FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Neprilagodjen
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Neprilagodjen » 14 jul 2010, 13:00

Da vidimo ko će sutra navijati za Borac?
Rijetko pišem duže postove,ali ovim pitanjem si me ponukao da vam svima postavim jedno pitanje....Nisam od onih koji bi da vas uče za koju reprezentaciju treba da navijate,potpuno vas razmijem da volite Srbiju,vjerovatno bih i ja tako na vašem mjestu.Kao uvod,reći ću da u zadnjih 15 mjeseci zbog posla uglavnom živim u Beogradu,konkretno u Mihajla Pupina,Yu biznis centar,ostaću sigurno još dugo tamo,ali sam Bosanac i sve što imam mi je u BiH i svaki slobodan trenutak dolazim kući...Naša firma sponzoriše mnoge sprtske ekipe u Srbiji,a i direktor jako voli sport,tako da nam svako malo donosi ulaznice za utakmice u BG,na koje svaki put odem i naravno navijam tada za srpske klubove i reprezentacije,maloprije sam se čuo sa kolegama iz firme i za večeras im je donio ulaznice za Partizan-Pyunik,ali pošto nisam danas u BG neću ići,inače bih sigurno išao i navijao za domaće....Volim Beograd,Dalmaciju,Kranjsku Goru,sve što ima veze sa bivšom Jugom,ali bez obzira na moj avatar,protiv sam bilo kakve nove ideje o ujedinjenju jer bi to sigurno završilo novim krvoprolićem kao i svaki put dosad,najbolje nam je ovako,a ja lično se osjećam kao svoj na svome bilo gdje da odem od navedenih destinacija....

Nakon ovog uvoda,želio bih da postavim samo jedno pitanje svim navijačima Borca,pa ako hoće neka mi neko odgovori,a ako neće ja ću mu dati odgovor u sledećem postu....

Pitanje je kratko,šta mislite da li vaš sutrašnji nastup protiv Lozane, izaziva više pažnje i zanimanja u Srbiji ili u Federaciji BiH i u kojem omjeru je to izraženo?
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 14 jul 2010, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 jul 2010, 13:00

Borčevac je napisao/la: Da vidimo ko će sutra navijati za Borac? :)
evo ja, stalno navijam za sve bh klubove u Europi, bez obzira tko su i što su... tako sam sutra za sva tri bh predstavnika, i očekujem dvije pobjede (Zrinjski i Borac), a od Širokog očekujem dobru igru i aktivan rezultat za uzvrat (bio bih zadovoljan x, ali i porazom od recimo 3-2; mada očekujem tvrdu utakmicu, sa jako malo golova).

ajmo naši :twisted:
Hayley <3

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 14 jul 2010, 13:12

Neprilagodjen je napisao/la:
Rijetko pišem duže postove,ali ovim pitanjem si me ponukao da vam svima postavim jedno pitanje....Nisam od onih koji bi da vas uče za koju reprezentaciju treba da navijate,potpuno vas razmijem da volite Srbiju,vjerovatno bih i ja tako na vašem mjestu.Kao uvod,reći ću da u zadnjih 15 mjeseci zbog posla uglavnom živim u Beogradu,konkretno u Mihajla Pupina,Yu biznis centar,ostaću sigurno još dugo tamo,ali sam Bosanac i sve što imam mi je u BiH i svaki slobodan trenutak dolazim kući...Naša firma sponzoriše mnoge sprtske ekipe u Srbiji,a i direktor jako voli sport,tako da nam svako malo donosi ulaznice za utakmice u BG,na koje svaki put odem i naravno navijam tada za srpske klubove i reprezentacije,maloprije sam se čuo sa kolegama iz firme i za večeras im je donio ulaznice za Partizan-Pyunik,ali pošto nisam danas u BG neću ići,inače bih sigurno išao i navijao za domaće....Volim Beograd,Dalmaciju,Kranjsku Goru,sve što ima veze sa bivšom Jugom,ali bez obzira na moj avatar,protiv sam bilo kakve nove ideje o ujedinjenju jer bi to sigurno završilo novim krvoprolićem kao i svaki put dosad,najbolje nam je ovako,a ja lično se osjećam kao svoj na svome bilo gdje da odem od navedenih destinacija....

Nakon ovog uvoda,želio bih da postavim samo jedno pitanje svim navijačima Borca,pa ako hoće neka mi neko odgovori,a ako neće ja ću mu dati odgovor u sledećem postu....

Pitanje je kratko,šta mislite da li vaš sutrašnji nastup protiv Lozane, izaziva više pažnje i zanimanja u Srbiji ili u Federaciji BiH i u kojem omjeru je to izraženo?
Evo odmah ću ti reći. U Federaciji. A zašto pitaš ako mogu znati?

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 14 jul 2010, 13:14

badblueboylivno je napisao/la:
evo ja, stalno navijam za sve bh klubove u Europi, bez obzira tko su i što su... tako sam sutra za sva tri bh predstavnika, i očekujem dvije pobjede (Zrinjski i Borac), a od Širokog očekujem dobru igru i aktivan rezultat za uzvrat (bio bih zadovoljan x, ali i porazom od recimo 3-2; mada očekujem tvrdu utakmicu, sa jako malo golova).

ajmo naši :twisted:
Potpisujem. Iako navijam za Zelju, u Evropi navijam za sve nase klubove bez obzira bio to Borac, Zrinjski, Siroki ili neko treci. Nadam se da ce svi proci u 3 pretkolo sto je realno u ovom trenutku i da ce makar jedan od njih igrati u grupnoj fazi Europa lige.
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 14 jul 2010, 13:15

Neprilagodjen je napisao/la:

Naravno u Federaciji glupo ti je pitanje, Srbija je totalno centralizovana njih samo zanima Zvezda i Partizan a boli ih uvo i za Spartakom i za OFK a Borac će pratiti svaki pravi ljubitelj fudbala i naravno svako iz Srbije ko bude pratio će navijati za Borac a ovo za centralizaciju će morati promjeniti inače će načisto propasti a u Federaciji je veća pažnja logično pogotovo nakon neuspjaha Želje a ono što želiš čuti dakle više u Federaciji ali ima mnogo glumaca ni 20% ih neće navijati za Borac, u tome je razlika, naravno sad će se oni javiti i reći svi ćemo navijati za borac... Mada bi iskreno volio da navijaju za Borac,ako ništa neka nas barem sport zbližava a najbolji način je ovako preko klubova jer se skupljaju bodobi za bolji status svih klubova, ne znam zašto bi nekom bila bliža Lozana (nema nikakvog razloga ni političkog nikakvog). Pogledajte samo najavu na medijima u Srbiji možete pročitati šta jedu fudbaleri Zvezde na pripremama ali ne i u koliko sati igra Spartak sutra
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 jul 2010, 13:31

? 2 - ? je napisao/la:više u Federaciji ali ima mnogo glumaca ni 20% ih neće navijati za Borac
Jake statistike, koliko si platio nekom institutu za provjeravanje tih fakti putem telefonskih intervjua? Ili kako?
Ja neznam koliko ce % navijati za Borac, jer nemogu svim ljudima pogledati u mozak.

Ne pratim PL, nisam navijac nijednog kluba u PL, ali u evropi ja navijam za Borac, Zelju, Zrinjski i Siroki. U Evropi uvjek navijam za sve klubove iz Njemacke i Bosne. Tacka. Pa kad sam u Champions League navijao cak za Bayern, onda mogu i za Borac. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ćaćapreljepi
Kontakt:

Post Postao/la ćaćapreljepi » 14 jul 2010, 13:43

I ja ću navijati, što ne bih navijao...
"Imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije" HŠKZ

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 14 jul 2010, 13:51

drop je napisao/la:
Bily Piton je napisao/la:
drop je napisao/la:Ne znam u kakvim zabludama živi ovaj korisnik pod nickom @Neprilagođen :o :shock:

Nikad necu navijati za klub koji je u svom grbu istakao trobojku ili šahovnicu i time zatvorio vrata drugim navijama, ciji navijaci ne priznaju državu u kojoj žive i gdjezarađuju za hljeb i ciju navijaci organizovino izvižde državnu himnu i instaliraju fašisticke transparente.
Niko ili možda vrlo mali broj ljudi iz Federacije može davati podršku takvih kvazi-klubovima.
A šta je ljiljan?Jel se ja trebam poistovjetiti s tim?Ako su Borac i Široki fašistički klubovi,onda je i Srajevo i čelik...Jer oni su tim što su ljiljan stavili na grb zatvorili vrata Srbima i Hrvatima.
Koliko znam u Sarajevu i Čeliku igraju igraci raznih nacija (srbi,hrvati,bošnjaci) i dan danas je tako to.
A kad je neki bošnjak ili hrvat zaigrao u Borcu?? ili srbin ili bošnjak u Širokom??
Što si smiješan?Šta je Asmir Avdukić?Srbin čisti?
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 14 jul 2010, 13:59

Asmir Avdukic ti trenutno igra u Borcu, sportski direktior je Bosnjak, mali Mikic je Hrvat itd. Nemoj lupati gluposti kad pojma nemas!

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 14 jul 2010, 14:03

ajde ba , dosadni ste s tim vise...vruce je , malo kupanja , umivanja ne bi vam skodilo ;)

nego , moze kakav linka da se pogledaju slike stadiona , kako napreduje i to ?!

unaprijed zahvalan
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 14 jul 2010, 14:20

Sretno Borcu i da prođu ove švicarce :D
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 14 jul 2010, 14:24

HŠKZ-svetinja je napisao/la:Sretno Borcu i da prođu ove švicarce :D
Hvala bakice, hvala! :)

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 14 jul 2010, 15:09

Ne da mi se pisati jer znam da će ovo sve biti pobrisano,ali poenta mog posta nije bila ko će navijati za koga,već ta da u Srbiji vlada jedna apsolutna nezainteresovanost za nastup Borca,otprilke kao da igra ona Birkirkara sa Malte,a da se u F BIH sa pažnjom očekuje sutrašnja utakmica. Tamo ima jedan sportski kanal SOS koji vas pomene jednom-dvaput u 6 mjeseci,a za ostale medije,sportske sajtove,forume-ne postojite! Izuzetak su samo navijači Vojvodine koji vas cijene,i za to mi nije bilo jasno zašto se toliko gurate tamo gdje vas totalno kuliraju a omalovažavate ljude ovdje koji sa zanimanjem prate vaš nastup i većinom vam žele uspjeh.
Ako sam napisao da razmijem što navijate za Srbiju,ovo neću razumjeti nikad,još dva života da živim.

To je kao da ja pizdim za trebom koja me ne yebe 2 % i koja me i ne primjećuje!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jul 2010, 15:12

Neprilagodjen je napisao/la:Ne da mi se pisati jer znam da će ovo sve biti pobrisano,ali poenta mog posta nije bila ko će navijati za koga,već ta da u Srbiji vlada jedna apsolutna nezainteresovanost za nastup Borca,otprilke kao da igra ona Birkirkara sa Malte,a da se u F BIH sa pažnjom očekuje sutrašnja utakmica. Tamo ima jedan sportski kanal SOS koji vas pomene jednom-dvaput u 6 mjeseci,a za ostale medije,sportske sajtove,forume-ne postojite! Izuzetak su samo navijači Vojvodine koji vas cijene,i za to mi nije bilo jasno zašto se toliko gurate tamo gdje vas totalno kuliraju a omalovažavate ljude ovdje koji sa zanimanjem prate vaš nastup i većinom vam žele uspjeh.
Ako sam napisao da razmijem što navijate za Srbiju,ovo neću razumjeti nikad,još dva života da živim.

To je kao da ja pizdim za trebom koja me ne yebe 2 % i koja me i ne primjećuje!
đ

Gresisi za SOS,on svakoga dana u vestima pominje klubove iz RS,koji imaju neke zanimljivu vest.Borac ti je malopre bio na tom kanalu i priprema za mec.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 14 jul 2010, 15:18

A ostalo što sam napisao,je li i to griješim?

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 14 jul 2010, 15:24

Dve utakmice Srbijanske lige u vaterpolu su igrane u BL, reprezentacije Srbije u vaterpolu se pripremala u BL za SL i SP. Plivac Cavic je bio glavni promoter plivackog mitinga u BL. Zvezda je Leotaru do skora posudjivala igraca (kada je Leotar bio prvak BIH, dva i tri sadasnja reprezentativca su igrala u Leotaru), u srbijanskom Sportu imas posebne rubrike sa desavanjima u RS sportu, isto tako i u Zurnalu, treba jos? Tacno je da nisu spominjali nikada Borac u nekim vaznim emisijama na nekim vaznim sajtovima itd. ali iz prostog razloga jer je Borac do sada bio na marginama BIH lige, ispadao dva puta, a 20 godina nije izlazio u Evropu, vidjecemo sada, mozda si ti i upravu, ali ja mislim da nisi. 8-)

nexoze
Kontakt:

Post Postao/la nexoze » 14 jul 2010, 15:27

nije bitan sos , covjek oce da kaze da se u srbiji puca ***** i za banjaluku i borac , zanimate samo 5 % fasisticke populacije koja preko vas lijeci svoje retardirane frustracije , ja bi volio da pobjedite i osvojite sta , vas lijep grad na vrbasu , gradska raja i svi ostali normalni ljudi u ovoj napacenoj zemlji zasluzuju to .
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 14 jul 2010, 16:26

Dajte nove slike od banjalucke lepotice (stadionce). Pod hitno! :D

PS:
Ja nisam iz bih pa cu sutra navijati za borac, jer volim fudbal. U srbiji zaboli ona stvar ljude za borcem iz banjaluke, osim po kojeg slaninara.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 jul 2010, 16:58

Old School 8-)

slika
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.