Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Bravo Dijamantu.Da je imo losu tekmu na temi bi bilo jedno 20 stranica vise napisano .
Ne može ni u FKŽ jer tamo i dan-danas gospodare sjene Braće Sadiković.Thetraphak1921 je napisao/la:Nema sanse pored Bekica.High je napisao/la:Vrati se u FKS.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Goalgetter
- Kontakt:
Koje prekucavanje. Igrac utakmice definitivno, postigao dva gola, izborio penal, ucestvovao u akciji kod treceg gola, vrijedno radio i u odbrani, vracao se. Jos precka u prvom poluvremenu. U prvom je inace Roma slabija bila, kompletna ekipa. U drugom su ih dotukli.
Spavas li mirno Jakinta Vičenco.
Bit ce spektaklcoelho41 je napisao/la:Fejs stranica Rome ne smije da objavi ništa od poluvremena, zatrpaćemo ih ko što Egipćani nisu nikad.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
High je napisao/la:Vrati se u FKS.

- MocMahale444
-
Viking2502
- Kontakt:
Nikad nisam pljuvo po Edinu, ali čitajući ove komentare, ja se zapitam jesu li pojedinci stvarno toliki infatilni idioti ili se radi o djeci od maksimalno 12 godina. Pa pobogu, ako čovjek odigra loše, normalno je da će ga se kritizirati. Zar ga se trebalo pohvaliti nakon prošlogodišnje katastrofalne sezone u kojoj je zabio samo 8 golova i bio predmet sprdnje u Italiji sa svim onim nevjerovatnim promašajima? Ali kao što kritičari znaju pretjerati (vrati se u Želju, gotov, kopačke o klin itd), tako i pojedinci sada baš jedu vnago.
Ako čovjek odigra loše, u redu mu je dati konstrktivnu kritiku i suprotno, ako je u doroj formi, naravno da ga treba pohvaliti. Nažalost, forum je nerjetko mjesto na kojem do izražaja dolaze ti pojedinci koji imaju nevjerovatno pojednostavljen pogled na svijet - ili je crno da crnije ne može biti ili je bijelo da čovjek oslijepi. Valjda im kronični manjak moždanih stanica ne dopušta da shvate kako stvari nisu tako pravocrtne i jednodimenzionalne. Kako u vezi Edina, tako i bilo koga drugog.
Ako čovjek odigra loše, u redu mu je dati konstrktivnu kritiku i suprotno, ako je u doroj formi, naravno da ga treba pohvaliti. Nažalost, forum je nerjetko mjesto na kojem do izražaja dolaze ti pojedinci koji imaju nevjerovatno pojednostavljen pogled na svijet - ili je crno da crnije ne može biti ili je bijelo da čovjek oslijepi. Valjda im kronični manjak moždanih stanica ne dopušta da shvate kako stvari nisu tako pravocrtne i jednodimenzionalne. Kako u vezi Edina, tako i bilo koga drugog.
Jedini igrac liga petice sa 10 golova. 134 gola u ligama petice.
Idemo dalje kapitenu. Ako Bog da strijelac lige.
Najbolji napadac svih vremena sa prostora bivse Juge svakako jesi. Jos titula u Italiji i nema ti ravnog.
Idemo dalje kapitenu. Ako Bog da strijelac lige.
Najbolji napadac svih vremena sa prostora bivse Juge svakako jesi. Jos titula u Italiji i nema ti ravnog.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
JerryLouis
- Kontakt:
E moj druze. Ja njih dvojicu ne poredim, naprotiv, postujem Sukera iako nisam imao priliku da ga pratim od samog pocetka njegove karijere.SlevinKelevra je napisao/la:Potpuno bespotrebno, i jedno i drugo: poredjenje dva igraca iz razlictih perioda i ovaj tvoj post.JerryLouis je napisao/la:Suker je bolji od Dzeke rekose.
Uvalim vam ga provokatori skutorski isto kao sto ga je DZIGANTE veceras uvalio.
Nego, uzitak mi je da u ovim trenucima Edinove slave malo bocnem sve one provokatore, znajuci da pojedose svoja mooda (ukoliko ih imaju) nadajuci se da Edin na vjecnoj listi pogodaka u ligama petice nece skociti na nekih 50+ golova u odnosu na Sukera.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne vadi ga babuka

Nemoj ti puno da braniš te parazite koji su puni mržnje, možda nisi bio ovdje dok smo mi čitali tako podmukle postove raznoraznih pametnjakovića kojih sad nema. Nema ih da pohvale ovu dobru igru Edina, a jahali su po njemu dok ga nije išlo, dakle to nisu nikakvi kritičari već paraziti. Toliko.Viking2502 je napisao/la:Nikad nisam pljuvo po Edinu, ali čitajući ove komentare, ja se zapitam jesu li pojedinci stvarno toliki infatilni idioti ili se radi o djeci od maksimalno 12 godina. Pa pobogu, ako čovjek odigra loše, normalno je da će ga se kritizirati. Zar ga se trebalo pohvaliti nakon prošlogodišnje katastrofalne sezone u kojoj je zabio samo 8 golova i bio predmet sprdnje u Italiji sa svim onim nevjerovatnim promašajima? Ali kao što kritičari znaju pretjerati (vrati se u Želju, gotov, kopačke o klin itd), tako i pojedinci sada baš jedu vnago.
-
Viking2502
- Kontakt:
@Sheyi, čitaj sa razumjevanjem. Ne branim nikog, jedno je konstruktivna kritika, a drugo mržnja i frustracije.
Ako npr ja uputim Edinu sasvim konstruktivnu i opravdanu kritiku na račun prošle sezone, a neko mi danas dođe i pljuje po meni zbog te kritike jer Džeko trenutno igra fantastično, onda je taj malo žešći pacijent ako me razumješ. A ja se slažem s tobom, navratim na ovu temu i znam jako dobro da je bilo pretjeranog pljuvanja po njemu što, naravno, ne podržavam.
Ako npr ja uputim Edinu sasvim konstruktivnu i opravdanu kritiku na račun prošle sezone, a neko mi danas dođe i pljuje po meni zbog te kritike jer Džeko trenutno igra fantastično, onda je taj malo žešći pacijent ako me razumješ. A ja se slažem s tobom, navratim na ovu temu i znam jako dobro da je bilo pretjeranog pljuvanja po njemu što, naravno, ne podržavam.
Vrlo dobra utakmica naseg Edina...uhvatio je wolfsburgovski ritam, samo da ga povrede zaobidju. Batistuta who? 
1. GOL
Meni je prvi gol, vjerovali ili ne, PRELIJEP - zato sto ga je lagahno, hladnokrvno zavukao u suprotni ugao a moramo priznati da mu to nije bilo svojstveno posljednju sezonu, dvije. Sada je itekako samouvjeren i sve ce da ulazi, akoBogda - kao sto sam proslu vece kazao: taman nosom da opuca ona ce da udje.
2.GOL
Uzima Dzeko penal, rekoh necu ni gledati, kad ovaj na Areni (Juve vs. Sampa), govori: "Roma ce imati priliku da povede s 11 m, Dzeko ce sutirati..." zatim tisina pola minute, rekoh uh, cim suti ne valja...kad nastavlja i govori da je Edin zabio...a na streamu tek namijesta loptu.
Joj kada bi donio titulu Romi, lik bi bio legenda - bilo bi: ako hocete titulu nakon susnih godina samo angazujte Dzeksona...tada bi ga angazovao Liverpool, Sevilla ili ko vec, ali belaj je sto bi morali cekati tek drugu sezonu i eksploziju Edina u istoj, i naravno titulu.
1. GOL
Meni je prvi gol, vjerovali ili ne, PRELIJEP - zato sto ga je lagahno, hladnokrvno zavukao u suprotni ugao a moramo priznati da mu to nije bilo svojstveno posljednju sezonu, dvije. Sada je itekako samouvjeren i sve ce da ulazi, akoBogda - kao sto sam proslu vece kazao: taman nosom da opuca ona ce da udje.
2.GOL
Uzima Dzeko penal, rekoh necu ni gledati, kad ovaj na Areni (Juve vs. Sampa), govori: "Roma ce imati priliku da povede s 11 m, Dzeko ce sutirati..." zatim tisina pola minute, rekoh uh, cim suti ne valja...kad nastavlja i govori da je Edin zabio...a na streamu tek namijesta loptu.
Joj kada bi donio titulu Romi, lik bi bio legenda - bilo bi: ako hocete titulu nakon susnih godina samo angazujte Dzeksona...tada bi ga angazovao Liverpool, Sevilla ili ko vec, ali belaj je sto bi morali cekati tek drugu sezonu i eksploziju Edina u istoj, i naravno titulu.
- MocMahale444
Vidi sto glume sad svima kao drago zbog Dzeke, prije par mjeseci ste pisali da je gotov, okaci kopacke I sta sve ne.
Koji mufloni.
Koji mufloni.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nemoj ti puno da braniš te parazite koji su puni mržnje, možda nisi bio ovdje dok smo mi čitali tako podmukle postove raznoraznih pametnjakovića kojih sad nema. Nema ih da pohvale ovu dobru igru Edina, a jahali su po njemu dok ga nije išlo, dakle to nisu nikakvi kritičari već paraziti. Toliko
To je to !
To je to !
- hule_barca
- Kontakt:
Bravo dijamantu. Ne znam koji mi je gol draži jer su oba dokaz da je Džekino samopouzdanje na visokom nivou, a i realizacija je skoro dosegla vrhunac. Prvi gol mi je drag zbog veoma hladnokrvne egzekucije, odličan prvi dodir i onda lagano plasiranje slabijom nogom. Drugi gol, izboren penal, probušena mreža u stilu Ibrahimovića. Šteta samo za onu prečku, ali super je ovo, samo nek nastavi što duže može.
Mes Que Un Club
**** ljubomornog bosnju Edineee 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, General505, GIBRA, Goalgetter, Markinhio, rukometubih23 i 45 gostiju.