Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Kad god si ti ibo pesimista Damir dobije, samo kad se sjetim AO 2014 kad je prvi put igrao neki GS. Svaki meč si pisao ne može do pobjede a Damir redao pobjede, juler protiv Karena.shminka je napisao/la:Voli Busta i Rafu rešetati vinerima, koliko ih ono opali u Dohi? 50 komada
Da on misli da može dobiti meč ne bi naciju obavijestio da je bio na infuziji, u bolnici, nikada izigravanje heroja koji će izaći na teren da se bori uprkos teškoj situaciji njemu nije donijelo ništa dobro, ne vjerujem ni da će večeras
Resetao je u prvom setu, 30ak nekih za set je imao, u 2. i 3. je cistio prasinu za Rafom.shminka je napisao/la:Voli Busta i Rafu rešetati vinerima, koliko ih ono opali u Dohi? 50 komada
Da on misli da može dobiti meč ne bi naciju obavijestio da je bio na infuziji, u bolnici, nikada izigravanje heroja koji će izaći na teren da se bori uprkos teškoj situaciji njemu nije donijelo ništa dobro, ne vjerujem ni da će večeras
Nema više Jelene, zato bolje igrashminka je napisao/la:Vidjen u bolnici sa medicinskom sestrom i morao izmisliti priču za Jelenu xD
Ne znam sto bi odustao, ako je danas mogao izaci, valjda se moze za dva dana potpuno oporaviti... Nek prodje kvalifikacije, 20 bodova i ne znam koliko EuraUnofficialpage je napisao/la:
Valjda se za Beč pripremi kako treba ali mislim da će odustati od tog turnira.
Mirza otresao Bublika, Bublik otresao Bautistu Aguta, Bautista Agut otresao DjokovicaUnofficialpage je napisao/la:Et da je Damir pobjedio sutra bi protiv Bublika igrao kojeg je Mirza dobio 6-0 6-1 ili je bilo obrnutoI baš sad je mora dobiti to glupo trovanje. Nevjerovatno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.