Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Neandertalac
-
Kontakt:
Postao/la Neandertalac » 16 okt 2016, 20:47
invincible1921 je napisao/la:Incognito87 je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:Svaku pricu kojom se pokusava uljepsat uprava prekidam sa prostim pitanje: "Dje je pehar" ? Kad se sjetim kolko smo se pitarima smijali a Bgm nismo daleko od njihovog posta....
Pehara nema, ali isto tako i nema istine u tome što si ti napiso. Pričamo realno.
Pa stani malo u cemu nema istine?
STABILIZACIJA? Dug nista nije smanjen samo je broj pehara drasticno smanjen
STADION? Ja bgm jos uvijek ne vidim neke pomak
PARE? E zivi bili pa vidjeli kad nestane para koje tako olahko djele sa gomile na plate Pozderim i slicni rahiticarima pa kad bude sta cu kako cu. Onda eo ti jos jedan podatak ja znam da je istinit a ti vjeruj ako hoces. Burekovicu je pola godine placano na osnovu predugovora nemala svota novca da bi na kraj taj fraer samo nestao. Znaci placali smo igraca koji nikad nije ni dosao...Toliok o sposobnosti uprave kada su u pitanju igraci i pojacanja,
Pa u maju smo neke igrače plaćali, bili nam na platnom spisku.
Također u maju već je postojao spisak koji igrači će nas napustiti, Bekric je bio na tom spisku međutim zbog napada "kerova" ostao.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
-
plavousrcu
-
Kontakt:
Postao/la plavousrcu » 16 okt 2016, 20:47
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:pitari nemaju vise svoj klub

vec za tudji navijaju a rezultati goli ****

polako....za par godina ce se sjebavati sta su uradili...a mi cemo vratiti dug kad tad

Mi cemo se ovakom politikom dodatno zaduziti. Ne smije se zaboraviti ni dug prema Amaru. I to je dug, a neki su skontali da to nije dug.
-
Neandertalac
-
Kontakt:
Postao/la Neandertalac » 16 okt 2016, 20:51
plavousrcu je napisao/la:HajdeZeljozabiGol je napisao/la:pitari nemaju vise svoj klub

polako....za par godina ce se sjebavati sta su uradili...a mi cemo vratiti dug kad tad

Mi cemo se ovakom politikom dodatno zaduziti. Ne smije se zaboraviti ni dug prema Amaru. I to je dug, a neki su skontali da to nije dug.
Pa sada rove po transferima samo da nadju nešto čime bi ga degradirali. Svakako su svi "Amarovci" otjerani.
UPRAVA NAPOLJE!
-
Incognito87
-
Kontakt:
Postao/la Incognito87 » 16 okt 2016, 20:53
A ti si Amarovac?
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
-
HausMan
-
Kontakt:
ja mislim da mi svi trebamo da molimo boga da dado ne igra u sloveniji da bude da su ga s pravom otjerali. ako ne bude igrao sljedece kolo treba dernek napraviti

-
Neandertalac
-
Kontakt:
Postao/la Neandertalac » 16 okt 2016, 20:58
Incognito87 je napisao/la:A ti si Amarovac?
A ti pises mailove?
UPRAVA NAPOLJE!
-
HausMan
-
Kontakt:
sljedece kolo, ocekujemo jedan inteligentan post tipa:
ara igra od prve minute, a dade nema u konkurenciji

-
Incognito87
-
Kontakt:
Postao/la Incognito87 » 16 okt 2016, 21:00
Neandertalac je napisao/la:Incognito87 je napisao/la:A ti si Amarovac?
A ti pises mailove?
Ne.
Sad ti meni odgovori ako ti nije problem.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
-
SarajlijaTM
Postao/la SarajlijaTM » 16 okt 2016, 21:10
Neandertalac je napisao/la:plavousrcu je napisao/la:HajdeZeljozabiGol je napisao/la:pitari nemaju vise svoj klub

Pa sada rove po transferima samo da nadju nešto čime bi ga degradirali. Svakako su svi "Amarovci" otjerani.
@Rus
Bez veze ti je prica druze.I sam znas da postoji dogovor o vraanju tog duga.Maliciozan si.
-
Neandertalac
-
Kontakt:
Postao/la Neandertalac » 16 okt 2016, 21:10
Incognito87 je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Incognito87 je napisao/la:A ti si Amarovac?
A ti pises mailove?
Ne.
Sad ti meni odgovori ako ti nije problem.
Ne! Ja sam Zeljovac!
UPRAVA NAPOLJE!
-
HausMan
-
Kontakt:
igra ovaj radinovic nikad ga ja ne bi otjerao. da ima 6 milja platu on bi bio bivsi prije mjesec. ali posto igra za 2 milje moze ostati. inace veliki potencijal, nas vezni red u jakim utakmicama izgleda predobro s njim. kako dade onu loptu grizmanu ko inijesta.
-
admin
- Site Admin
-
Kontakt:
starigrad je napisao/la: nemamo GS, koji bi donio, bilo kakvu, finansijsku stabilnost (da me se ne bi bez veze citiralo i prozivalo, nedostatak GS ne spocitavam ovoj upravi, nemamo ga odavno, predugo). bez evrope se smanjuje broj sponzora i izdvajanja postojecih.
Da vas malo ja obradujem. Ovo bi se moglo promijeniti uskoro. Ako ne bude kod vas, bice negdje drugo. Ali bilo bi steta da se propusti kad ima dobra prilika.
-
Neandertalac
-
Kontakt:
Postao/la Neandertalac » 16 okt 2016, 21:14
Sarajlija@ Samo ti, ja znam ali ne to što ti pričaš. Možeš ime i prezime moje napisati ako ti je lakše.
I ne zovi me drug, ja tvoj drug nisam! Jasno?
UPRAVA NAPOLJE!
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Opa, znaci ode jos jedan mit.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Incognito87
-
Kontakt:
Postao/la Incognito87 » 16 okt 2016, 21:16
Neandertalac je napisao/la:
Ne! Ja sam Zeljovac!
Pa što ne podržavaš Želju nego konstantno provociraš neke konflikte, dijeliš raju na za i protiv, pišeš poluistine, pa čak i neistine koje ne idu u korist kluba? Zašto se ponašaš kao da smo danas 5-0 izgubili?
Meni kao neutralnom posmatraču djeluje kao da ti naginješ jednoj strani i to pokušavaš predstaviti kao apsolutnu istinu.
admin je napisao/la:starigrad je napisao/la: nemamo GS, koji bi donio, bilo kakvu, finansijsku stabilnost (da me se ne bi bez veze citiralo i prozivalo, nedostatak GS ne spocitavam ovoj upravi, nemamo ga odavno, predugo). bez evrope se smanjuje broj sponzora i izdvajanja postojecih.
Da vas malo ja obradujem. Ovo bi se moglo promijeniti uskoro. Ako ne bude kod vas, bice negdje drugo. Ali bilo bi steta da se propusti kad ima dobra prilika.
Može li malo detaljnije?
-
starigrad
-
Kontakt:
admin je napisao/la:starigrad je napisao/la: nemamo GS, koji bi donio, bilo kakvu, finansijsku stabilnost (da me se ne bi bez veze citiralo i prozivalo, nedostatak GS ne spocitavam ovoj upravi, nemamo ga odavno, predugo). bez evrope se smanjuje broj sponzora i izdvajanja postojecih.
hvala na infu, ali, moze li malo detaljnije? ne trazim da navodis o kome se radi (mada bi i to bilo pozeljno

), nego da kazes, jesu li pregovori u nekoj ozbiljnoj fazi ili se radi o pocetnim razgovorima, kako to moderno zovu, pismima namjere

?
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
-
Monci
-
Kontakt:
Momci izvinite ja ne gledam derbije zadnjih 20 godina, pa pogledah današnji. Oni loši mi još gori...ali pitanje za ove što prate derbije pa bar zadnjih 10 godina kakve su tekme bile? Jesmo li ih razvaljivali? Može li neko navesti rezultate tih tekmi.
Izvinjavam se, baš mi pade na pamet, slagah Vas ipak sam bio na par tekmi dok smo harali sa Amarom i osvajali duple krune, titule i kupove...može li mi neko reći rezultate utakmica u to vrijeme? Ako se neko sjeća da malo i igru opiše. Kako smo bili šampioni, sigurno smo ih ubijali lepršavom, hrabrom, napadačkom igrom i sa hrpom golova u njihovoj mreži....
Ne budite smješni preofirni ste momci, posebno mladić iz kafića u Hrasnom....
-
HausMan
-
Kontakt:
ne moze nas niko obradovati.
-
zeljoooooooooo
Postao/la zeljoooooooooo » 16 okt 2016, 21:27
Rokoko87 je napisao/la:Incognito87 je napisao/la:Što neko reče klasični Amarovski derbi. Drži, ne daj, nek' ne primimo go a naprijed šta bude bude. Sedam utakmica bez poraza, okrenuti se Goraždu i Olimpiku i produžiti niz.
Ali sa pobjedama, Olimpica moramo uzeti.
Ma kakvi juniori, obje tekme sa prvom postavom i 200% ozbiljno. Lakih protivnika nema.
Tek sa 3 boda protiv Olimpica će nam ovaj današnji bod itekako dobiti na težini.
-
HausMan
-
Kontakt:
e cuj kad pobjedimo olimpic ovaj bod ce dobiti na tezini hahahahahahahahahahaahahha tito te hebo ne vjerujem