Ako pričam jasno i glasno sta je uzrok i sta je posljedica to ne znači da radim protiv Želje nego izričito za njegovu korist!Incognito87 je napisao/la:Pa što ne podržavaš Želju nego konstantno provociraš neke konflikte, dijeliš raju na za i protiv, pišeš poluistine, pa čak i neistine koje ne idu u korist kluba? Zašto se ponašaš kao da smo danas 5-0 izgubili?Neandertalac je napisao/la:
Ne! Ja sam Zeljovac!
Meni kao neutralnom posmatraču djeluje kao da ti naginješ jednoj strani i to pokušavaš predstaviti kao apsolutnu istinu.
[
Pitam ja tebe; kako možeš opravdavati poteze i ljude koji su ih vukli a učinili su jako veliku štetu Želji?
Čime je Dejo zaslužio da ostane u klubu a potpisnik tolikog broja transfera koji su oštetili nas klub za stotine hiljada km!?
Možda je tebi normalno, kao 'neutralnom' da pitar priča ispred Želje, meni nije.
Zašto nema sportskog direktora? Neovisnog a ne scauta, samo produžena ruka.
Današnji remi sam po sebi nije loš rezultat. Bod sa gostovanja, nastavak niza bez poraza, ista bodovna razlika u odnosu na Zrinjski.
Ono što je mene naljutilo je naša piqkasta igra, bez izričite Želje da se pobijedi i oni amaterski igrači kojima smo zatrpavani jedno vrijeme a i ćorav vidi da nemaju pojma. I ne pričam ja ovako nakon kiksa, ovo nije kiks, ja uvijek ovako pricam!
Kada je dobro hvalim kada je loše kudiđ, sta nije jasno u tome?