Pa sada rove po transferima samo da nadju nešto čime bi ga degradirali. Svakako su svi "Amarovci" otjerani.plavousrcu je napisao/la:Mi cemo se ovakom politikom dodatno zaduziti. Ne smije se zaboraviti ni dug prema Amaru. I to je dug, a neki su skontali da to nije dug.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:pitari nemaju vise svoj klubvec za tudji navijaju a rezultati goli ****
polako....za par godina ce se sjebavati sta su uradili...a mi cemo vratiti dug kad tad
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Incognito87
- Kontakt:
A ti si Amarovac?
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
ja mislim da mi svi trebamo da molimo boga da dado ne igra u sloveniji da bude da su ga s pravom otjerali. ako ne bude igrao sljedece kolo treba dernek napraviti 
- Neandertalac
- Kontakt:
A ti pises mailove?Incognito87 je napisao/la:A ti si Amarovac?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
sljedece kolo, ocekujemo jedan inteligentan post tipa:
ara igra od prve minute, a dade nema u konkurenciji
ara igra od prve minute, a dade nema u konkurenciji
- Incognito87
- Kontakt:
Ne.Neandertalac je napisao/la:A ti pises mailove?Incognito87 je napisao/la:A ti si Amarovac?
Sad ti meni odgovori ako ti nije problem.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- SarajlijaTM
@RusNeandertalac je napisao/la:Pa sada rove po transferima samo da nadju nešto čime bi ga degradirali. Svakako su svi "Amarovci" otjerani.plavousrcu je napisao/la:Mi cemo se ovakom politikom dodatno zaduziti. Ne smije se zaboraviti ni dug prema Amaru. I to je dug, a neki su skontali da to nije dug.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:pitari nemaju vise svoj klubvec za tudji navijaju a rezultati goli ****
polako....za par godina ce se sjebavati sta su uradili...a mi cemo vratiti dug kad tad
Bez veze ti je prica druze.I sam znas da postoji dogovor o vraanju tog duga.Maliciozan si.
- Neandertalac
- Kontakt:
Incognito87 je napisao/la:Ne.Neandertalac je napisao/la:A ti pises mailove?Incognito87 je napisao/la:A ti si Amarovac?
Sad ti meni odgovori ako ti nije problem.
Ne! Ja sam Zeljovac!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
igra ovaj radinovic nikad ga ja ne bi otjerao. da ima 6 milja platu on bi bio bivsi prije mjesec. ali posto igra za 2 milje moze ostati. inace veliki potencijal, nas vezni red u jakim utakmicama izgleda predobro s njim. kako dade onu loptu grizmanu ko inijesta.
Da vas malo ja obradujem. Ovo bi se moglo promijeniti uskoro. Ako ne bude kod vas, bice negdje drugo. Ali bilo bi steta da se propusti kad ima dobra prilika.starigrad je napisao/la: nemamo GS, koji bi donio, bilo kakvu, finansijsku stabilnost (da me se ne bi bez veze citiralo i prozivalo, nedostatak GS ne spocitavam ovoj upravi, nemamo ga odavno, predugo). bez evrope se smanjuje broj sponzora i izdvajanja postojecih.
- Neandertalac
- Kontakt:
Sarajlija@ Samo ti, ja znam ali ne to što ti pričaš. Možeš ime i prezime moje napisati ako ti je lakše.
I ne zovi me drug, ja tvoj drug nisam! Jasno?
I ne zovi me drug, ja tvoj drug nisam! Jasno?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Incognito87
- Kontakt:
Pa što ne podržavaš Želju nego konstantno provociraš neke konflikte, dijeliš raju na za i protiv, pišeš poluistine, pa čak i neistine koje ne idu u korist kluba? Zašto se ponašaš kao da smo danas 5-0 izgubili?Neandertalac je napisao/la:
Ne! Ja sam Zeljovac!
Meni kao neutralnom posmatraču djeluje kao da ti naginješ jednoj strani i to pokušavaš predstaviti kao apsolutnu istinu.
Može li malo detaljnije?admin je napisao/la:Da vas malo ja obradujem. Ovo bi se moglo promijeniti uskoro. Ako ne bude kod vas, bice negdje drugo. Ali bilo bi steta da se propusti kad ima dobra prilika.starigrad je napisao/la: nemamo GS, koji bi donio, bilo kakvu, finansijsku stabilnost (da me se ne bi bez veze citiralo i prozivalo, nedostatak GS ne spocitavam ovoj upravi, nemamo ga odavno, predugo). bez evrope se smanjuje broj sponzora i izdvajanja postojecih.
hvala na infu, ali, moze li malo detaljnije? ne trazim da navodis o kome se radi (mada bi i to bilo pozeljnoadmin je napisao/la:Da vas malo ja obradujem. Ovo bi se moglo promijeniti uskoro. Ako ne bude kod vas, bice negdje drugo. Ali bilo bi steta da se propusti kad ima dobra prilika.starigrad je napisao/la: nemamo GS, koji bi donio, bilo kakvu, finansijsku stabilnost (da me se ne bi bez veze citiralo i prozivalo, nedostatak GS ne spocitavam ovoj upravi, nemamo ga odavno, predugo). bez evrope se smanjuje broj sponzora i izdvajanja postojecih.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Momci izvinite ja ne gledam derbije zadnjih 20 godina, pa pogledah današnji. Oni loši mi još gori...ali pitanje za ove što prate derbije pa bar zadnjih 10 godina kakve su tekme bile? Jesmo li ih razvaljivali? Može li neko navesti rezultate tih tekmi.
Izvinjavam se, baš mi pade na pamet, slagah Vas ipak sam bio na par tekmi dok smo harali sa Amarom i osvajali duple krune, titule i kupove...može li mi neko reći rezultate utakmica u to vrijeme? Ako se neko sjeća da malo i igru opiše. Kako smo bili šampioni, sigurno smo ih ubijali lepršavom, hrabrom, napadačkom igrom i sa hrpom golova u njihovoj mreži....
Ne budite smješni preofirni ste momci, posebno mladić iz kafića u Hrasnom....
Izvinjavam se, baš mi pade na pamet, slagah Vas ipak sam bio na par tekmi dok smo harali sa Amarom i osvajali duple krune, titule i kupove...može li mi neko reći rezultate utakmica u to vrijeme? Ako se neko sjeća da malo i igru opiše. Kako smo bili šampioni, sigurno smo ih ubijali lepršavom, hrabrom, napadačkom igrom i sa hrpom golova u njihovoj mreži....
Ne budite smješni preofirni ste momci, posebno mladić iz kafića u Hrasnom....
ne moze nas niko obradovati.
- zeljoooooooooo
Ma kakvi juniori, obje tekme sa prvom postavom i 200% ozbiljno. Lakih protivnika nema.Rokoko87 je napisao/la:Ali sa pobjedama, Olimpica moramo uzeti.Incognito87 je napisao/la:Što neko reče klasični Amarovski derbi. Drži, ne daj, nek' ne primimo go a naprijed šta bude bude. Sedam utakmica bez poraza, okrenuti se Goraždu i Olimpiku i produžiti niz.
Tek sa 3 boda protiv Olimpica će nam ovaj današnji bod itekako dobiti na težini.
e cuj kad pobjedimo olimpic ovaj bod ce dobiti na tezini hahahahahahahahahahaahahha tito te hebo ne vjerujem 
- Neandertalac
- Kontakt:
Ako pričam jasno i glasno sta je uzrok i sta je posljedica to ne znači da radim protiv Želje nego izričito za njegovu korist!Incognito87 je napisao/la:Pa što ne podržavaš Želju nego konstantno provociraš neke konflikte, dijeliš raju na za i protiv, pišeš poluistine, pa čak i neistine koje ne idu u korist kluba? Zašto se ponašaš kao da smo danas 5-0 izgubili?Neandertalac je napisao/la:
Ne! Ja sam Zeljovac!
Meni kao neutralnom posmatraču djeluje kao da ti naginješ jednoj strani i to pokušavaš predstaviti kao apsolutnu istinu.
[
Pitam ja tebe; kako možeš opravdavati poteze i ljude koji su ih vukli a učinili su jako veliku štetu Želji?
Čime je Dejo zaslužio da ostane u klubu a potpisnik tolikog broja transfera koji su oštetili nas klub za stotine hiljada km!?
Možda je tebi normalno, kao 'neutralnom' da pitar priča ispred Želje, meni nije.
Zašto nema sportskog direktora? Neovisnog a ne scauta, samo produžena ruka.
Današnji remi sam po sebi nije loš rezultat. Bod sa gostovanja, nastavak niza bez poraza, ista bodovna razlika u odnosu na Zrinjski.
Ono što je mene naljutilo je naša piqkasta igra, bez izričite Želje da se pobijedi i oni amaterski igrači kojima smo zatrpavani jedno vrijeme a i ćorav vidi da nemaju pojma. I ne pričam ja ovako nakon kiksa, ovo nije kiks, ja uvijek ovako pricam!
Kada je dobro hvalim kada je loše kudiđ, sta nije jasno u tome?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- zeljoooooooooo
Kako nismo, Grbavica ima licencu za igranje evropskih pretkola. A i to što smo dužni, dužni smo od ranije.[/quote]plavousrcu je napisao/la:Prije prosle sezone sam napiso da svaka naredna bez trofeja je opasan presedan, a ovdje su me neki napadali stablizacijom. Nit smo se stabilizovali, nit smo sta uradili sa infrsatrukturom, jos uvijek duzni ko grcka i sto je najgore...nista osvojili nismoNeandertalac je napisao/la:Tacno. Nevjerovatno kako su medijski jaki i kako spinuju.
Pa samo pogledaj polttone po forumima i kako pišu. A nas Željo u dubiozi.
Dva pretkola. Dugovi se smanjuju 10.000 mjesecno, a pitanje je i to. Pitari svoje isplatili.[/quote]
Porediš nas i pitare koji su se prodali za milion i po