FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
zeljo je jedna velika pita od govana.ovaj stanic i culum pa blago receno katastrofa,najvise mi je zao sto se navijaci bogaljskih klubova nasladjuju.ovo je sramota,kako su nezainteresovani.ovaj hapoel uopste nije toliko dobar koliko je zeljo los i koliko im dopusta.dovoljno je vidjeti reakcije zeljinih igraca
VOLIM TE ŽELJO
OTNYS_YNWA je napisao/la:Jel vas stid pitari, fukare i ostali mrzoljupci? Umjesto da navijate za tim iz BiH, da promovišemo bar malo ovaj jadni fudbal koji se igra u našoj državi, vi se radujete što neki Izraelci dobijaju ccc.
:ugeek:
Svi na Kosevo za 7 dana!
Nisam navijač Željezničara, ali me sramota kao Bosanca. Bolje da nisu išli u Tel Aviv. Manja bi sramota bilo izgubiti za zelenim stolom.
Ako je ovo Željo za ovu sezonu, kanta za nabijanje slijedi i u PLBiH.
Ako je ovo Željo za ovu sezonu, kanta za nabijanje slijedi i u PLBiH.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- ćaćapreljepi
- Kontakt:
Jeste se smijali ( mada ni tada niste imali pravo...koliko ono je rekordni poraz od Litexa koga li ono, ne mogu se sjetiti) nama s Dudelangeom
Novi Litex na pomolu...jbg žalosno je ovo majke mi...

"Imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije" HŠKZ
-
- Kontakt:
Jadna je ova naša liga, kad nam je ovo prvak. J.E.B.O.T.E kao da igraju protiv Barce.
Oni već poslije 30 minuta popadali. Svaka čast na prpremama Amare Osime.
Oni već poslije 30 minuta popadali. Svaka čast na prpremama Amare Osime.
Ovo treba kazniti sve pred sudom sportskim kad se vrate...
Culum se bavi fudbalom?
Culum se bavi fudbalom?

samo sarajevo je napisao/la:Kako ce znati kad su svaku tekmu kupili? Gdje vam je sad Amar sir Alex Ferguson dobra mu taktika! Sarajevo bi glat oderali Izraelce haha evo 4-0 ajmo 10 komadaDylan Dog je napisao/la:Znate sta ovaj Zeljeznicar ne treba da igra Evropu samo nas brukate
****, danas Amar nije mogao birati ko ce mu suditi.
Salzburg nabi one sa Farskih Ostrva 5:0 danas, ovde vec 4:0
samo mostarski, samo bahato
-
- Kontakt:
kako da se radujemo i navijamo za ekipu koja od **** primi 4 komada u 30 minuta .. daj ba molim vas da dobijete 5 crveni da se upise 3:0 pobjeda, ovo ce biti ipak previse .. cuo sam da se samo do 7 igra, ne znam sto

Ja prebacio na grand paradu, ne mogu ovo unistavanje vise da gledam 

Daj te strumfovi sta se odma ljutite
Ja sam iskreno zelio da prodjete al vala ovo je smijesno moram se smijat
Ev vam i 5

Ja sam iskreno zelio da prodjete al vala ovo je smijesno moram se smijat

Ev vam i 5

Amare, izvrsi dve izmene, odmah!
Ne mogu da verujem da ljudi vode 4:0 i vrse presing na zeljinoj polovini. Amare, menjajjjj!
Ne mogu da verujem da ljudi vode 4:0 i vrse presing na zeljinoj polovini. Amare, menjajjjj!
-
- Kontakt:
Ovi su sami za Klisa 

- bilino polje
- Kontakt:
penaltic i 5-0 hahhaha ovo je smjesno hoce televizor da mi pregori od golova
samo celik ale samo celik ale
-
- Kontakt:
HAHA pa smarate nas danima manijaci sa svojim ultra mega giga timomom a zna se koja 2 tima samo igraju dobro u evropi to su SB i Sarajevo,pa ajde jos nas smarajte na nasim temama sa culumima i ostalim levatima evo 5-0 majko mila!AlcoholBoysPD je napisao/la:Željo se igra sa svojim i ugledom Bh fudbala,iako nisam navijač Želje očekivao sam da će ostaviti srce u 180 minuta,pa šta bude,al ovo je sramotan odnos igrača prema dresu kluba.
Koliko gamadi i stoke ovdje, a sto je najzanimljivije nisam vidio nijednog navijaca Borca, Širokog i Zrinjskog, nego samo trolove kojih nema ni na mapi, a kamoli u evropskom takmičenju.
-
- Kontakt:
zar niste govorili da je on vasa nada za Izrael+Savic ovajamarpustahija je napisao/la:Culum , najjgori
oni ce presjecati napade

hahahahhahaahhahahhaha
JA DOK JEDAN POST DOCEKAM,OVI UVALE GOLCINU
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
-
- Kontakt:
Ma jarane viste se nafurali pravo bili u super brkatog... i sad se vidi koliki je vas domet... a poletili ste ko orlovi visoko u nebo.... nama ste nesto govorili nismo nigdje otisli.. pa mi bar nismo se brukali u evropi.. vi kad god ste otisli u evropu obrukali se
uMALO 5 0 HAHAHAHAHAHHAHA
uMALO 5 0 HAHAHAHAHAHHAHA
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Najbolji post do sada, i oni nisu toliko dobri koliko je Zeljo danas ne samo los vec ocajan...jordan 23 je napisao/la:zeljo je jedna velika pita od govana.ovaj stanic i culum pa blago receno katastrofa,najvise mi je zao sto se navijaci bogaljskih klubova nasladjuju.ovo je sramota,kako su nezainteresovani.ovaj hapoel uopste nije toliko dobar koliko je zeljo los i koliko im dopusta.dovoljno je vidjeti reakcije zeljinih igraca
nemogu da shvatim ovaj pristup prema igri i da li vam onaj Culum uvijek igra onako
hahahahahahahaha ovo je fakat smijesno hahahahahahahahahahhaa
- ćaćapreljepi
- Kontakt:
Šehić ne da da petarda pukne ! A Enyama umire od smjeha na klupi...
Al puče ipak

Al puče ipak

"Imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije" HŠKZ