Tako jeIncognito87 je napisao/la:Tako je buraz.
Idemo u novi remont.
Ko nam prigovori pokenjat ga po već unaprijed definiranim procedurama.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Tako jeIncognito87 je napisao/la:Tako je buraz.
Bit ce obavjestenje ove sedmice. Nema vjerujem nista prije proljeca jos se opcinsko vijece nije formiralo.fibonacci je napisao/la:Molio bih vas da mi odgovorite, dokle se došlo sa gradnjom istočne tribine. U čemu je sada problem? Dogovorili su se FK i SD. Ako su problem finansije, nek se kaže koliko treba da se napravi Istok i koliko je skupljeno. Da li se čekaju sredstva od opštine? Ako se čekaju, zna li se kada bi trebala biti na raspolaganju? Da li se treba naći neko ko će sve to finansirati ili ... ???
Zna li neko od onih iz kluba koji su na ovom forumu da mi malo bolje objasne. Može i u pp !!!
Ma haveru, hebo Neandertalca to je jedna qarina obična, znam ga ja. Plaćenik obični, drug sa menagerima. Ili je bivši zaposlenik. Ili Zubanov čovjek. Zapravo on nije ni navijač Želje. Pijanica. Narkoman. Savjetuju ga pogrešno, dobar je momak ali nije upućen. Samo sere. Kritikuje.irfo je napisao/la:Nekad je neandertalac konstruktivno kritikovo i bio u pravu u 90% slucajeva, danas se to nazalost sve svelo na pljuvanje svega
Mi nikada nismo imali "skauta" tako da nije niko imao razloga da prestaje sa "skautitanjem".Transfer1312 je napisao/la: Svi ti ljudi koji su nekad scouting radili za klub to vise ne rade..
Jedan od rijetkih koji je opravdao dolazak. Dao protiv Radnika zlata vrijedan go za pobjedu iz ni blizu lake pozicije.KpbKaka22 je napisao/la:sta je sa stevom nikolicem,jel igra ikako ?
Istok je sigurniji od titule.TikTak je napisao/la:Zaj... titulu. Ko je jos u sportu mari za trofeje. Hajmo izgraditi istok i nek bude bolji od Musijinog u Doboju kod Kaknja, a titula ce biti
Nema materijala sve se vrti u krug, situacija se drasticno popravila trenutno nema se sta progovoriti nikomeirfo je napisao/la:Nekad je neandertalac konstruktivno kritikovo i bio u pravu u 90% slucajeva, danas se to nazalost sve svelo na pljuvanje svega
Trenutno korisnika/ca: GBBP87, Laudrup, MisterBlue, Proximic, Taree i 50 gostiju.