju po meni igrat Marchisio-Tiago. Zaboravio si Zebinu, joj veceras strahova.
Jooj brate nemas pojma kako nam je. Znas da ovako nesto cekamo skoro 3 godine, valjda cemo proc, ma hocemo ako Bog da.hammers je napisao/la:Ma no sikirki ima Chielini bog i batina u odbrani ima da stavi drogbu u dzep...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.