Ovog lika najvise gotivim !ŠB_Fidelis je napisao/la:Tezak poraz, visok rezultat, al jebga, bilo je manje-vise za ocekivati. Pisao sam kad je Zeljo izvukao Hapoel iz svog kuta gledanja o tom Hapoelu, jer sam ga gledao na Pecari. Kao sto rekoh, najnezgodniji moguci protivnik, ultra jak, a nije neko bas atraktivno ime. Ali rastaviti ce te na proste faktore. Mi smo ih imali dvadeset minuta prvog dijela, promasili dvije ekstra prilike, i onda nakon nereda gostujucih navijaca u potpunosti pali i Hapoel je rutinski odradio dvije utakmice na kraju, mada se morao postici bar pogodak po svemu vidjenom. Hapoel je jednostavno za klasu bolji u svakom datom momentu od bilo koje BH momcadi, to je cinjenica, od toga se ne moze pobjeci. Zeljo je mozda mogao bolje proci veceras, mogao je ovo, mogao je ono, ali mogao je na kraju primiti i duplo vise pogodaka, pa nije. Prevelika je to jos uvijek prepreka koliko se da vidjeti, Zeljo nije imao srece pri zdrijebu, i eto na kraju ispada da sam zaista s pravom istaknuo snagu Hapoela, a naravno, nije kao da to nije opce poznata cinjenica vec duze vrijeme u Europi od strane jedne momcadi koja razvaljuje i puno jace protivnike od ovog vecerasnjeg. Vise srece u drugom susretu i da bar ne bude poraz. ;P
Upravo ono sto sam ja htio reci !