Rijetko pišem duže postove,ali ovim pitanjem si me ponukao da vam svima postavim jedno pitanje....Nisam od onih koji bi da vas uče za koju reprezentaciju treba da navijate,potpuno vas razmijem da volite Srbiju,vjerovatno bih i ja tako na vašem mjestu.Kao uvod,reći ću da u zadnjih 15 mjeseci zbog posla uglavnom živim u Beogradu,konkretno u Mihajla Pupina,Yu biznis centar,ostaću sigurno još dugo tamo,ali sam Bosanac i sve što imam mi je u BiH i svaki slobodan trenutak dolazim kući...Naša firma sponzoriše mnoge sprtske ekipe u Srbiji,a i direktor jako voli sport,tako da nam svako malo donosi ulaznice za utakmice u BG,na koje svaki put odem i naravno navijam tada za srpske klubove i reprezentacije,maloprije sam se čuo sa kolegama iz firme i za večeras im je donio ulaznice za Partizan-Pyunik,ali pošto nisam danas u BG neću ići,inače bih sigurno išao i navijao za domaće....Volim Beograd,Dalmaciju,Kranjsku Goru,sve što ima veze sa bivšom Jugom,ali bez obzira na moj avatar,protiv sam bilo kakve nove ideje o ujedinjenju jer bi to sigurno završilo novim krvoprolićem kao i svaki put dosad,najbolje nam je ovako,a ja lično se osjećam kao svoj na svome bilo gdje da odem od navedenih destinacija....Da vidimo ko će sutra navijati za Borac?
Nakon ovog uvoda,želio bih da postavim samo jedno pitanje svim navijačima Borca,pa ako hoće neka mi neko odgovori,a ako neće ja ću mu dati odgovor u sledećem postu....
Pitanje je kratko,šta mislite da li vaš sutrašnji nastup protiv Lozane, izaziva više pažnje i zanimanja u Srbiji ili u Federaciji BiH i u kojem omjeru je to izraženo?