FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HausMan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HausMan » 15 okt 2016, 21:10

jest mi otjerali ove sto vole Zelju i sad smo prvaci, bjezimo drugim 10 bodova. a ne da nemamo dva igraca u izlogu za prodati. ma to nije bitno, bitno da molimo boga da dado ne igra.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 15 okt 2016, 21:14

e bas je problem liverpula bio dzerarad. eto otjerali ga, gdje su sad, nigdje. treba imati malo postovanja.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 15 okt 2016, 21:14

Ta suplja prica o ljubavi igraca prema Zeljeznicaru se moze naivcima prosipati. Ja Zeljeznicar volim i zivim za taj klub, oni svi zive od Zeljeznicara.
Uostalom, briga me i da ga ne vole, kvalitet je na prvom mjestu. Prije cu gledati deset Miroslava koji igraju i ginu kako on to radi a ne voli moj klub, nego dva Bekrica koji voli ali igra i gine onako kako on to radi. Tj. nikako..
TikTak je napisao/la: Kakvo volim, kakva ljubav. Niko od njih ne voli vise Zelju od nas koji smo na utakmicama. Ako ne mozes zadovoljiti kriterije sefa strucnog staba onda si bivsi. Kakva sentimentalnost u fudbalu, Gerrard je Gerrad pa kad nije mogao vise vozi u MLS.
Bravo. ;)

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 15 okt 2016, 21:21

najlakse je igrace otjerati. i ja sam za to da ne igraju oni koji nisu zasluzili logicno kao svaki navijac, ali u tom slucaju kad tjeras trebas da vuces extra dobe poteze i da to sto si uradio opravdas s borbom za titulu, za vrh, i slicno. a ne otjeras sve nase igrace, pa ih onda vracas da ti spasavaju guzicu i onda pisete o nekim kodeksima i sranjima.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 15 okt 2016, 21:28

kosoric ne valja, grijesi, primamo golove, ne valja pet para, dobro otjeraj ga ali dovedi boljeg od kosorica ali ako ces tjerati nasu djecu a dovodite neke grke i glavate papke pout husica onda tvoja era je vrlo brzo gotova. a istok jos nisu ni poceli praviti.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 15 okt 2016, 21:40

TikTak je napisao/la:Husman ima tvoje razmisljanje mjesta i pretpostavljam na sta aludiras. Greske su dovodjenje nabrojanih i dosta drugih, ali nema sentimentalnosti prema nekom igracu samo zato sto je nekad nesto dao za Zelju. Drazi je meni Bekric nego sto Grka i ovih sto su ih po ustaljenoj procedurili dovodili, ali takav je zivot. Nije on vise onaj stari i nama trebaju bolji od njega i ne samo od njega, trebaju nam bolji i od Secerovica i inih.
ali stani, o cemu mi pricamo? otjeras bekrica a dovedes zebu koji je ista talasika kao i on, a zeba obisao sve klubove u pl sto moze. gdje su pare, tu je on. a bekric kad se vratio uvijek birao Zelju, postuj to. ne mozes ga otjerati jer nije u formi, nismo mi seljacki klub a pravimo od kluba upravo to.

i dovodis opet zebu koji ce pola godine hladiti mu.da o cemu vi ba pisete? daj ba

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 15 okt 2016, 21:45

O cemu pisem sem da ne treba dovoditi Zebu, i to odavno..

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 15 okt 2016, 21:47

Neandertalac je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Boga mi, ovaj rezultat Zrinjskog daje dodatnu težinu sutrašnjoj utakmici. Posebno jer Zrinjski i Sarajevo imaju težak raspored u narednih par kola.
Sada ni remi nije kriminalan ali ipak sa tim bodom ne dobijemo puno. Još jednom; Više dobijemo pobijedom nego što bi porazom izgubili. Malo rizika se mora preuzeti, zreli su da ih razmontoramo konačno.
Cijelu sedmicu razmišljam da nam je remi idealan, nakon toga komotno možemo zaredati seriju.

Danas pratim rezultate, poklopi se haman sve osim Širokog i opet kontam remijem u dobroj mjeri poništavamo dobar dio loših rezultata i za 2-3 kola izbijamo na 2-3. mjesto.

Ali....živimo za derbi i ajmo ih zgaziti sutra, onako momački 0:3 a onda uvezati 10 pobjeda do kraja!!!!!!!!!!!!!!

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 15 okt 2016, 21:48

Petrovic zna razlog sto nema Bekrica. Ali po meni nije trebalo pred derbi.

Amar Osim gospodar familije !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 okt 2016, 21:50

zeljoooooooooo je napisao/la:Danas pratim rezultate, poklopi se haman sve osim Širokog i opet kontam remijem u dobroj mjeri poništavamo dobar dio loših rezultata i za 2-3 kola izbijamo na 2-3. mjesto
Zašto čekati 2-3 kola kad već sutra možemo izbiti na 2. mjesto.

Tanova prćija je na konopcima, samo zadati posljednji udarac.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 okt 2016, 21:51

mohikanac123 je napisao/la:Petrovic zna razlog sto nema Bekrica. Ali po meni nije trebalo pred derbi.

Amar Osim gospodar familije !
?????
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 15 okt 2016, 21:52

ma poceo si i on siguno buniti, ali opravdano realno. pa ga je mozda sklonio. necemo nikad saznati. ali sva ova desavanja nas kao kluba nece dovesti nigdje. je.bes ti bekrica, petrovica, misimovica ali mi navijaci ispastamo s ovim glupostima. nije to vidjelo ni O od ozbiljnog kluba.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 15 okt 2016, 21:56

Virtu4l je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la:Danas pratim rezultate, poklopi se haman sve osim Širokog i opet kontam remijem u dobroj mjeri poništavamo dobar dio loših rezultata i za 2-3 kola izbijamo na 2-3. mjesto
Zašto čekati 2-3 kola kad već sutra možemo izbiti na 2. mjesto.

Tanova prćija je na konopcima, samo zadati posljednji udarac.
Druže, ako uzmemo sutra, smijem se kladiti da ćemo u narednih 10 utakmica napraviti čudo.

Šta je čudo? Istopiti razliku Zrinjskog na par bodova a onda? Silovanje u Ligi za prvaka.

To je moje viđenje i moje želje, ali derbi je derbi, jedan krivi potez ga može odlučiti, a kako milion puta čusmo, favorita nema.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 okt 2016, 22:27

Ili Petrovic ne zeli Bekrica ili je htio da nekog ubaci na klupu umjesto njega. Mozda hoce nekog mladog igraca da ubaci. Vidjet cemo sutra po sastavu i po klupi sta je u pitanju.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 15 okt 2016, 22:31

pa petrovic kako je dosao vuce se prica da ce ubaciti nekog mladog igaca, a ja ne vidim ni jednog,

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 okt 2016, 22:36

Iskreno od mladih igraca Zeric bi trebao biti u prvih 11. Staviti njega,Mujagu negdje pri kraju i onog lijevog beka sad protiv Gorazda. Smatram da bi bili sasvim ok. Nadam se da ce biti tako. A dosad i nisi mogao staviti nekog mladog igraca kad smo se izvlacili iz rezultatske krize. Sad je u cetvrtak njihovo vrijeme ako Bog da.

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 15 okt 2016, 22:41

Sve ce se samo pokazati :njanjanja: Nase je da sutra podrzimo ekipu,i da malo vise vjerujemo u odluke Petrovica i strucnog staba , iako vas jos i ne razumijem za te price o Bekricu (nije zvanicno nista sem da nije u rosteru za sutra).

Svi u crnom i sal oko vrata !
Vidimo se u 12:30 h na Vrbanji ! :bih:
Radnička klasa !

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 15 okt 2016, 22:58

ZeljeznicarFan je napisao/la:Sve ce se samo pokazati :njanjanja: Nase je da sutra podrzimo ekipu,i da malo vise vjerujemo u odluke Petrovica i strucnog staba , iako vas jos i ne razumijem za te price o Bekricu (nije zvanicno nista sem da nije u rosteru za sutra).

Svi u crnom i sal oko vrata !
Vidimo se u 12:30 h na Vrbanji ! :bih:
Ima nas u godinama, hvala na pozivu :). Nije ni za roster zvanicno, vidjet cemo sve sutra. Petrovic nas je natjerao da mu vjerujemo, kao sto nas moze natjerati i da mu ne vjerujemo. Sretno nam sutra, bice dobro.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 15 okt 2016, 23:13

Sada će češće igrati mladi, takav je dogovor.
Dosta za večeras, kada bude vrijeme za ovu priču, pricat cmo.

Slažem se da Bekrica nije trebalo prije derbija dirati.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 15 okt 2016, 23:24

Neandertalac je napisao/la:Sada će češće igrati mladi, takav je dogovor.
Dosta za večeras, kada bude vrijeme za ovu priču, pricat cmo.

Slažem se da Bekrica nije trebalo prije derbija dirati.
hoce, jer nemamo vise para da dovodimo igrace. pa to budala zna. ali necemo to.

da uzmemo ove rahljave pitic.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []