FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svi smo sad ko neki generali nakon bitke neznam zašto navijači drugih klubova pišu ovdje imaju svoj klub tu pišite smijite se našem neuspjehu itd. Ljudi Hapoel je nadigrao jednog HSV-a, Celtika i mi nešta sad kukamo znali smo da neče biti lako neke stvari se nisu posložile loš dan Ćuluma slabi Stanić na boku nije naviko momak igrati tu poziciju, statična odbrana to su neki od uzroka ovakvog rezultata možda kad se doda velika vlažnost zraka koja je stvorila dodatni problem plus neiskustvo sve je to ''olakšalo'' posao Hapoelu dajte imajte azumjevanja dobra smo iekipa vidjelo se protiv Cibalie u prvestvu možemo biti daleko najači...''PLAVE DAME NISU SAME''
-
- Kontakt:
Jado jadni,zalim te,samo da ti nama ozdravis abd sve ce biti uredu...KARL HAJNC je napisao/la:Amare javi seeeeee,ovce tvoje nemogu bez tebeeeeeeeeemuamer10 je napisao/la:Zamolio bih sve navijace najveceg nam kluba da se ne obaziru puno na provokacije manjih bh premierligasa. Idemo se okrenuti komentarisanju desavanja na terenu, i buducnosti nam voljenog kluba. Pitare mogu i shvatiti, jer je ovo njima najveci uspjeh u posljednje vrijeme. Oni su takvi, to treba shvatiti. Mi idemo dalje. Realno sa: Stanicem, Radoovanovicem, Culumom, Popovicem nema napredka sto se tice nekog koraka van premier lige. Mene vec odavno nervira jedan covjek. Veceras cu to i reci. ZUJO NAS LAZE. Neko mu mora skrenuti paznju. Na polusezoni prosle sezone je obecao 3-4 klasna igraca. Ove takodjer. L A Z E. Amare svaka ti cast.![]()
![]()
Upravo sam se ovoga bojao,da nam se ne desi blamaza kao protiv Litexa,i da ce nam trebati nekoliko godina da se oporavimo od te katastrofe,nazalost bio sam upravu,dosta navijaca Zelje me kritikovali,pokazali su da nemaju pojma o fudbalu i da su previse subjektivni,tipa procemo Hapoel itd..samo se nadam da nakon ovoga nece otici Osim i da ce klub i dalje zadrzati postojece ljude i da cemo se nekako oporaviti od bijedne i sramotne igre Zeljinih vedeta! Nama trebaju jos najmanje 3 vrhunska igraca da bi zadrzali primat u narednoj sezoni u domacoj ligi i to treba biti prioritet..nadam se da ce ovih dana Zeljo dovesti dva vrhunska igracA za nase prilike,mislim na Dzafica i Kutaliju,i na jos jednog bocnog igraca...
Sehic,Stanic,Culum i Popovic su veceras bili najlosiji,nista bolji nisu bili ni Zeba,Savic.. opet kazem nadam se da ce ovaj vecerasnji rezultat koji je realno trebao biti 10 - 0 za Hapoel pokazati neke dobre stvari,tj da neki igraci nisu zasluzili da nose dres Zelje!
Sehic,Stanic,Culum i Popovic su veceras bili najlosiji,nista bolji nisu bili ni Zeba,Savic.. opet kazem nadam se da ce ovaj vecerasnji rezultat koji je realno trebao biti 10 - 0 za Hapoel pokazati neke dobre stvari,tj da neki igraci nisu zasluzili da nose dres Zelje!
-
- Kontakt:
Ama ljudi priberite se, toliko smo se zanijeli rezultatima u PL i kupu da smo pomislili da smo na vrhu svijeta, da možemo proći Hapoel. Ja znam da je npr Slavija izbacila jedan Aalborg koji je te sezone remizirao kod Man Utd-a,nažalost meni se čini da je nas baš to previše ponijelo. Igru ne opravdavam jer je ono pošteno govoreći sramota. Ali ko što se kaže lako je biti uz klub kad je sve super, kad smo uzeli ligu itd. Budimo uz klub sad kad je zeznuto i kad Amaru, kojeg poštujem jednako kao i prije ove tekme, treba podrška kao nikad prije. Poraženi jesmo 5-0, ali svijet je vidio i puno težih poraza. Lekciju smo naučili i ja se samo nadam da nećete sad obasuti paljbu po Osimu jer on to nije zaslužio. On je taj koji je vratio osmijehe na lica Manijaka i čovjek koji je mene uvjerio u bolje Željino sutra. A sad u inat svima 21.jula treba ispuniti Koševo do posljednjeg mjesta i da pokažemo Njanjama i ostalima kako se navija za voljeni klub, te da nas ništa neće odvojiti od voljenog nam kluba. Izvinjavam se na predugom postu al sam imao potrebu da sve to kažem jer su svi počeli da nas napadaju.Pozz svim Manijacima!!
-
- Kontakt:
Sve mogu razumit, poraz sam realno ocekivo minimalno 3 razlike, ove papke i provokatore isto, ali jedino sto nemogu shvatiti su ovi neki nasi navijaci posebno ovi sto imaju polijep broj postova i svakom odgovaraju kako su oni stariji i kako niko osim njih nista nezna. Samo da im porucim i da vise ne pametuju sa lazarom i culumom, yebali vas oni a vi njih. Fakat moras biti veliki debil ako gotivis ovu dvojicu, pa nek jos jednom napadnu ove sto pisu protiv njih, sa vrlo jakim argumentima "nosaca".
-
- Kontakt:
To se desaje kad dovodite igrace "nesposobnjakovice" a svoju djecu gazite,razmislite malo
A sto se tice provokacija,to nisu provokacije to je vise zeza,pa jesmol navijaci ili trebamo da placemo za vama?
A sto se tice provokacija,to nisu provokacije to je vise zeza,pa jesmol navijaci ili trebamo da placemo za vama?
- KB-TM87
- Kontakt:
Onda je još gori, izbjeglica koji je pun sebe 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
koliko para toliko muzike,ide se dalje.
Istog sam misljenja i za druge klubove iz BiH sto igraju u Evropi,kad nalete na nekog ko je ulozio ogromne novce ponovit ce se isti prica od veceras.
zato,Zeljo glavu gore i bice bolje.
Istog sam misljenja i za druge klubove iz BiH sto igraju u Evropi,kad nalete na nekog ko je ulozio ogromne novce ponovit ce se isti prica od veceras.
zato,Zeljo glavu gore i bice bolje.
BB BiH
-
- Kontakt:
Ma nemas ti mozga ni za 3 godine a ne za 33 JADO JADNIKARL HAJNC je napisao/la:za tvoju info imam 33 god,i takođe gledao sam svoj klub u Švedskoj protiv helsingborga za razliku od tebe koji se izgleda ne mičeš od kompaSenator je napisao/la:Kakvi ste vi likovi dopustili ste da vas iznervira dijete od 11-12 godina (KARL HAJNC) koje nikad nije ja mislim gledalo tekmu uzivo, a kamoli Evropsku...
Ovog lika najvise gotivim !ŠB_Fidelis je napisao/la:Tezak poraz, visok rezultat, al jebga, bilo je manje-vise za ocekivati. Pisao sam kad je Zeljo izvukao Hapoel iz svog kuta gledanja o tom Hapoelu, jer sam ga gledao na Pecari. Kao sto rekoh, najnezgodniji moguci protivnik, ultra jak, a nije neko bas atraktivno ime. Ali rastaviti ce te na proste faktore. Mi smo ih imali dvadeset minuta prvog dijela, promasili dvije ekstra prilike, i onda nakon nereda gostujucih navijaca u potpunosti pali i Hapoel je rutinski odradio dvije utakmice na kraju, mada se morao postici bar pogodak po svemu vidjenom. Hapoel je jednostavno za klasu bolji u svakom datom momentu od bilo koje BH momcadi, to je cinjenica, od toga se ne moze pobjeci. Zeljo je mozda mogao bolje proci veceras, mogao je ovo, mogao je ono, ali mogao je na kraju primiti i duplo vise pogodaka, pa nije. Prevelika je to jos uvijek prepreka koliko se da vidjeti, Zeljo nije imao srece pri zdrijebu, i eto na kraju ispada da sam zaista s pravom istaknuo snagu Hapoela, a naravno, nije kao da to nije opce poznata cinjenica vec duze vrijeme u Europi od strane jedne momcadi koja razvaljuje i puno jace protivnike od ovog vecerasnjeg. Vise srece u drugom susretu i da bar ne bude poraz. ;P
Upravo ono sto sam ja htio reci !

...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
za sveti dres se moraloIZGINUTI I ostaviti SRCE NA TERENU na ovakvoj vaznoj i evropskoj utakmici, a Culumi i Popovici su se ponasali kao da se nalaze na nekoj trening-utakmici i kao da ono igraju izmedju sebe na male.... Ja im jedino to zamjeram sto se nisu potrudili ni 50 % kolko su mogli i morali a morali su dat 120 % svojih mogucnosti, jedino ne zamjeram Mirsi, Sehi, Svraki pa i Visci, ioako ni oni nisu briljirali osim Sehe mozda, ali su trcali i trudili se i tako treba a ne kao Culumi i Popovici.....Edvin_manijak je napisao/la:šta je tax kad je ćulum gino na terenu tad je valj'o jel smradu
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
- KB-TM87
- Kontakt:
Ko bi rekao da se čovjek od 33 godine ponaša kao dijete od 13. 

Željezničar - kult glavnog grada
-
- Kontakt:
Ne zaista,pazite malo Manijaci,onaj Djip ono je strahota od igraca,gdje je on ,sta je snjim?U napadu vam covjek koji je izgubljen u vremenu i prostoru..savic ,radovanovic,savic...a culuma da nespominjem ono nije ni za Hajduka iz Orasja a kamoli za neki klub koji se zove Zeljo.
I ne razlikuje č i ćKB-TM87 je napisao/la:Ko bi rekao da se čovjek od 33 godine ponaša kao dijete od 13.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
Ma pustite ove kitare, kakvi oni....koliko su tek oni losi da nisu ni prismrdili Evropi....a te priče u prošlom vremenu se manite....čast normalnim navijačima 

Lijepo je biti Manijak!!!
- elninho_resTO
- Kontakt:
e zamislite kad je klub koji je apsolutno dominiro u BH ligi izgubio ovolko,e zamislite sad sta se moglo dfesit da je igro neko od drugih klubova
nema potreba da se obazirete na ove maloljtnike,IGNORE
onaj gol ih je unistio napocetku jbg odbrana nam je salbo igrala
sehic -nas je izvuko vece sramote
svraka-pokazao kako se moze izboriti mjesto u prvom timu
beslija-trudio se al nemoze sam
visca-je isto bio sasvim solidan ali isto ko beslija nemoze sam
nema potreba da se obazirete na ove maloljtnike,IGNORE
onaj gol ih je unistio napocetku jbg odbrana nam je salbo igrala
sehic -nas je izvuko vece sramote
svraka-pokazao kako se moze izboriti mjesto u prvom timu
beslija-trudio se al nemoze sam
visca-je isto bio sasvim solidan ali isto ko beslija nemoze sam
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Svaka časta majstore upotpunosti si upravu idemo dalje onaj koji je volio do sada ŽELJEZNIČAR samo če ljubav još jača da bude....
madridista je napisao/la:Ama ljudi priberite se, toliko smo se zanijeli rezultatima u PL i kupu da smo pomislili da smo na vrhu svijeta, da možemo proći Hapoel. Ja znam da je npr Slavija izbacila jedan Aalborg koji je te sezone remizirao kod Man Utd-a,nažalost meni se čini da je nas baš to previše ponijelo. Igru ne opravdavam jer je ono pošteno govoreći sramota. Ali ko što se kaže lako je biti uz klub kad je sve super, kad smo uzeli ligu itd. Budimo uz klub sad kad je zeznuto i kad Amaru, kojeg poštujem jednako kao i prije ove tekme, treba podrška kao nikad prije. Poraženi jesmo 5-0, ali svijet je vidio i puno težih poraza. Lekciju smo naučili i ja se samo nadam da nećete sad obasuti paljbu po Osimu jer on to nije zaslužio. On je taj koji je vratio osmijehe na lica Manijaka i čovjek koji je mene uvjerio u bolje Željino sutra. A sad u inat svima 21.jula treba ispuniti Koševo do posljednjeg mjesta i da pokažemo Njanjama i ostalima kako se navija za voljeni klub, te da nas ništa neće odvojiti od voljenog nam kluba. Izvinjavam se na predugom postu al sam imao potrebu da sve to kažem jer su svi počeli da nas napadaju.Pozz svim Manijacima!!
-
- Kontakt:
Culum i Popovic u 3 lijepe, ovaj prvi sjebe nam svaku utakmicu, a ovaj drugi pa bolje bi sa 10 igraca
Nije da se hvalim,ali sve sam vam rekao i prije pocetka utakmiceDylan Dog je napisao/la:Da,bas ce Hapeol izgubiti od Zeljeznicara 3:0 na svome terenumajestic24 je napisao/la:Sretno danas momci,da Bog da pobjedili Zidove s najmanje 3:0..Svim srcem podrzavam Zeljeznicar ali ne treba letiti previsoko jer moglo bi uslijediti naglo slijetanje.Naravno,nisu oni prva evropska klasa,ali sigurno su jaci od timova tipa G.Rangersa,R.B. Salzburga,Bazela koji su opet bolje ekipe od Zeljeznicara.Ne treba ocekivati previse,Zeljo je vec napravio velike stvari,nadati se prolazu ali biti svjestan da je Hapoel puno bolji tim.Nadam se da grijesim,ali mislim da je lako moguce da vidimo ovakvu utakmicu i onda prebacivanje krivnje na Osimovu defanzivnu taktiku,sudije,Zebu i na sta vec ne..
[youtube][/youtube]

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Vidjelo se da se neki igrači kao nisu trudili, ali ipak mi nismo bili na terenu i samo oni znaju kakva je situacija bila. Ko zna šta je bilo, morate biti na terenu. Mah, zaboravimo ovo, koliko god bolno bilo, trebamo ih sada podržati, da opet ne ode Amar, zbog svakakvih sr*nja koji 'vjerni' navijači naprave. Već pljuju po Osimu i ekipi. Pogotovo ovi derbi navijači i dušmani iz drugih klubova. Napunimo Koševo, ili nek bude nas 5-10 hiljada, ali vjernih navijača, koji su uz klub kad je najteže. Pustite papke i primitivce...
Trenutno korisnika/ca: b00t, WeekendOffender i 58 gostiju.