Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Hebo te, covjek se vrti na istoj poziciji godinu dana, boli njega tuki 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad god si ti ibo pesimista Damir dobije, samo kad se sjetim AO 2014 kad je prvi put igrao neki GS. Svaki meč si pisao ne može do pobjede a Damir redao pobjede, juler protiv Karena.shminka je napisao/la:Voli Busta i Rafu rešetati vinerima, koliko ih ono opali u Dohi? 50 komada
Da on misli da može dobiti meč ne bi naciju obavijestio da je bio na infuziji, u bolnici, nikada izigravanje heroja koji će izaći na teren da se bori uprkos teškoj situaciji njemu nije donijelo ništa dobro, ne vjerujem ni da će večeras
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Resetao je u prvom setu, 30ak nekih za set je imao, u 2. i 3. je cistio prasinu za Rafom.shminka je napisao/la:Voli Busta i Rafu rešetati vinerima, koliko ih ono opali u Dohi? 50 komada
Da on misli da može dobiti meč ne bi naciju obavijestio da je bio na infuziji, u bolnici, nikada izigravanje heroja koji će izaći na teren da se bori uprkos teškoj situaciji njemu nije donijelo ništa dobro, ne vjerujem ni da će večeras
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uskoro počinje, možda nas čo'ek pravi budalama, nije mu ništa i smije nam se sad 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Vidjen u bolnici sa medicinskom sestrom i morao izmisliti priču za Jelenu xD
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahaah e to to. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dobar Damke na pocetku, steta za onu bekend dijagonalu, cini mi se da je ono na liniju palo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
SempreJuve
- Kontakt:
Imal gdje link za mob...Hvala 
Nisu ni trovanja hranom što su nekad bila, ne fali mu ništa za sada, varijacije više nego uspješne i DS i slice i servis volej
Kakvi su ovo servisi? 
@schminka, ma kazem ti ja, nije njemu nista, moze on sa Bustom sasvim korektno igrati
kako mi se svidjaju ovi napadi na 2. servis bekendom na riternu, ala Andy Murray
i eto ga, stade servis 1 gem i odmah brejk, steta
@schminka, ma kazem ti ja, nije njemu nista, moze on sa Bustom sasvim korektno igrati
kako mi se svidjaju ovi napadi na 2. servis bekendom na riternu, ala Andy Murray
i eto ga, stade servis 1 gem i odmah brejk, steta
Šteta
Nema više Jelene, zato bolje igrashminka je napisao/la:Vidjen u bolnici sa medicinskom sestrom i morao izmisliti priču za Jelenu xD
Tesko da je ovo mogao dobiti iako nije bio los, a treba se oporaviti za kvalifikacije u Becu...
Ma nije trebao ni izlaziti na teren, besmisleno...lijep matchup sa Bustom, nadam se da će igrati opet nekad 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šteta, siguran sam da nije imao trovanje da bi ga mogao dobiti. Pred kraj prvog seta je pao, malo se vratio ali vidjljivo da se teže kretao. Jučer je bolje reternirao.
Valjda se za Beč pripremi kako treba ali mislim da će odustati od tog turnira.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dok je igrao fino je to izgledalo, ne znam jel predao sto nije mogao vise ili je razlog bezbjednosti, svakako dobar mec, dosta lijepih nadigravanja
Ne znam sto bi odustao, ako je danas mogao izaci, valjda se moze za dva dana potpuno oporaviti... Nek prodje kvalifikacije, 20 bodova i ne znam koliko EuraUnofficialpage je napisao/la:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Et da je Damir pobjedio sutra bi protiv Bublika igrao kojeg je Mirza dobio 6-0 6-1 ili je bilo obrnuto
I baš sad je mora dobiti to glupo trovanje. Nevjerovatno. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Al ga Šetkara ispuši..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
oldtown1990
- Kontakt:
Mirza otresao Bublika, Bublik otresao Bautistu Aguta, Bautista Agut otresao DjokovicaUnofficialpage je napisao/la:Et da je Damir pobjedio sutra bi protiv Bublika igrao kojeg je Mirza dobio 6-0 6-1 ili je bilo obrnutoI baš sad je mora dobiti to glupo trovanje. Nevjerovatno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.