FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Arsenalisation
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ljudi relax samo relax-----sta svi pljujete sada,ove ljubomorne dushe mogu da blate koliko god hoce jbt...gdje je taj optimizam ko' zna kad su oni uvalil 5 komada za 31 minutu sto zeljo ne bi mogao za 90+---
znam da je mozda u ovom slucaju nemoguce jer stvarno neznam sta su irgaci radili u fojnici zajebavali se igrali PS-a jer niti sa vidio kakve borbe na terenu niti zelje...a spremnosti da ne pricam pa jbt...nmg shvatit kako ljudi onako nezainteresovano ulaze u duele ko' da je kakva zajebancija pa samo eto da se odigra...al' nema se sta zeljo stidit,ni BiH,NI bilo koji navijac zelje trebaju se stidit oni koji sjede u stolicama i fino se smjeskaju...ne razumijem nikako likove koji provciraju(hz)a oni ni na mapi... sad ce sezona i opet titula aBd za zelju koji je po mom misljenju klub sa druge planete za nasu PL..ovaj poraz ne bi trebao biti negativ naprotiv..sjetite se spanije dosli su na SP kaoda su vec osvojili a svica ih spusti na zemlju i od tada ljudi pametnom igrom srusise sve i dodjose do kraja...nadam se da ce ovaj poraz djelovati tako i na zelju...i da e ovaj pora biti motiv igracima da se jos vise nametnu da jos vise truda uloze jer su nakon ove utakmice najvise duzni manijacima a i nama "samo"simpatizerima kluba...nadam se da u sarajevu zeljo moze doci do pobjede tj.vjerujem da moze...i da hoce kako bi osvjetlao obraz i irgacima digao samopuzdanje i navjacma dokazao da je ovo bila samo losa noc...ali bilo kako bilo GLAVU GORE SAMO HRABRO... 
Zadnja izmjena: Arsenalisation, dana/u 14 jul 2010, 01:35, ukupno mijenjano 1 put.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
e dusa, nemoze mu se uvaziti u "ovim" krugovima a da se uvazi u "vaznijim"...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Arsenalisation
- Kontakt:
nezz al ovo ne moze biti nikako...je samo jedan,grijeha je vrijedan ili samo je jedan grijeha vrijedan ne moze ti 2x biti je.,Isnar je napisao/la:SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN:
Zadnja izmjena: Arsenalisation, dana/u 14 jul 2010, 01:43, ukupno mijenjano 1 put.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Hahahahha...Seyo_TM je napisao/la:e dusa, nemoze mu se uvaziti u "ovim" krugovima a da se uvazi u "vaznijim"...
Kada vidim da jos nisi naucio da se ne pise "nemoze" nego,odvojeno, dakle "ne moze" kako ja da uvazim tvoje misljenje...A i mnogo puta sam primjetio da ti je kultura dijaloga ravna nuli...
Al' dobro ne bih da smaram ljude o nebitnom liku k'o sto si ti...ha ya..
Idem da spavam,dosta za veceras na forumu,a ti samo nastavi da nabijas broj postova...vidim nista drugo i ne znas..
Pozdrav svim Manijacima...bice bolje,ako Bog da sto vise da nas bude na Kosevu da se dostojanstveno oprostimo od LP...Iduce godine vise srece...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
dobar ti?Arsenalisation je napisao/la:nezz al ovo ne moze biti nikako...Isnar je napisao/la:SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN:
![]()
![]()
ili je samo jedan,grijeha je vrijedan ili samo je jedan grijeha vrijedan ne moze ti 2x biti je.,
Za zivot cijeli!
Dovodjenje stranih igraca je glupost ! Ako nema djece po Sarajevu i BiH koja ce biti pozrtvovanija na utakmicama, i sigurno isplatnija za klub onda treba da ugasite sve BH klubove. Samo nas sramote !!
Gadi mi se prica vise kako nemamo uslova ovo ono, jer postoje klubovi i zemlje u mnogo tezim uslovima pa ostvare neki rezultat. Ja bi sve sportske institucije u BIH ugasio osim skole za karate, ako vec nemate nase djece koja ce da igra fudbal ??
P.S. Svaka cast onim ljudima koji daju i jednu marku da gledaju ove (NE)SPORTISTE ! Ja bih radije igrao igrice il gledao golf nego ovakve ''sportase''.Zaista ako je to najbolje sto imamo, gasite sve klubove u BIH. Navijacima svaka cast, divim vam se zaista, posebno Manijacima.
Gadi mi se prica vise kako nemamo uslova ovo ono, jer postoje klubovi i zemlje u mnogo tezim uslovima pa ostvare neki rezultat. Ja bi sve sportske institucije u BIH ugasio osim skole za karate, ako vec nemate nase djece koja ce da igra fudbal ??
P.S. Svaka cast onim ljudima koji daju i jednu marku da gledaju ove (NE)SPORTISTE ! Ja bih radije igrao igrice il gledao golf nego ovakve ''sportase''.Zaista ako je to najbolje sto imamo, gasite sve klubove u BIH. Navijacima svaka cast, divim vam se zaista, posebno Manijacima.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Osim sto nisi sposoban citirati kako treba, vidim da ti ni gramatika nije jaca strana... kao sto se jasno vidi, iskoristen je zarez, koji u ovom slucaju odvaja dvije misaone cjeline... medjutim, vjerujem da ti ne posjedujes kapacitet da percipiras ovo sto sam ti napisao, te da ces me bespotrebno citirati sa jos dodatnih gluposti. Bolje nemojArsenalisation je napisao/la: nezz al ovo ne moze biti nikako...![]()
![]()
ili je samo jedan,grijeha je vrijedan ili samo je jedan grijeha vrijedan ne moze ti 2x biti je.,
Zadnja izmjena: Isnar, dana/u 14 jul 2010, 01:45, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Danas napisah nemojte nas samo obrukati a vi meni kontru spucaste
Meljina evroska avantura u pocetku je dozivjela krah,sve je gotovo,vidi se da nemate iskustva u evropi zato nemojte ni da je igrate kad nas samo BRUKATE !!!
da mi je sada vidjeti facu nijaza brkovica,mogao je da kupuje utakmice po bh pasnjacima,al tako se u evropu ne ide,doslo je i vasih "pet minuta" ne ponovilo se nikome NEVER FORGET HAPOEL
Meljina evroska avantura u pocetku je dozivjela krah,sve je gotovo,vidi se da nemate iskustva u evropi zato nemojte ni da je igrate kad nas samo BRUKATE !!!
da mi je sada vidjeti facu nijaza brkovica,mogao je da kupuje utakmice po bh pasnjacima,al tako se u evropu ne ide,doslo je i vasih "pet minuta" ne ponovilo se nikome NEVER FORGET HAPOEL
Koji je jedini BH stadion,na kojem se svake godine komentator moli navijace da siđu sa drveća ?
- Arsenalisation
- Kontakt:
dobro hvala Bogu heheh ...posto vidim da si raspolozen za svadju....al' da ti cika objasni...znam ba zezam se kod nas je to bila interna sala...al moraspriznat da bi na prv pogled mnogo bolje izgledalo ovako kako sam napisao...ovako original se vise cini kao 2 recenice...nije da ja nesh pamatujem...al ms moje misljenjeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:dobar ti?Arsenalisation je napisao/la:nezz al ovo ne moze biti nikako...Isnar je napisao/la:SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN:
![]()
![]()
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Arsenalisation
- Kontakt:
odg...na kraju stranice..Isnar je napisao/la:Osim sto nisi sposoban citirati kako treba, vidim da ti ni gramatika nije jaca strana... kao sto se jasno vidi, iskoristen je zarez, koji u ovom slucaju odvaja dvije misaone cjeline... medjutim, vjerujem da ti ne posjedujes kapacitet da percipiras ovo sto sam ti napisao, te da ces me bespotrebno citirati sa jos dodatnih gluposti. Bolje nemojArsenalisation je napisao/la: nezz al ovo ne moze biti nikako...![]()
![]()
Zadnja izmjena: Arsenalisation, dana/u 14 jul 2010, 01:48, ukupno mijenjano 1 put.
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
dobro hvala Bogu heheh ...posto vidim da si raspolozen za svadju....al' da ti cika objasni...znam ba zezam se kod nas je to bila interna sala...al moraspriznat da bi na prv pogled mnogo bolje izgledalo ovako kako sam napisao...ovako original se vise cini kao 2 recenice...nije da ja nesh pamatujem...al ms moje misljenjeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:dobar ti?Arsenalisation je napisao/la:nezz al ovo ne moze biti nikako...Isnar je napisao/la:SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN:
![]()
![]()
il je do mene il do tebe, ja tebe opet nista nisam skontao xD
Za zivot cijeli!
Neki mi ovdje likovi ama baš nikako nisu jasni. Kritikovanje, pa i psovanje nekim igračima ne znači da manje voliš Želju od onog koji ne kritikuje. Niđe veze... Pa kad Argentinci mogu kritikovati jednog Messia, Portugalci Cristiana itd. ne vidim razlog zbog čega neko ne bih smjeo neko kritikovati npr. jednog Ćuluma. Jedan igrač/pojedinac ne čini Želju...
Takođe neki i Osima dižu nebesa ko da je Bog, ko da je bezgrešan. Ja tog čovjeka beskrajno volim, al kad jedan Mourinho il Ferguson može napraviti grešku, ne vidim zbog čega on ne bih mogao
Evo ja lično mislim da je Osimova greška večers bila postavljanje Stanića na beka. Sad će more citata na ovaj moj post kako se ja pravim stručnjak, kako je Osim bog i bla bla bla. Niđe veze, 90% učesnika ovog foruma nema svoje vlastito mišljnje i samo pišu otrcane fraze koje nemaju blage veze životom.
Odoh i ja spavati(neki će reći hvala bogu)
valja sutra raniti...
Pozdrav svim Željovcima, nema razloga da se svađamo između sebe zbog gluposti, kao da nam nije dosta dušmana koji nam svaki dana vise nad glavom...
VOLIM TE ŽELJO
ĆULUME ODLAZI
LAZO ODLAZI
Takođe neki i Osima dižu nebesa ko da je Bog, ko da je bezgrešan. Ja tog čovjeka beskrajno volim, al kad jedan Mourinho il Ferguson može napraviti grešku, ne vidim zbog čega on ne bih mogao
Evo ja lično mislim da je Osimova greška večers bila postavljanje Stanića na beka. Sad će more citata na ovaj moj post kako se ja pravim stručnjak, kako je Osim bog i bla bla bla. Niđe veze, 90% učesnika ovog foruma nema svoje vlastito mišljnje i samo pišu otrcane fraze koje nemaju blage veze životom.
Odoh i ja spavati(neki će reći hvala bogu)
Pozdrav svim Željovcima, nema razloga da se svađamo između sebe zbog gluposti, kao da nam nije dosta dušmana koji nam svaki dana vise nad glavom...
VOLIM TE ŽELJO
ĆULUME ODLAZI
LAZO ODLAZI
- Arsenalisation
- Kontakt:
ev da prevedem...
samo sam konstatovao da je meni ljepse samo jedan grijeha je vrijedan valjda mogu imati pravo na svoje misljenje jbg...
a prije sam rekao da je kod nas to bila interna sala..
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma drug normala, nismo se mi razumjeli, nije nista zlonamjerno bilo, sve uredu sad kontamArsenalisation je napisao/la:ev da prevedem...samo sam konstatovao da je meni ljepse samo jedan grijeha je vrijedan valjda mogu imati pravo na svoje misljenje jbg...
a prije sam rekao da je kod nas to bila interna sala..
Za zivot cijeli!
-
borac_sampion
- Kontakt:
Ovo nije realno stanje BiH fudbala
Ja msm da mozemo mnogo vise.. Igracima su bile odsjecene noge podlegli su cinjenici da ih mnogi klubovi gledaju
Nadam se da se to nece desiti Borcevim igracima
TREĆI PUT ČASTIMO
Sve je ovo tacno recenoStrauss je napisao/la:Neki mi ovdje likovi ama baš nikako nisu jasni. Kritikovanje, pa i psovanje nekim igračima ne znači da manje voliš Želju od onog koji ne kritikuje. Niđe veze... Pa kad Argentinci mogu kritikovati jednog Messia, Portugalci Cristiana itd. ne vidim razlog zbog čega neko ne bih smjeo neko kritikovati npr. jednog Ćuluma. Jedan igrač/pojedinac ne čini Želju...
Takođe neki i Osima dižu nebesa ko da je Bog, ko da je bezgrešan. Ja tog čovjeka beskrajno volim, al kad jedan Mourinho il Ferguson može napraviti grešku, ne vidim zbog čega on ne bih mogao![]()
Odoh i ja spavati(neki će reći hvala bogu)valja sutra raniti...
VOLIM TE ŽELJO
ĆULUME ODLAZI
LAZO ODLAZI
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sve osim tog zadnjegdrop je napisao/la:Sve je ovo tacno recenoStrauss je napisao/la:Neki mi ovdje likovi ama baš nikako nisu jasni. Kritikovanje, pa i psovanje nekim igračima ne znači da manje voliš Želju od onog koji ne kritikuje. Niđe veze... Pa kad Argentinci mogu kritikovati jednog Messia, Portugalci Cristiana itd. ne vidim razlog zbog čega neko ne bih smjeo neko kritikovati npr. jednog Ćuluma. Jedan igrač/pojedinac ne čini Želju...
Takođe neki i Osima dižu nebesa ko da je Bog, ko da je bezgrešan. Ja tog čovjeka beskrajno volim, al kad jedan Mourinho il Ferguson može napraviti grešku, ne vidim zbog čega on ne bih mogao![]()
VOLIM TE ŽELJO
ĆULUME ODLAZI
LAZO ODLAZI![]()
Za zivot cijeli!
Duboki naklonborac_sampion je napisao/la:Ovo nije realno stanje BiH fudbalaJa msm da mozemo mnogo vise.. Igracima su bile odsjecene noge podlegli su cinjenici da ih mnogi klubovi gledaju
Nadam se da se to nece desiti Borcevim igracima
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
ma nisam ni gledao to zadnje...mislio sam na suštinu posta.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
upravo takodrop je napisao/la:Sve je ovo tacno recenoStrauss je napisao/la:Neki mi ovdje likovi ama baš nikako nisu jasni. Kritikovanje, pa i psovanje nekim igračima ne znači da manje voliš Želju od onog koji ne kritikuje. Niđe veze... Pa kad Argentinci mogu kritikovati jednog Messia, Portugalci Cristiana itd. ne vidim razlog zbog čega neko ne bih smjeo neko kritikovati npr. jednog Ćuluma. Jedan igrač/pojedinac ne čini Želju...
VOLIM TE ŽELJO
ĆULUME ODLAZI
LAZO ODLAZI![]()
A i ovaj pocetni dio izvjestaja na ss.ba potvrdjuje sve ono o cemu govorimo...
"Sramota! Blamaža! Kako god želite. Ovaj izvještaj ne može se početi, a da se istini ne pogleda u lice. Fudbaleri Željezničara (čast pojedincima) večeras su osramotili, kako dres koji nose, tako i bh. klupski fudbal. Ne zbog ubjedljivog poraza jer isti je dio igre ali zbog odnosa prema igri sasvim sigurno zaslužuju sve kritike od svih bh. zaljubljenika u najvažniju sporednu stvar na svijetu."
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.