FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Rokoko87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rokoko87 » 16 okt 2016, 19:44

Fenomenomenalno osjećam se..
Ovo je samo dokaz zašto nije mogao meda nigdje drugo osim u našoj ligi..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 16 okt 2016, 19:44

Incognito87 je napisao/la:kako pojedincima pamćenje kratko seže, i kako plitko razmišljaju, fakat se nekad zapitam dal' vi jedva čekate nešto negativno da bi bilo "e jesam vam rekao"?
Cekao sam ovo :kafa:
Radnička klasa !

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 16 okt 2016, 19:45

ova uprava je odradila dobrih stvari, vise nego losih, sigurno. medjutim, strah me za buducnost. evropa je ove godine prioritet, jer bez nje nema love. evropa je jedini nacin da namaknemo nesto para, jer drugog izvora nemamo.

nemamo nijednog igraca u izlogu, za kojeg bi mogli uzeti, iole, ozbiljniju cifru. nemamo GS, koji bi donio, bilo kakvu, finansijsku stabilnost (da me se ne bi bez veze citiralo i prozivalo, nedostatak GS ne spocitavam ovoj upravi, nemamo ga odavno, predugo). bez evrope se smanjuje broj sponzora i izdvajanja postojecih. nemamo vise (bar ga ja ne vidim) nekog keca u rukavu, kojim bi se digla euforija, kao sto je, npr., bila euforija oko istoka. imam osjecaj, koji sticem na osnovu desavanja sa igrackim kadrom, da smo vec sada dostigli maksimum sto se potrosnje tice, odnosno, da smo utanjili sa lovom....

dakle, ostaje nam zeleni teren, i svi gledamo u petrovica, koji, uz svo duzno postovanje i respekt, nije madjionicar. imamo limitiranu ekipu i valja nam se dobro oznojiti i pobiti sa drugim za poziciju koja vodi u evropu, bilo preko kupa, bilo preko lige. i drugi igraju, imaju ambicije i niko nam se nece skloniti, pogotovo sada, kada vide da mogu igrati sa nama i uzimati bodove-

zato, ne kupujte nas izlaskom na teren u majcama sa natpisom "jug je samo jedan", ne dajite izjave koje gode nasim usima, ne kupujte nasu i paznju ostatka stanovnika BiH, glumeci manekene u odjelima... izadjite na teren i kupite nas igrom, golovima i pobjedama, jer ako to ne uradite, necemo imati ni za gaca, a ne za odjela.

a, ti, lendricu, sa ovom izjavom da "psi uvjek laju", goni se u tri pm, nisi ni do koljena dzeli kao fudbaleru, a on danas nije dobro dosao na grbavicu zbog svojih postupaka. ako si se umislio da vrijedis, da si nezamjenjiv, da si igrac WC... STA ONDA RADIS OVDJE? idi brate mili, sretno ti bilo. samo ne znam ko ce te trpiti 8 utakmica bez gola (zaj.ebi onaj iz penala, i tu si oteo loptu) i davati ti podrsku, kao sto to cine manijaci. sram te bilo zbog te izjave!

previse ste, pojedinci, kako iz uprave, tako i iz ekipe, sebi umislili i dozvolili
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 okt 2016, 20:00

Postovanje igraca prema nama je zaista na "zavidnom" nivou. Hvala im.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 okt 2016, 20:08

Amar Osim je imao najbolje rezultate u historiji kluba gotovo sve pehare sto imamo on je donio i jako bitno NIJE MAZAO OCI RAJI I NAVIJACIMA pa su ga mnogi radi toga na zub uzimali...A on samo nije htio da laze i govorio je kako jeste.

Ova uprava opra na ruke obecanjima, kulama i vilama, mazu ocim svim bojama, a sto je najgore nemaju ni rezultate...

Pa jbt prave istok ko da ce bit kompleks a ne obicna betonska tribina :crazy:
=\_1921_/=

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 16 okt 2016, 20:15

grade arenu od 30.000 mjesta. kako ce graditi skrsili su para a nista uradili nisu. odron napravili,

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 okt 2016, 20:18

HausMan je napisao/la:grade arenu od 30.000 mjesta. kako ce graditi skrsili su para a nista uradili nisu. odron napravili,
Skupilo se para od dzeke, amira, bajica, evrope....sad ih dijele sa kamre bez ikakvog plana za buducnost. Sto je najgore nece nista ni rezultatski napravit, a kad nestane para svi ostavke dat pojo vuk magarca i zeljo u gov,n,ima teskim ;)
=\_1921_/=

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 16 okt 2016, 20:21

invincible1921 je napisao/la:
HausMan je napisao/la:grade arenu od 30.000 mjesta. kako ce graditi skrsili su para a nista uradili nisu. odron napravili,
Skupilo se para od dzeke, amira, bajica, evrope....sad ih dijele sa kamre bez ikakvog plana za buducnost. Sto je najgore nece nista ni rezultatski napravit, a kad nestane para svi ostavke dat pojo vuk magarca i zeljo u gov,n,ima teskim ;)
o tome ja pisem. skrsilu su svu lovu i onda ce reci krivi ovi s foruma, odlazimo. i ondo jovo, nanovo. a nas ukupan dug je i dalje skoro 5 miliona. placamo te rate koje ce morati svaka uprava. da bar ima rezultat i da imamo ekipu, nego ni to.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 okt 2016, 20:26

Tacno. Nevjerovatno kako su medijski jaki i kako spinuju.
Pa samo pogledaj polttone po forumima i kako pišu. A nas Željo u dubiozi.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 okt 2016, 20:31

Neandertalac je napisao/la:Tacno. Nevjerovatno kako su medijski jaki i kako spinuju.
Prije prosle sezone sam napiso da svaka naredna bez trofeja je opasan presedan, a ovdje su me neki napadali stablizacijom. Nit smo se stabilizovali, nit smo sta uradili sa infrsatrukturom, jos uvijek duzni ko grcka i sto je najgore...nista osvojili nismo
=\_1921_/=

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 16 okt 2016, 20:32

Neandertalac je napisao/la:Tacno. Nevjerovatno kako su medijski jaki i kako spinuju.
Prije prosle sezone sam napiso da svaka naredna bez trofeja je opasan presedan, a ovdje su me neki napadali stablizacijom. Nit smo se stabilizovali, nit smo sta uradili sa infrsatrukturom, jos uvijek duzni ko grcka i sto je najgore...nista osvojili nismo
Kako nismo, Grbavica ima licencu za igranje evropskih pretkola. A i to što smo dužni, dužni smo od ranije.
Zadnja izmjena: Incognito87, dana/u 16 okt 2016, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 16 okt 2016, 20:32

Par ljudi ovdje mjesecima prica o famoznom istoku i mazanju ociju. Sarajcic je u Travniku napravio tribinu bez ikakve pompe. Nasa ce biti dva puta veca i zato se valjda kurcimo. Prezvakana tema o kojoj mozemo nasiroko. Para je sve manje, rezultata nema, nema proizvoda za prodaju. Slavit cemo kad izadjemo u Evropu, mediji silu poklopljeni i ubjedjivat ce nas da 3. mjesto i istok kao kod Sarajcica fantastican uspjeh za Upravu koja je spicilo nekoliko miliona u nista.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 okt 2016, 20:34

Svaku pricu kojom se pokusava uljepsat uprava prekidam sa prostim pitanje: "Dje je pehar" ? Kad se sjetim kolko smo se pitarima smijali a Bgm nismo daleko od njihovog posta....Svaka cast na bilo cemu drugom, ali mi smo ipak prije svega sportski klub a ne marketing organizacija
=\_1921_/=

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 16 okt 2016, 20:36

invincible1921 je napisao/la:Svaku pricu kojom se pokusava uljepsat uprava prekidam sa prostim pitanje: "Dje je pehar" ? Kad se sjetim kolko smo se pitarima smijali a Bgm nismo daleko od njihovog posta....
Pehara nema, ali isto tako i nema istine u tome što si ti napiso. Pričamo realno.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 okt 2016, 20:37

Ne samo da nismo osvojili nego se opet najavljuje remont ekipe. Od kojih para?

Neka gsn Misimovic da svoj million/ dva pa neka dovodi i tjera igrače. Neka Dejo sebi napravi klub pa tamo suruje sa menagerima.

Kada sve saberem ova uprava ima više loših nego dobrih poteza a što je najjadnije hvale se nekim stvarima za koje apsolutno nemaju zaslugu. Da stvar bude gora kako si krenuli i ova je situacija dobra, bar se za europu borimo.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 okt 2016, 20:40

Incognito87 je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Svaku pricu kojom se pokusava uljepsat uprava prekidam sa prostim pitanje: "Dje je pehar" ? Kad se sjetim kolko smo se pitarima smijali a Bgm nismo daleko od njihovog posta....
Pehara nema, ali isto tako i nema istine u tome što si ti napiso. Pričamo realno.
Pa stani malo u cemu nema istine?

STABILIZACIJA? Dug nista nije smanjen samo je broj pehara drasticno smanjen

STADION? Ja bgm jos uvijek ne vidim neke pomak

PARE? E zivi bili pa vidjeli kad nestane para koje tako olahko djele sa gomile na plate Pozderim i slicni rahiticarima pa kad bude sta cu kako cu. Onda eo ti jos jedan podatak ja znam da je istinit a ti vjeruj ako hoces. Burekovicu je pola godine placano na osnovu predugovora nemala svota novca da bi na kraj taj fraer samo nestao. Znaci placali smo igraca koji nikad nije ni dosao...Toliok o sposobnosti uprave kada su u pitanju igraci i pojacanja,
=\_1921_/=

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 16 okt 2016, 20:40

Incognito87 je napisao/la:
Kako nismo, Grbavica ima licencu za igranje evropskih pretkola. A i to što smo dužni, dužni smo od ranije.
Dva pretkola. Dugovi se smanjuju 10.000 mjesecno, a pitanje je i to. Pitari svoje isplatili.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 16 okt 2016, 20:45

Opet ponavljam, mogu i nacrtati kasnije nije frka. Dug nastao u ranijem periodu, neko drugi ga napravio. Potpisan reprogram, otplaćuje se pomalo. Uostalom na skupštini će biti prezentovan finansijski izvještaj i tu ćemo znati na čemu smo.
Stadion Grbavica ima licencu za evropske utakmice. Nešto se ne sjećam da smo igrali evropu na Grbavici zadnjih godna. Ako to nije napredak onda ti nećeš da ga vidiš.
Kako se broj trofeja može smanjiti grob te yebo ludi :rol: :rol: :rol:
@plavousrcu nema tu nikakvih pitanja. Svako neplaćanje mjesečne rate koja je dogovorena sa poreznom upravom prekida dogovor i tu je kraj priče.
Zadnja izmjena: Incognito87, dana/u 16 okt 2016, 20:47, ukupno mijenjano 2 puta.

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 16 okt 2016, 20:45

pitari nemaju vise svoj klub ;) vec za tudji navijaju a rezultati goli **** ;) polako....za par godina ce se sjebavati sta su uradili...a mi cemo vratiti dug kad tad ;)
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

balotelli90
Kontakt:

Post Postao/la balotelli90 » 16 okt 2016, 20:45

Trofeji se smanjuju?

Da nam ovi iz tuzle noću ne kradu?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava, lakilone, ristagrad, Sarun i 52 gosta.