FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Strauss
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Strauss » 14 jul 2010, 01:49

Neki mi ovdje likovi ama baš nikako nisu jasni. Kritikovanje, pa i psovanje nekim igračima ne znači da manje voliš Želju od onog koji ne kritikuje. Niđe veze... Pa kad Argentinci mogu kritikovati jednog Messia, Portugalci Cristiana itd. ne vidim razlog zbog čega neko ne bih smjeo neko kritikovati npr. jednog Ćuluma. Jedan igrač/pojedinac ne čini Želju...
Takođe neki i Osima dižu nebesa ko da je Bog, ko da je bezgrešan. Ja tog čovjeka beskrajno volim, al kad jedan Mourinho il Ferguson može napraviti grešku, ne vidim zbog čega on ne bih mogao :roll:
Evo ja lično mislim da je Osimova greška večers bila postavljanje Stanića na beka. Sad će more citata na ovaj moj post kako se ja pravim stručnjak, kako je Osim bog i bla bla bla. Niđe veze, 90% učesnika ovog foruma nema svoje vlastito mišljnje i samo pišu otrcane fraze koje nemaju blage veze životom.
Odoh i ja spavati(neki će reći hvala bogu) :mrgreen: valja sutra raniti...
Pozdrav svim Željovcima, nema razloga da se svađamo između sebe zbog gluposti, kao da nam nije dosta dušmana koji nam svaki dana vise nad glavom...

VOLIM TE ŽELJO

ĆULUME ODLAZI
LAZO ODLAZI

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 14 jul 2010, 01:51

ev da prevedem... :mrgreen: samo sam konstatovao da je meni ljepse samo jedan grijeha je vrijedan valjda mogu imati pravo na svoje misljenje jbg... :( a prije sam rekao da je kod nas to bila interna sala..
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 jul 2010, 01:54

Arsenalisation je napisao/la:ev da prevedem... :mrgreen: samo sam konstatovao da je meni ljepse samo jedan grijeha je vrijedan valjda mogu imati pravo na svoje misljenje jbg... :( a prije sam rekao da je kod nas to bila interna sala..
ma drug normala, nismo se mi razumjeli, nije nista zlonamjerno bilo, sve uredu sad kontam :D
Za zivot cijeli!

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 14 jul 2010, 01:54

Ovo nije realno stanje BiH fudbala :!: Ja msm da mozemo mnogo vise.. Igracima su bile odsjecene noge podlegli su cinjenici da ih mnogi klubovi gledaju :) Nadam se da se to nece desiti Borcevim igracima
TREĆI PUT ČASTIMO

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 jul 2010, 01:54

Strauss je napisao/la:Neki mi ovdje likovi ama baš nikako nisu jasni. Kritikovanje, pa i psovanje nekim igračima ne znači da manje voliš Želju od onog koji ne kritikuje. Niđe veze... Pa kad Argentinci mogu kritikovati jednog Messia, Portugalci Cristiana itd. ne vidim razlog zbog čega neko ne bih smjeo neko kritikovati npr. jednog Ćuluma. Jedan igrač/pojedinac ne čini Želju...
Takođe neki i Osima dižu nebesa ko da je Bog, ko da je bezgrešan. Ja tog čovjeka beskrajno volim, al kad jedan Mourinho il Ferguson može napraviti grešku, ne vidim zbog čega on ne bih mogao :roll:
Evo ja lično mislim da je Osimova greška večers bila postavljanje Stanića na beka. Sad će more citata na ovaj moj post kako se ja pravim stručnjak, kako je Osim bog i bla bla bla. Niđe veze, 90% učesnika ovog foruma nema svoje vlastito mišljnje i samo pišu otrcane fraze koje nemaju blage veze životom.
Pozdrav svim Željovcima, nema razloga da se svađamo između sebe zbog gluposti, kao da nam nije dosta dušmana koji nam svaki dana vise nad glavom...

VOLIM TE ŽELJO

ĆULUME ODLAZI
LAZO ODLAZI
Sve je ovo tacno receno :!: :!:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 jul 2010, 01:56

drop je napisao/la:
Strauss je napisao/la:Neki mi ovdje likovi ama baš nikako nisu jasni. Kritikovanje, pa i psovanje nekim igračima ne znači da manje voliš Želju od onog koji ne kritikuje. Niđe veze... Pa kad Argentinci mogu kritikovati jednog Messia, Portugalci Cristiana itd. ne vidim razlog zbog čega neko ne bih smjeo neko kritikovati npr. jednog Ćuluma. Jedan igrač/pojedinac ne čini Želju...

VOLIM TE ŽELJO

ĆULUME ODLAZI
LAZO ODLAZI
sve osim tog zadnjeg ;)
Za zivot cijeli!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 14 jul 2010, 01:57

borac_sampion je napisao/la:Ovo nije realno stanje BiH fudbala :!: Ja msm da mozemo mnogo vise.. Igracima su bile odsjecene noge podlegli su cinjenici da ih mnogi klubovi gledaju :) Nadam se da se to nece desiti Borcevim igracima
Duboki naklon :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 jul 2010, 01:57

ma nisam ni gledao to zadnje...mislio sam na suštinu posta.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 14 jul 2010, 01:58

drop je napisao/la:

VOLIM TE ŽELJO

ĆULUME ODLAZI
LAZO ODLAZI
upravo tako :!:
A i ovaj pocetni dio izvjestaja na ss.ba potvrdjuje sve ono o cemu govorimo...

"Sramota! Blamaža! Kako god želite. Ovaj izvještaj ne može se početi, a da se istini ne pogleda u lice. Fudbaleri Željezničara (čast pojedincima) večeras su osramotili, kako dres koji nose, tako i bh. klupski fudbal. Ne zbog ubjedljivog poraza jer isti je dio igre ali zbog odnosa prema igri sasvim sigurno zaslužuju sve kritike od svih bh. zaljubljenika u najvažniju sporednu stvar na svijetu."
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 jul 2010, 01:59

drop je napisao/la:ma nisam ni gledao to zadnje...mislio sam na suštinu posta.
aha, sustina posta je u potpunosti tacna, da se razumijemo, al opet sve u svemu ne treba psovati igracima, koje smo do jucer dizali u nebesa
Za zivot cijeli!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 jul 2010, 02:00

Ma jasta, bolje bi Borac to odigrao garant ;) ...ne provaljujte se...danas je prvak naše države ponižen i obrukan :!: .
Hapoel je mnogo mnogo bolji tim, uigraniji, skuplji, brzi, spremniji, tehnicki superiorniji, tim sa 3 puta vecim budzetom...njihovu igraci izgledaju kao profesionalci naspram naši...mi pored njih izgledamo kao poluamateri u najboljem slucaju....prema tome ,manite se te šuplje price da ovo nije slika i prilika našeg domaceg fudbala.

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 14 jul 2010, 02:01

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
aha, sustina posta je u potpunosti tacna, da se razumijemo, al opet sve u svemu ne treba psovati igracima, koje smo do jucer dizali u nebesa
psovati svakako da ne treba, ali su pojedinci zasluzili mnostvo kritika...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 14 jul 2010, 02:02

Arsenalisation je napisao/la:ev da prevedem... :mrgreen: samo sam konstatovao da je meni ljepse samo jedan grijeha je vrijedan valjda mogu imati pravo na svoje misljenje jbg... :( a prije sam rekao da je kod nas to bila interna sala..
ma drug normala, nismo se mi razumjeli, nije nista zlonamjerno bilo, sve uredu sad kontam :D
jbg...zna kak je izgledalo...hehhe ti si kontao da ja nisam znao da se sloganom mislio da je zeljo samo jedan i da je grijeha vrijedan,,,dok sam ja napisao kao da sam rekao da je jedan grijeha vrijedannn...nish brate...NO HARD FELLINGS...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 jul 2010, 02:09

nedaTM87 je napisao/la:
psovati svakako da ne treba, ali su pojedinci zasluzili mnostvo kritika...
to se podrazumijeva, kako im skrenuti paznju na nesto sto su lose uradili a da ih ne kritikujes
Arsenalisation je napisao/la:
jbg...zna kak je izgledalo...hehhe ti si kontao da ja nisam znao da se sloganom mislio da je zeljo samo jedan i da je grijeha vrijedan,,,dok sam ja napisao kao da sam rekao da je jedan grijeha vrijedannn...nish brate...NO HARD FELLINGS...
sve ok :D
Za zivot cijeli!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 jul 2010, 02:11

drop je napisao/la:Ma jasta, bolje bi Borac to odigrao garant ;) ...ne provaljujte se...danas je prvak naše države ponižen i obrukan :!: .
Hapoel je mnogo mnogo bolji tim, uigraniji, skuplji, brzi, spremniji, tehnicki superiorniji, tim sa 3 puta vecim budzetom...njihovu igraci izgledaju kao profesionalci naspram naši...mi pored njih izgledamo kao poluamateri u najboljem slucaju....prema tome ,manite se te šuplje price da ovo nije slika i prilika našeg domaceg fudbala.
sve to stoji ali nije mi jasno kako nismo uspjeli faul napravit,znaci meni je samo krivo zbog tog bezobrazluka ok 5:0 nema veze bolji ljudi ali ono nonsalantno setkanje to me pojelo.,da smo izgubili 10:0 ok bolji ljudi ali da smo se borili pa jbt 5:0 samo seha sorc isprljo...sve to treba za usi i natjerat ih da zida istok neces da trcis za pare onda buraz na baustelu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 14 jul 2010, 02:18

zamjeram im samo zato sto se nisu BORILI!!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 jul 2010, 02:18

nick je napisao/la:
drop je napisao/la:Ma jasta, bolje bi Borac to odigrao garant ;) ...ne provaljujte se...danas je prvak naše države ponižen i obrukan :!: .
sve to stoji ali nije mi jasno kako nismo uspjeli faul napravit,znaci meni je samo krivo zbog tog bezobrazluka ok 5:0 nema veze bolji ljudi ali ono nonsalantno setkanje to me pojelo.,da smo izgubili 10:0 ok bolji ljudi ali da smo se borili pa jbt 5:0 samo seha sorc isprljo...sve to treba za usi i natjerat ih da zida istok neces da trcis za pare onda buraz na baustelu
PRESPORI buraz, prespori za njihovih igraca...dalje, naši igraci su navikli na tempo i brzinu naše domace lige :!: :!: , pa sad kad su jevreji poceli karati i kombinovati ne znaju gdje se nalaze...za njih je to nešto sasvim novo.
Odbrana nije znala gdje im je glava a gdje guzica...dakle, fizicki mnogo bolji Hapoel, trcanje i brzina daleko na njihovoj strani...tehnicki su jaci...nije samo tu kraj, i u duel igri su jaci :!: svaki duel naš jadnik se odbija od njihovog igraca kao od stijenu...mnogo mnogo elemanata je na njihovoj strani.
Oni su za nas profi klub buraz, a mi za njih amateri...jbg i meni je teško to priznati, ali tako je to, nažalost.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 jul 2010, 02:36

ma jasno je to meni sve,nema price ali da ga ne povuce za dres nista ama bas nista,shvatam nismo im vidjeli golmana nismo opucali nismo nista ali da ne mozes postavit lakat kad te seva ono djecije povuce loptu to mi nikako nije jasno,meni je krivo zbog nezainteresovanosti i onakvog ponasanja(sem sehe i beslije) ovo ostalo sve na baustelu pa brate branimo se sa 11 igraca i ne uspijemo ih faulirat u krugu 20 metara...mislim necu da serem i da pljujem nekoga imamo to sto imamo koliko para toliko muzike,ali ako nece da rade na terenu za platu onda fino lopatu i na istok :) ovo veceras je samo bezobrazluk,100% sam siguran da bi nas 10 odavde sa pivskim stomacima stiglo bar po faul napravit
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 jul 2010, 02:39

nick je napisao/la:ma jasno je to meni sve,nema price ali da ga ne povuce za dres nista ama bas nista,shvatam nismo im vidjeli golmana nismo opucali nismo nista ali da ne mozes postavit lakat kad te seva ono djecije povuce loptu to mi nikako nije jasno,meni je krivo zbog nezainteresovanosti i onakvog ponasanja(sem sehe i beslije) ovo ostalo sve na baustelu pa brate branimo se sa 11 igraca i ne uspijemo ih faulirat u krugu 20 metara...mislim necu da serem i da pljujem nekoga imamo to sto imamo koliko para toliko muzike,ali ako nece da rade na terenu za platu onda fino lopatu i na istok :) ovo veceras je samo bezobrazluk,100% sam siguran da bi nas 10 odavde sa pivskim stomacima stiglo bar po faul napravit
Tacno je i to što kažeš...ali buraz mi se samo sad sjebavamo nakon ovog debakla, to treba Amar sa strucnim štabom da riješe.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 14 jul 2010, 02:41

@ nick

To i jeste bila poenta mog posta. Ako nista barem ima djece po BiH i Sarajevu koja ce pozrtvovanije igrati, a istovremeno kostati klub mnogo manje novca. Zasto dovoditi neke igrace sa strane i placati ih sasvim solidno a isti pojma nemaju o fudbalu.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot] i 32 gosta.