FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

revan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la revan » 13 jul 2010, 22:14

Pošto vidim da je sada nastalo prepucavanje između navijača različitih klubova o tome ko nam bolje igra u Europi, hajdemo onako realno svi sagledati sve klubove u ligi, svako svoj i da dođemo do jednog jasnog i nepristrasnog zaključka. Ja prvi, kao Zeničanin, ću uvijek reći da je današnji Čelik jad i sramota grada koji predstavlja. Današnji rezultat Želje je odraz našeg nogometa. Ljudi liga nam je 99. od 100. Znate li vi koja je patetika prepucavati se koji naš klub kotira bolje u europskim takmičenjima u takvoj situaciji? To je nešto kao prepucavanje između Eritreje i Istočnog Timora o tome ko ima bolji ekonomski standard. Nogomet nam je na najnižim granama, prijeti nam suspenzija saveza, taj savez grca u dugovima, imamo jedva dva oronula stadiona u državi na kojima nam UEFA i FIFA jedva dopuštaju da igramo utakmice, klubovi sa milion eura budžeta su nam stabilni klubovi. Daj se probudite svi već jednom: Čelik, Željo, Sarajevo, Sloboda, Velež, Borac, Široki, Zrinjski... sve je to jedan veliki jad i čemer, jedna velika k.... Dok imamo ovakvu ligu, ovakve klubove kao udruženja koja služe za pranje novca, sudije koje vode glavnu riječ na terenu, ovakva bruka će se ponavljati. Nije bitno da li je u glavnoj ulozi Željo ili neki drugi klub, ovakve situacije su blamaža za sve nas i oni koji se podruguju Želji danas, a sutra će nekom drugom klubu, se zapravo podruguju sami sebi.
Svako dobro Bosno i Hercegovino... teško tebi sa nama ovakvima.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 13 jul 2010, 22:14

harry_90 je napisao/la:
buja je napisao/la:Ali samo ne mogu da vjerujem da nas Fukare i RZ "provociraju" onii e to mi ne ide u glavu :!:

a ovi udbasi haj Boga ti covjek je navikao da je nas neuspjeh njihova hrana :o
Ko vas je provocirao,nemoj lagat pogledaj lijepo postove.Nisam se nigdje nasladjivao porazom Zeljeznicara.

za koga ovaj frutek navija? tebi svaka cast
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 13 jul 2010, 22:14

samo sarajevo je napisao/la:Ajla nauci se pravopisu gradska djevojcice pa onda nekom pisi o kulturi,bontonu itd. svaka druga rijec ti je napisana pogresno "gradska" djevojcice! Dodji na sjever da vidis tu homo zajednicu obecavam ti lud i nezaboravan provod BACI S... da se igramo
hjahha ti mi govori o pravopisu...haha...nezz sta ces mi reci pa mi govoris o pravopisu...haha,....dobar si....hehe samo to i znas Baci itd...hehe....ej jesi smjesan....nikad na sjever....al ja sam pametnija pa ne padam na te tvoje glupe fazone....PApak....
FKR 1987..

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 13 jul 2010, 22:15

samo sarajevo je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Molim admina da zaključa temu, vrući smo pašće krupne riječi. P.S. Tužno je da Pitarima i drugim kvazi navijačima najveći uspjeh naš neuspjeh.
HAHA a ti si jedan od onih sto si smaro danima na nasoj temi a sad se cudis nesto?
Ja sam na vašoj temi napisao samo 1 post i to sam vas pitao za komentar Alaimove izjave prije 3 mjeseca da je u našoj ligi sve po nacionalnom ključu.
FEDERER= KLOC

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 13 jul 2010, 22:15

revan je napisao/la:Pošto vidim da je sada nastalo prepucavanje između navijača različitih klubova o tome ko nam bolje igra u Europi, hajdemo onako realno svi sagledati sve klubove u ligi, svako svoj i da dođemo do jednog jasnog i nepristrasnog zaključka. Ja prvi, kao Zeničanin, ću uvijek reći da je današnji Čelik jad i sramota grada koji predstavlja. Današnji rezultat Želje je odraz našeg nogometa. Ljudi liga nam je 99. od 100. Znate li vi koja je patetika prepucavati se koji naš klub kotira bolje u europskim takmičenjima u takvoj situaciji? To je nešto kao prepucavanje između Eritreje i Istočnog Timora o tome ko ima bolji ekonomski standard. Nogomet nam je na najnižim granama, prijeti nam suspenzija saveza, taj savez grca u dugovima, imamo jedva dva oronula stadiona u državi na kojima nam UEFA i FIFA jedva dopuštaju da igramo utakmice, klubovi sa milion eura budžeta su nam stabilni klubovi. Daj se probudite svi već jednom: Čelik, Željo, Sarajevo, Sloboda, Velež, Borac, Široki, Zrinjski... sve je to jedan veliki jad i čemer, jedna velika k.... Dok imamo ovakvu ligu, ovakve klubove kao udruženja koja služe za pranje novca, sudije koje vode glavnu riječ na terenu, ovakva bruka će se ponavljati. Nije bitno da li je u glavnoj ulozi Željo ili neki drugi klub, ovakve situacije su blamaža za sve nas i oni koji se podruguju Želji danas, a sutra će nekom drugom klubu, se zapravo podruguju sami sebi.
Svaka čast 1oo % si u pravu !
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 13 jul 2010, 22:16

buja je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
buja je napisao/la:Ali samo ne mogu da vjerujem da nas Fukare i RZ "provociraju" onii e to mi ne ide u glavu :!:

a ovi udbasi haj Boga ti covjek je navikao da je nas neuspjeh njihova hrana :o
Ko vas je provocirao,nemoj lagat pogledaj lijepo postove.Nisam se nigdje nasladjivao porazom Zeljeznicara.

za koga ovaj frutek navija? tebi svaka cast
Vidi mi avatar, gdje sam to provocirao daj mi post pa cu ti objasnit ako nisi bas razumio :roll:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 13 jul 2010, 22:17

drop je napisao/la:Vidim veležovci,pitari,celikovci i ostali su sad došli na svoje pa sad pljuju po Želji...JEDVA DOCEKALI PACENICI svojih pet minuta :oops: ...aferim :!: pogledajte prvo svoje timove, pa onda nešto serite...gdje ste uopšte?? ima li vas ikad u evropi??...bjedan smo mi narod....manje države a ovoliko dušmana nema nigdje :oops:

Bolan ne bio nisam ja dusman nikome, pa ni Zelji.

Ali ovo je ono sto sam ja pricao vama prosle godine nakon ona 3 boda ukradena Velezu na Grbavici kada su se "sredila" 3 crvena kartona Velezu da bi Zeljo postao Sampion. A sudija Golac je poznat po takvim radnjama. Ovo je ono kad sam vam ja govorio - ljudi ne radujte se, nije ovo u redu, nije u redu ovo sto se radi - nije ovo dobro za Zeljeznicar!! Navlace se utakmice. Kupuju se sudije. Spusta se kajla.

Zeljo bi bio sampion da je posteno dobio titulu. Zeljo bi dobio ove Izraelce sigurno - ako ne tamo, onda definitivno kuci.

Ali Amaru Osimu, covjeku bez obraza i digniteta, je sasvim ok i normalno sutiti kada sudija ocigledno pljacka jedan klub da bi njemu sredio bodove.

Tako je Zeljo postao sampion - i ovako je zavrsio.

Nisam dusmanin ni Zelji ni nikome. Ali vi, koji ste se radovali ovakvim prljavim radnjama i od njih okretali glavu, jeste dusmani i Zelji i sebi i BH Fudbalu.

Ovakva nam je liga - i nismo ni zasluzili bolje.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 13 jul 2010, 22:17

Mačak da čujem tvoj komentar
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 13 jul 2010, 22:17

ajla je napisao/la:hjahha ti mi govori o pravopisu...haha...nezz sta ces mi reci pa mi govoris o pravopisu...haha,....dobar si....hehe samo to i znas Baci itd...hehe....ej jesi smjesan....nikad na sjever....al ja sam pametnija pa ne padam na te tvoje glupe fazone....PApak....
Ajla ljubavi ne daj se !!! 8-)

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 13 jul 2010, 22:17

ja zadovoljan, može se ovo stić :D

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 13 jul 2010, 22:18

revan je napisao/la:Pošto vidim da je sada nastalo prepucavanje između navijača različitih klubova o tome ko nam bolje igra u Europi, hajdemo onako realno svi sagledati sve klubove u ligi, svako svoj i da dođemo do jednog jasnog i nepristrasnog zaključka. Ja prvi, kao Zeničanin, ću uvijek reći da je današnji Čelik jad i sramota grada koji predstavlja. Današnji rezultat Želje je odraz našeg nogometa. Ljudi liga nam je 99. od 100. Znate li vi koja je patetika prepucavati se koji naš klub kotira bolje u europskim takmičenjima u takvoj situaciji? To je nešto kao prepucavanje između Eritreje i Istočnog Timora o tome ko ima bolji ekonomski standard. Nogomet nam je na najnižim granama, prijeti nam suspenzija saveza, taj savez grca u dugovima, imamo jedva dva oronula stadiona u državi na kojima nam UEFA i FIFA jedva dopuštaju da igramo utakmice, klubovi sa milion eura budžeta su nam stabilni klubovi. Daj se probudite svi već jednom: Čelik, Željo, Sarajevo, Sloboda, Velež, Borac, Široki, Zrinjski... sve je to jedan veliki jad i čemer, jedna velika k.... Dok imamo ovakvu ligu, ovakve klubove kao udruženja koja služe za pranje novca, sudije koje vode glavnu riječ na terenu, ovakva bruka će se ponavljati. Nije bitno da li je u glavnoj ulozi Željo ili neki drugi klub, ovakve situacije su blamaža za sve nas i oni koji se podruguju Želji danas, a sutra će nekom drugom klubu, se zapravo podruguju sami sebi.
FK SARAJEVO JE INSTITUCIJA,nemoj nas svrstavati u isti koš sa ovim neznalicama :D :D :D

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 13 jul 2010, 22:18

Ljudi moji .... ovo je samo jos jedan primjer realnosti bh. nogometa .....
igrali smo dosta lose kao sto i sam rezultat kaze ....
svi su zakazali, izuzev eto pomalo sehica , jbg vadio je sto se moglo vadit .....
i mislim da nam ovi pojedini internet navijaci MANJIH bh. klubova .... nemaju sta rec---- jer njihovi klubovi uopste ne igraju u Evropi .....
tako ... ... pozdrav svim normalnim navijacima ....
ZELJO TI SI SAMPION, pa makar i ove nase lige ... !!
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 13 jul 2010, 22:18

Evo konstruktivan komentar. Ko su vam ona cuda koja ste doveli, Popovic, Culum onaj makedonac Gorcev ili kako se vec zove nevalja ga viditi na terenu. Neshvatam kako niste nasli prave zamjene za ove sto su vam otisli. Nakon ovoga neko mora dati ostavku, jer budimo realni ovo nije 5:0 nego 10:0 samo su u poluvremneu ovi stali vidilo se kako i trener nakon 5. gola govori da smire malo... Apsolutno nevjerovatno kako netrce STRASNO
Cak je i ovaj novi Velez bolji :D :D :D

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 13 jul 2010, 22:19

rumbalija je napisao/la:Opet smo strah i trepet u BIH
Bravo rumbalija,reci im sta ih ceka opet akobogda...

bumerang5
Kontakt:

Post Postao/la bumerang5 » 13 jul 2010, 22:19

ne seri

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 13 jul 2010, 22:19

nedaTM87 je napisao/la:ooooj ovih nasih debilaaa aaj pa sad lik uze loptu na centru i sam dodje do gola a niko ga ni napao nije, ni pokusao!!! pa koji je ovo qrac?!?!? al znaci ni napao ga nije a lik od centra do gola doso i sreca pa Seha odbrani... ojjj pa Boze mili...
to je to, kada vidim da nemamo faula u prvom poluvremenu da nam njihovi igraci BUKVALNO onako prolaze od centra do golmana bez da ga je iko napao, pa meni se place.... Popovic i Culum razligu u 3 PM odakle ste i dosli... Evo nakon poraza npr. Mirsi, Svraki,Sehi pa i Visci nista ne zamjeram jer su se najvise borili pogotovo Mirso, ali kad vidim onog Culuma i Popovica da nece da potrce pa odma bi ih bicem izubijao :!: :!: :!:
Zadnja izmjena: nedaTM87, dana/u 13 jul 2010, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 13 jul 2010, 22:19

Sta se sad ljute ovi navijaci zelje, naravno da vas treba loziti jer ste sve do juce rugali se sarajevu na pojacanjima a sada vas mali klub nakon 6-7 god izadje u evropu i osramoti nas fudbal.Nadam se da su neki skontali da se tamo tekme ne kupuju, i d avasi igraci nemaju muda ni malo vuku se ko babe kakve 3 pasa ne mogu povezati ko da nikad nisu zajedno igrali...ps bolje ne izaci u evropu vec rimiti petardu definitivno : :oops:
Pazza Inter Amala

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 13 jul 2010, 22:20

samo sarajevo je napisao/la:Besiktasom smo i 1-1 igrali od Basela nismo 6-0 izgubili sta ovi uvijek uvelicavaju ovako hehe majko mila,zeljo ima samo pobjedu nad nekim Lilestromom a gospoda nad Genkom u gostima,nad Helsinborgom itd. ove male timove poput Trnave,Sigme ne racunamo!

ti pojma o zivotu nemas; jadove jedan dosao si ovdje da se nasladjujes. Cijelo drugo poluvrijeme si molio boga da nam daju 20 komada. Sram te bilo, ja se vise ne bih javljao na ovaj forum. Ne znas rezultate svog kluba u evropi u posljednje 2 godine, a pametujes ovdje i vrijedjas kao da si svu pamet svijeta pokupio. Sram neka bude i tebe i sve ostale jadove. Zeljo ce vam uvijek biti trn u oku. Mi volimo zelju, a vi navijate za sarajevo i mrzite zelju. U ovoj predhodnoj recenici se razlikujemo MI i vi.

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 13 jul 2010, 22:20

drH je napisao/la:Evo konstruktivan komentar. Ko su vam ona cuda koja ste doveli, Popovic, Culum onaj makedonac Gorcev ili kako se vec zove nevalja ga viditi na terenu. Neshvatam kako niste nasli prave zamjene za ove sto su vam otisli. Nakon ovoga neko mora dati ostavku, jer budimo realni ovo nije 5:0 nego 10:0 samo su u poluvremneu ovi stali vidilo se kako i trener nakon 5. gola govori da smire malo... Apsolutno nevjerovatno kako netrce STRASNO
Cak je i ovaj novi Velez bolji :D :D :D
to je taktika da se oni opuste, a u revanšu ćemo ih razgulit ko siroče napolitanku :D

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 13 jul 2010, 22:20

Robovlasnik je napisao/la:
fanatic1991 je napisao/la:zao mi je zbog poraza :cry: :cry: ali sta je tu je okrenuti se sada ligi i abd sljedece sezone opet LP :mrgreen: :mrgreen:
Nije sarkazam i nije ulizivanje al mi je zao sto je Zeljo izgubio .... ostao sam u kuci da gledam zelju ( kad vec ne mogu Celika - al bit ce i to aBd ) i hajde reko da izvuku makar bilo kakav minimalni poraz mozda i remi pa da isprasimo te ubice palestinaca i cigane tamo iz zaljeva gaze ...... Al Boze moj .... nemojte posustajati jer smo mi jos godinama iza mnogih klubova koji i ne dolaze iz lige petice ....

Vi ( manijaci ) napunite kosevo --- pokazite da i u ovakvim momentima se staje uz klub i bodrite Zelju ako Bog da , do pobjede jer je vazna svaka pobjeda radi koeficijenta i otjerajte onu srpsku gamad sto nece da gine za dres kluba u kojem igra .... sramota ....

p.s. Sehicu svaka cast i Visci na borbenosti ...

pozz
ja abd dolazim iz Brcko DC da ih gledam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 30 gostiju.