FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ja prebacio na grand paradu, ne mogu ovo unistavanje vise da gledam 
Daj te strumfovi sta se odma ljutite
Ja sam iskreno zelio da prodjete al vala ovo je smijesno moram se smijat
Ev vam i 5

Ja sam iskreno zelio da prodjete al vala ovo je smijesno moram se smijat
Ev vam i 5
Amare, izvrsi dve izmene, odmah!
Ne mogu da verujem da ljudi vode 4:0 i vrse presing na zeljinoj polovini. Amare, menjajjjj!
Ne mogu da verujem da ljudi vode 4:0 i vrse presing na zeljinoj polovini. Amare, menjajjjj!
-
posavac1980
- Kontakt:
Ovi su sami za Klisa 
- bilino polje
- Kontakt:
penaltic i 5-0 hahhaha ovo je smjesno hoce televizor da mi pregori od golova
samo celik ale samo celik ale
-
samo sarajevo
- Kontakt:
HAHA pa smarate nas danima manijaci sa svojim ultra mega giga timomom a zna se koja 2 tima samo igraju dobro u evropi to su SB i Sarajevo,pa ajde jos nas smarajte na nasim temama sa culumima i ostalim levatima evo 5-0 majko mila!AlcoholBoysPD je napisao/la:Željo se igra sa svojim i ugledom Bh fudbala,iako nisam navijač Želje očekivao sam da će ostaviti srce u 180 minuta,pa šta bude,al ovo je sramotan odnos igrača prema dresu kluba.
Koliko gamadi i stoke ovdje, a sto je najzanimljivije nisam vidio nijednog navijaca Borca, Širokog i Zrinjskog, nego samo trolove kojih nema ni na mapi, a kamoli u evropskom takmičenju.
-
CrnoCrveni
- Kontakt:
zar niste govorili da je on vasa nada za Izrael+Savic ovajamarpustahija je napisao/la:Culum , najjgori
oni ce presjecati napade
hahahahhahaahhahahhaha
JA DOK JEDAN POST DOCEKAM,OVI UVALE GOLCINU
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Ma jarane viste se nafurali pravo bili u super brkatog... i sad se vidi koliki je vas domet... a poletili ste ko orlovi visoko u nebo.... nama ste nesto govorili nismo nigdje otisli.. pa mi bar nismo se brukali u evropi.. vi kad god ste otisli u evropu obrukali se
uMALO 5 0 HAHAHAHAHAHHAHA
uMALO 5 0 HAHAHAHAHAHHAHA
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Najbolji post do sada, i oni nisu toliko dobri koliko je Zeljo danas ne samo los vec ocajan...jordan 23 je napisao/la:zeljo je jedna velika pita od govana.ovaj stanic i culum pa blago receno katastrofa,najvise mi je zao sto se navijaci bogaljskih klubova nasladjuju.ovo je sramota,kako su nezainteresovani.ovaj hapoel uopste nije toliko dobar koliko je zeljo los i koliko im dopusta.dovoljno je vidjeti reakcije zeljinih igraca
nemogu da shvatim ovaj pristup prema igri i da li vam onaj Culum uvijek igra onako
hahahahahahahaha ovo je fakat smijesno hahahahahahahahahahhaa
- ćaćapreljepi
- Kontakt:
Šehić ne da da petarda pukne ! A Enyama umire od smjeha na klupi...
Al puče ipak
Al puče ipak
"Imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije" HŠKZ
Je si ti ozbiljan????Elegant je napisao/la:Treba poslat Sarajevo, oni bi se lafo bolje pokazali sa Izraelcima ....Dylan Dog je napisao/la:Znate sta ovaj Zeljeznicar ne treba da igra Evropu samo nas brukate
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
- roy_makaay
- Kontakt:
Umalo?? ha??adnan_hzsa je napisao/la: uMALO 5 0 HAHAHAHAHAHHAHA
Sir Amar
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
maestralni smo

-
samo sarajevo
- Kontakt:
Sjecate se kad sam rekao zeljo nece biti ni medju 10 prvih u ligi kad pocne da vraca bodove iz prosle sezone evo ovo vam je dokaz koliko su jaki pa tim iz San Marina bi manje primio za 38 min haha
-
CrnoCrveni
- Kontakt:
DABOGDA NIKAD NE ZAIGRALI U EVROPI AKO CEMO OVAKO SE OSRAMOTITvoltron30 je napisao/la:Koliko gamadi i stoke ovdje, a sto je najzanimljivije nisam vidio nijednog navijaca Borca, Širokog i Zrinjskog, nego samo trolove kojih nema ni na mapi, a kamoli u evropskom takmičenju.
ZIVIO SIR AMAR OSIM
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kad Sarajevo igra svoju Europsku utakmicu? 
ovo je estakvirula
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Па $ ово! Ово $ & $? ' " ?!
%!

%!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Trenutno korisnika/ca: MisterBlue, MukiBek i 42 gosta.