FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KARL HAJNC
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KARL HAJNC » 13 jul 2010, 22:21

forza je napisao/la:Ljudi moji .... ovo je samo jos jedan primjer realnosti bh. nogometa .....
igrali smo dosta lose kao sto i sam rezultat kaze ....
svi su zakazali, izuzev eto pomalo sehica , jbg vadio je sto se moglo vadit .....
i mislim da nam ovi pojedini internet navijaci MANJIH bh. klubova .... nemaju sta rec---- jer njihovi klubovi uopste ne igraju u Evropi .....
tako ... ... pozdrav svim normalnim navijacima ....
ZELJO TI SI SAMPION, pa makar i ove nase lige ... !!
šteta što Brković nije malo močniji pa da kupi koji bod i u evropi :D :D :D :D

catatm87
Kontakt:

Post Postao/la catatm87 » 13 jul 2010, 22:23

Play.Blue.Minded je napisao/la:ja zadovoljan, može se ovo stić :D
i ja kontam spucamo im petaka :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ko milan-deportivo :mrgreen:
jadno nema šta, al jbg, hapoel je izvrsna ekipa...
daleko su svi naši klubovi od evropske kvalitete, bio to Željo, Sarajevo, Široki, Zrinjski, Čelik, Sloboda ili Velež...
zato ja se ne dajem puno u ovaj naš fudbal, i više pratim reprezentaciju, jer vidi se da u njoj ima potencijala, i da je to svijetla tačka našeg fudbala (ne mislim na savez neg na igrače)
kakva god večeras bila taktika, fazoni ovo ono, nema snage u ovoj ekipi Želje...Sve dok se pije i ne živi sportski život neće se moć dobit Hapoel, Basel, Kyev, Partizan itd.
shvatanje fudbala naših igrača je drugačije, neprofesionalnije, tako da bez korjenitih promjena, nastavit ćemo gledat ovakve predstave klubova naše lige!

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 13 jul 2010, 22:23

do jučer se pričalo liga nam napreduje,bolja od susjednih....a sada je svi kude

denole98
Kontakt:

Post Postao/la denole98 » 13 jul 2010, 22:23

podlegli smo psihološkom pritisku i to kao i neiskustvo je dovelo do poraza. sada je najvažnije da osanemo složni i da izađemo jači iz svega ovoga kao i puno puta do sada u našoj istoriji. nasTavimo dalje podignute glave prema novoj tituli a dušmani sa sjeverne strane grada nek se brinu za sebe i za svog novog stečajnog upravnika koji če ako bog da napraviti ono o čemu sanjamo a to je jedan grad jedan klub = ŽELJO

brajla95
Kontakt:

Post Postao/la brajla95 » 13 jul 2010, 22:24

i da gubis 10:0 s juga bi se pjesma cula mi te volimo mi te volimo Ljoze <3
a sto se tice pitara oni sada igraju kvalifikacije za fildjan ligu,nezz nisam siguran kazu da su izvukli vrbanjusu.dobro je za njih sto prvu tekmu igraju u gostima,a jos ako to prodzu igraju protiv vratnika kaze varesanovic da ce biti guravo jer je vratnik spremio bunker na kosevu a na svom stadionu da ce krenuti agresivno od prve minute.
Sto se tice slobode znam da su njima iskljucili telefone na stadionu i da su otkazali pripreme radi nedostatka novca pa molimo vjrne navijace zelje da ako mogu donirati makar po 1 km da se obezbjede pripreme :D

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 13 jul 2010, 22:24

Daj molim te, kakav Hapoel, mi smo toliko bili loši da su njihovi stoper bili ko sto Messi bude u Barci
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 13 jul 2010, 22:25

endem_ je napisao/la:Sta se sad ljute ovi navijaci zelje, naravno da vas treba loziti jer ste sve do juce rugali se sarajevu na pojacanjima a sada vas mali klub nakon 6-7 god izadje u evropu i osramoti nas fudbal.Nadam se da su neki skontali da se tamo tekme ne kupuju, i d avasi igraci nemaju muda ni malo vuku se ko babe kakve 3 pasa ne mogu povezati ko da nikad nisu zajedno igrali...ps bolje ne izaci u evropu vec rimiti petardu definitivno : :oops:
dobro to kako primiti petardu vi to sigurno znate....
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 13 jul 2010, 22:26

nedaTM87 je napisao/la:
endem_ je napisao/la:Sta se sad ljute ovi navijaci zelje, naravno da vas treba loziti jer ste sve do juce rugali se sarajevu na pojacanjima a sada vas mali klub nakon 6-7 god izadje u evropu i osramoti nas fudbal.Nadam se da su neki skontali da se tamo tekme ne kupuju, i d avasi igraci nemaju muda ni malo vuku se ko babe kakve 3 pasa ne mogu povezati ko da nikad nisu zajedno igrali...ps bolje ne izaci u evropu vec rimiti petardu definitivno : :oops:
dobro to kako primiti petardu vi to sigurno znate....
pa eto dobro sto to sarajevo ne igra u evropi de mi reci?
OVO JE BOSNA,DUSMANA NA SVE STRANE;ČEKAJU SAMO DA TI CRKNE KRAVA
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 13 jul 2010, 22:26

Malo ili nimalo toga je izgledalo dobro, pa cu prokomentirati ono najgore. Tri covjeka:
Milan Culum - katastrofa. Stoperi su izgledali onako smijesno zbog, izmedju ostalog, njegove igre i zalaganja, jer su dovodjeni pred svrsen cin. Vidjelo se u zadnjih nekoliko utakmica da je totalno izvan forme, ovaj put nema nikakvog izgovora.
Lazar Popovic - Koliko je to igraca vezao za sebe? Cetvoricu, petoricu? :roll: Nimalo logicni vam nisu bile te price kojima ste ga branili. Napadac bi trebao za sebe da veze dva igraca zbog brzine, zbog toga sto se jednog moze lako rijesiti, zbog toga sto je vrlo opasan po gol, a ne zbog tromosti. Vezat ce i moj komsija dvojicu, ima slicnu gradju i tehniku. Treba nam napadac koji moze driblati!
Srdjan Stanic - OK, nije on kriv sto ne zna, igra na neprirodnoj poziciji, ali gdje je borbenost? Nonsalantno stoji i posmatra kako protivnicki igraci prolaze, zabijaju golove...To je ta borbenost do zadnjeg atoma snage, tako se bori za sveti dres? :roll:

Posljedice ovog poraza:
Prvo, zbog naseg mentaliteta, bojim se da ce biti losa posjecenost na uzvratnoj utakmici, mozda se odrazi i na ligaske utakmice.
Drugo, igraci su psihicki sigurno u vrlo losem stanju, nece se biti lako vratiti.

Pozitivna stvar je iskustvo koje ce biti od velikog znacaja iduce godine, jer cemo Evropu ponovo izboriti!
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 13 jul 2010, 22:27

Ma bice bolje...
Zadnja izmjena: BABO, dana/u 13 jul 2010, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 jul 2010, 22:27

brajla95 je napisao/la:i da gubis 10:0 s juga bi se pjesma cula mi te volimo mi te volimo Ljoze <3
a sto se tice pitara oni sada igraju kvalifikacije za fildjan ligu,nezz nisam siguran kazu da su izvukli vrbanjusu.dobro je za njih sto prvu tekmu igraju u gostima,a jos ako to prodzu igraju protiv vratnika kaze varesanovic da ce biti guravo jer je vratnik spremio bunker na kosevu a na svom stadionu da ce krenuti agresivno od prve minute.
Sto se tice slobode znam da su njima iskljucili telefone na stadionu i da su otkazali pripreme radi nedostatka novca pa molimo vjrne navijace zelje da ako mogu donirati makar po 1 km da se obezbjede pripreme :D
Sloboda otkazala pripreme zbog toga sto nisu mogli naci protivnika u CG,to da znas,za telefone se ne brini,sredilo se, i vi na sve nasjednete sta god se napise ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 13 jul 2010, 22:27

a vala bolje protiv travnika prijateljska vec petardu dok ti se cijela evropa smije :o
Pazza Inter Amala

lights
Kontakt:

Post Postao/la lights » 13 jul 2010, 22:28

katastrofa i nije neka hapoel je veliki klub samo sto on nije ko milan celzi i drugi al i ti isti su se mucili zajebo je i celtic i hamburg...zeljo ko i svi klubovi kod nas nisu odigrali 2 evropske utakmice kako treba i neznaju navikli na bjedu i cemer...a od jednom cuju himnu lige prwaka to je to a jos sto momak rece 99 liga od 100 to i jest tako i bi ce katastrofalno su odigrali al sta je tu je..tako ce i biti dozivotno...

Senator
Kontakt:

Post Postao/la Senator » 13 jul 2010, 22:29

Nismo kako treba prisli im na 30-40 metara, neznam da je ijedan igrac potrčao iz sve snage, odbrana katastrofa, krila isto tako, kakve smo golove primali pa ono je nevjerovatno. Drugo poluvrijeme isto ko da Hapoel ima trening. Ibrahim Šehić definitivno covjek koje je odradio poso kako treba i spasio nas jos veće katastrofe i blamaže.
Nije tolika bruka kad skontas da nama Hapoel u Evropskoj utakmici da pet komada, a nekim našim klubovima Travnik da tri komada. Igrači su mi se u jednom trenutku ucinili da vise hodaju i šetaju po terenu. Njihov golman neznam da je ušo u kadar na televiziji, frajer je komotno mogo na fejsbuk otići provjeriti sta ima, itd... Stvarno brate lošeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ma neznam sta reci vise... VOLIM TE ŽELJO
Colour of Manchester is blue...

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 13 jul 2010, 22:29

KARL HAJNC je napisao/la:
forza je napisao/la:Ljudi moji .... ovo je samo jos jedan primjer realnosti bh. nogometa .....
igrali smo dosta lose kao sto i sam rezultat kaze ....
svi su zakazali, izuzev eto pomalo sehica , jbg vadio je sto se moglo vadit .....
i mislim da nam ovi pojedini internet navijaci MANJIH bh. klubova .... nemaju sta rec---- jer njihovi klubovi uopste ne igraju u Evropi .....
tako ... ... pozdrav svim normalnim navijacima ....
ZELJO TI SI SAMPION, pa makar i ove nase lige ... !!
šteta što Brković nije malo močniji pa da kupi koji bod i u evropi :D :D :D :D
Nek si se ti registrovo mahsuz radi zelje.Jado jadni

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 13 jul 2010, 22:29

bumerang5 je napisao/la: ne seri
Ima vremena. Skontat ćeš neke stvari. Duga je srednja škola.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 13 jul 2010, 22:29

strahota... gledao sam dvadesetak minuta, jer Dinamo još nije počeo... i vidio sam očaj, jad, bijedu, nesnalaženje, nezalaganje... sramotno, očajno... gore nego s Litexom, gore... žao mi petaka kojeg sam uložio na x :cry:

ali ajde, valjda će biti bolje drugi put :)
Hayley <3

brajla95
Kontakt:

Post Postao/la brajla95 » 13 jul 2010, 22:30

harry_90 je napisao/la:
brajla95 je napisao/la:i da gubis 10:0 s juga bi se pjesma cula mi te volimo mi te volimo Ljoze <3
Sloboda otkazala pripreme zbog toga sto nisu mogli naci protivnika u CG,to da znas,za telefone se ne brini,sredilo se, i vi na sve nasjednete sta god se napise ;)
dobro krenite i vi stopama sarajeva trazite od blekica da vam posalje pozivnicu da i vi idete u kvalifikacije za fildjan ligu mozda vi dobijete lakseg protivnika nego oni :D

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 jul 2010, 22:31

Ma bravo Lazare koji mozes nositi dvojicu stopera na ledjima,ma bravo za dvojicu bedema koji prekidaju sve napade protivnika na sredini Culuma i Stanica,ma bravo prodornim krilima Beslija i Visca.Vama je Evropa svakih 5 godina previse,brukate se od Bugara i Izraelaca,za 5 godina doci ce Cesi,tek onda cete nae**t.Obrukali ste grad Sarajevo i cijelu drzavu,i ja jesam navijao za Zeljeznicar i valjda imam pravo da ih kritikujem i ne razumijem ove sto brane ovu ekipu sto je veceras igrala.Sramota!!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 jul 2010, 22:31

brajla95 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
dobro krenite i vi stopama sarajeva trazite od blekica da vam posalje pozivnicu da i vi idete u kvalifikacije za fildjan ligu mozda vi dobijete lakseg protivnika nego oni :D
Ne vidim razlog tvog provociranja,nisam ti se obratio uopste,tako da ne bi se raspravljao sa tobom.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Sarun, sebalos i 31 gost.