FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Incognito87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Tako je buraz. 
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
Beganovicu se moze sve prisiti, od neznanja do kila, ali mu niko ne moze prisiti kurcobolju na terenu.Neandertalac je napisao/la:Kakvo ba naše dijete, dobio je hiljadu šansi ništa pokazao nije. Udebljo se, ne može da hoda. Doduše jeste da nikad nije zaigrao na svojoj poziciji a pogotovo par utakmica u kontinuitetu što je za napadača najvažnije i da smo na tom mjestu dovodili Jocu, Pozdera, Nikolića a evo abd ako se dogovore i pravog špica Obradovića. A možda nas iznenade nekim igračem koji je vani igrao. BoomIncognito87 je napisao/la:ne može ići beganović on je naše dijete![]()
![]()
Beganović dao par golova u ligi, ono nešto malo u europi igro i ufuro se. Sve fol naša djeca.
Neka vidi kako se gine za klub, kako Lendrić trči, bori se, Križman, jadnik povrijeđen, nespreman pa hiljadu puta bolji. Malo skuplji, nekih tricavih stotinjak milja godišnje.
Naježim se kada mi neko kaže "naše" dijete. Trebaju najbolji da igraju. Joco npr
nikada nisam gledao utakmicu u kojoj je nastupao a da nije orao po terenu.
baska znanje, baska htijenje.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
- Neandertalac
- Kontakt:
Tako jeIncognito87 je napisao/la:Tako je buraz.
Idemo u novi remont.
Ko nam prigovori pokenjat ga po već unaprijed definiranim procedurama.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nekad je neandertalac konstruktivno kritikovo i bio u pravu u 90% slucajeva, danas se to nazalost sve svelo na pljuvanje svega
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Molio bih vas da mi odgovorite, dokle se došlo sa gradnjom istočne tribine. U čemu je sada problem? Dogovorili su se FK i SD. Ako su problem finansije, nek se kaže koliko treba da se napravi Istok i koliko je skupljeno. Da li se čekaju sredstva od opštine? Ako se čekaju, zna li se kada bi trebala biti na raspolaganju? Da li se treba naći neko ko će sve to finansirati ili ... ???
Zna li neko od onih iz kluba koji su na ovom forumu da mi malo bolje objasne. Može i u pp !!!
Zna li neko od onih iz kluba koji su na ovom forumu da mi malo bolje objasne. Može i u pp !!!
"Truth begins in lies."
Dzaba se trudite da budete sarkasticni, pljuvaci, troleri jer u tome je najbolje Mr. Amazon 
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
- Idemoplavi
- Kontakt:
Bit ce obavjestenje ove sedmice. Nema vjerujem nista prije proljeca jos se opcinsko vijece nije formiralo.fibonacci je napisao/la:Molio bih vas da mi odgovorite, dokle se došlo sa gradnjom istočne tribine. U čemu je sada problem? Dogovorili su se FK i SD. Ako su problem finansije, nek se kaže koliko treba da se napravi Istok i koliko je skupljeno. Da li se čekaju sredstva od opštine? Ako se čekaju, zna li se kada bi trebala biti na raspolaganju? Da li se treba naći neko ko će sve to finansirati ili ... ???
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
TikTak je moj brat!
- Neandertalac
- Kontakt:
Titula!
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 16 apr 2017, 06:37, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma haveru, hebo Neandertalca to je jedna qarina obična, znam ga ja. Plaćenik obični, drug sa menagerima. Ili je bivši zaposlenik. Ili Zubanov čovjek. Zapravo on nije ni navijač Želje. Pijanica. Narkoman. Savjetuju ga pogrešno, dobar je momak ali nije upućen. Samo sere. Kritikuje.irfo je napisao/la:Nekad je neandertalac konstruktivno kritikovo i bio u pravu u 90% slucajeva, danas se to nazalost sve svelo na pljuvanje svega
Jeste da je bio 90% u pravu ali stalno on nešto, željan pažnje, egoista. Takvima nije mjesto na stadionu ja da se pitam slao bi mu poruke u kojem mu prijetim i vrijeđam porodicu. Ako je tako pametan neka ode do kluba i da prijedlog. Lako je kenjat po forumu.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- SarajlijaTM
Mi nikada nismo imali "skauta" tako da nije niko imao razloga da prestaje sa "skautitanjem".Transfer1312 je napisao/la: Svi ti ljudi koji su nekad scouting radili za klub to vise ne rade..
Jedno vrijeme je to radio Zuban pa se je iz toga izrodio Visca i onaj mali Nikolic iz Drine sto nam je dosao.To je trajalo jako kratko mislim u vrh glave pola godine.....
-
Transfer1312
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
- SarajlijaTM
Nije imao.Al helelm nejse...
Sve se svodilo na to da se igrac ili menadjer nazove na telelfon.
Ali kao sto rekoh helelm nejse.
Sve se svodilo na to da se igrac ili menadjer nazove na telelfon.
Ali kao sto rekoh helelm nejse.
sta je sa stevom nikolicem,jel igra ikako ?
- Neandertalac
- Kontakt:
Jedan od rijetkih koji je opravdao dolazak. Dao protiv Radnika zlata vrijedan go za pobjedu iz ni blizu lake pozicije.KpbKaka22 je napisao/la:sta je sa stevom nikolicem,jel igra ikako ?
Kao dzoker vrhunski igrač.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne znam samo do kada ce ovi placenici pljuvati. Nekada imam osjecaj da je najbitnije biti najbolji, da se Evropa mora stalno igrati i da se stalno mora pobjedjivati Vitez, te obracati paznja nas omladinski pogon. Dejo i Miske su pokazali placenicima kako se vodi fudbalski klub i zacepili su im usta. Treba se nastaviti u istom ritmu, u januaru dovesti kakvog Spanca i Holandeza. Poslovni ljudi znaju da je to od velike vaznosti za image kluba. Dosta je vise i placenika na ovom forumu, sta nas ima neko ubjedjivati da je najbitnije biti najbolji kada svi znamo da je sistem u kojem nisi najbolji mnogo bolji od biti najbolji.
Istok je sigurniji od titule.TikTak je napisao/la:Zaj... titulu. Ko je jos u sportu mari za trofeje. Hajmo izgraditi istok i nek bude bolji od Musijinog u Doboju kod Kaknja, a titula ce biti
Ne sumnjam ja da će ova ekipica poslije istoka naći novi istok. Mnogo su nestrpljivi, a izgleda i evropski odgojeni, ono predaš papirologiju i sve ti se odmah odobri, nema čekanja, k'o u Norveškoj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Nema materijala sve se vrti u krug, situacija se drasticno popravila trenutno nema se sta progovoriti nikomeirfo je napisao/la:Nekad je neandertalac konstruktivno kritikovo i bio u pravu u 90% slucajeva, danas se to nazalost sve svelo na pljuvanje svega
- Neandertalac
- Kontakt:
Poltron; ulizica, laskavac, beskičmenjak, dupelizac, otirač.
Mini Mi je jako zadovoljan sa tobom.
Mini Mi je jako zadovoljan sa tobom.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.