FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jest mi otjerali ove sto vole Zelju i sad smo prvaci, bjezimo drugim 10 bodova. a ne da nemamo dva igraca u izlogu za prodati. ma to nije bitno, bitno da molimo boga da dado ne igra.
e bas je problem liverpula bio dzerarad. eto otjerali ga, gdje su sad, nigdje. treba imati malo postovanja.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ta suplja prica o ljubavi igraca prema Zeljeznicaru se moze naivcima prosipati. Ja Zeljeznicar volim i zivim za taj klub, oni svi zive od Zeljeznicara.
Uostalom, briga me i da ga ne vole, kvalitet je na prvom mjestu. Prije cu gledati deset Miroslava koji igraju i ginu kako on to radi a ne voli moj klub, nego dva Bekrica koji voli ali igra i gine onako kako on to radi. Tj. nikako..

Uostalom, briga me i da ga ne vole, kvalitet je na prvom mjestu. Prije cu gledati deset Miroslava koji igraju i ginu kako on to radi a ne voli moj klub, nego dva Bekrica koji voli ali igra i gine onako kako on to radi. Tj. nikako..
Bravo.TikTak je napisao/la: Kakvo volim, kakva ljubav. Niko od njih ne voli vise Zelju od nas koji smo na utakmicama. Ako ne mozes zadovoljiti kriterije sefa strucnog staba onda si bivsi. Kakva sentimentalnost u fudbalu, Gerrard je Gerrad pa kad nije mogao vise vozi u MLS.
najlakse je igrace otjerati. i ja sam za to da ne igraju oni koji nisu zasluzili logicno kao svaki navijac, ali u tom slucaju kad tjeras trebas da vuces extra dobe poteze i da to sto si uradio opravdas s borbom za titulu, za vrh, i slicno. a ne otjeras sve nase igrace, pa ih onda vracas da ti spasavaju guzicu i onda pisete o nekim kodeksima i sranjima.
kosoric ne valja, grijesi, primamo golove, ne valja pet para, dobro otjeraj ga ali dovedi boljeg od kosorica ali ako ces tjerati nasu djecu a dovodite neke grke i glavate papke pout husica onda tvoja era je vrlo brzo gotova. a istok jos nisu ni poceli praviti.
ali stani, o cemu mi pricamo? otjeras bekrica a dovedes zebu koji je ista talasika kao i on, a zeba obisao sve klubove u pl sto moze. gdje su pare, tu je on. a bekric kad se vratio uvijek birao Zelju, postuj to. ne mozes ga otjerati jer nije u formi, nismo mi seljacki klub a pravimo od kluba upravo to.TikTak je napisao/la:Husman ima tvoje razmisljanje mjesta i pretpostavljam na sta aludiras. Greske su dovodjenje nabrojanih i dosta drugih, ali nema sentimentalnosti prema nekom igracu samo zato sto je nekad nesto dao za Zelju. Drazi je meni Bekric nego sto Grka i ovih sto su ih po ustaljenoj procedurili dovodili, ali takav je zivot. Nije on vise onaj stari i nama trebaju bolji od njega i ne samo od njega, trebaju nam bolji i od Secerovica i inih.
i dovodis opet zebu koji ce pola godine hladiti mu.da o cemu vi ba pisete? daj ba
- Thetraphak1921
- Kontakt:
O cemu pisem sem da ne treba dovoditi Zebu, i to odavno..
- zeljoooooooooo
Cijelu sedmicu razmišljam da nam je remi idealan, nakon toga komotno možemo zaredati seriju.Neandertalac je napisao/la:Sada ni remi nije kriminalan ali ipak sa tim bodom ne dobijemo puno. Još jednom; Više dobijemo pobijedom nego što bi porazom izgubili. Malo rizika se mora preuzeti, zreli su da ih razmontoramo konačno.Virtu4l je napisao/la:Boga mi, ovaj rezultat Zrinjskog daje dodatnu težinu sutrašnjoj utakmici. Posebno jer Zrinjski i Sarajevo imaju težak raspored u narednih par kola.
Danas pratim rezultate, poklopi se haman sve osim Širokog i opet kontam remijem u dobroj mjeri poništavamo dobar dio loših rezultata i za 2-3 kola izbijamo na 2-3. mjesto.
Ali....živimo za derbi i ajmo ih zgaziti sutra, onako momački 0:3 a onda uvezati 10 pobjeda do kraja!!!!!!!!!!!!!!
-
mohikanac123
- Kontakt:
Petrovic zna razlog sto nema Bekrica. Ali po meni nije trebalo pred derbi.
Amar Osim gospodar familije !
Zašto čekati 2-3 kola kad već sutra možemo izbiti na 2. mjesto.zeljoooooooooo je napisao/la:Danas pratim rezultate, poklopi se haman sve osim Širokog i opet kontam remijem u dobroj mjeri poništavamo dobar dio loših rezultata i za 2-3 kola izbijamo na 2-3. mjesto
Tanova prćija je na konopcima, samo zadati posljednji udarac.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
?????mohikanac123 je napisao/la:Petrovic zna razlog sto nema Bekrica. Ali po meni nije trebalo pred derbi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ma poceo si i on siguno buniti, ali opravdano realno. pa ga je mozda sklonio. necemo nikad saznati. ali sva ova desavanja nas kao kluba nece dovesti nigdje. je.bes ti bekrica, petrovica, misimovica ali mi navijaci ispastamo s ovim glupostima. nije to vidjelo ni O od ozbiljnog kluba.
- zeljoooooooooo
Druže, ako uzmemo sutra, smijem se kladiti da ćemo u narednih 10 utakmica napraviti čudo.Virtu4l je napisao/la:Zašto čekati 2-3 kola kad već sutra možemo izbiti na 2. mjesto.zeljoooooooooo je napisao/la:Danas pratim rezultate, poklopi se haman sve osim Širokog i opet kontam remijem u dobroj mjeri poništavamo dobar dio loših rezultata i za 2-3 kola izbijamo na 2-3. mjesto
Tanova prćija je na konopcima, samo zadati posljednji udarac.
Šta je čudo? Istopiti razliku Zrinjskog na par bodova a onda? Silovanje u Ligi za prvaka.
To je moje viđenje i moje želje, ali derbi je derbi, jedan krivi potez ga može odlučiti, a kako milion puta čusmo, favorita nema.
Ili Petrovic ne zeli Bekrica ili je htio da nekog ubaci na klupu umjesto njega. Mozda hoce nekog mladog igraca da ubaci. Vidjet cemo sutra po sastavu i po klupi sta je u pitanju.
pa petrovic kako je dosao vuce se prica da ce ubaciti nekog mladog igaca, a ja ne vidim ni jednog,
Iskreno od mladih igraca Zeric bi trebao biti u prvih 11. Staviti njega,Mujagu negdje pri kraju i onog lijevog beka sad protiv Gorazda. Smatram da bi bili sasvim ok. Nadam se da ce biti tako. A dosad i nisi mogao staviti nekog mladog igraca kad smo se izvlacili iz rezultatske krize. Sad je u cetvrtak njihovo vrijeme ako Bog da.
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Sve ce se samo pokazati
Nase je da sutra podrzimo ekipu,i da malo vise vjerujemo u odluke Petrovica i strucnog staba , iako vas jos i ne razumijem za te price o Bekricu (nije zvanicno nista sem da nije u rosteru za sutra).
Svi u crnom i sal oko vrata !
Vidimo se u 12:30 h na Vrbanji !
Radnička klasa !
- plavousrcu
- Kontakt:
Ima nas u godinama, hvala na pozivuZeljeznicarFan je napisao/la:Sve ce se samo pokazatiNase je da sutra podrzimo ekipu,i da malo vise vjerujemo u odluke Petrovica i strucnog staba , iako vas jos i ne razumijem za te price o Bekricu (nije zvanicno nista sem da nije u rosteru za sutra).
- Neandertalac
- Kontakt:
Sada će češće igrati mladi, takav je dogovor.
Dosta za večeras, kada bude vrijeme za ovu priču, pricat cmo.
Slažem se da Bekrica nije trebalo prije derbija dirati.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
hoce, jer nemamo vise para da dovodimo igrace. pa to budala zna. ali necemo to.Neandertalac je napisao/la:Sada će češće igrati mladi, takav je dogovor.
da uzmemo ove rahljave pitic.
Trenutno korisnika/ca: DinGospo21, diplomatija, nmkdak1ng i 22 gosta.