Zeba šalje loptu za Đeku, zamisli to. Nema tog kera koji bi njih otjer'o il zaustavio.Thetraphak1921 je napisao/la: Ma zabij ga obojici.
"Dzeko, vrati se u Zelju !"
Hajde vala, Klocu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Zeba šalje loptu za Đeku, zamisli to. Nema tog kera koji bi njih otjer'o il zaustavio.Thetraphak1921 je napisao/la: Ma zabij ga obojici.
"Dzeko, vrati se u Zelju !"
Hajde vala, Klocu.
Nema sanse pored Bekica.High je napisao/la:Vrati se u FKS.
Ne može ni u FKŽ jer tamo i dan-danas gospodare sjene Braće Sadiković.Thetraphak1921 je napisao/la:Nema sanse pored Bekica.High je napisao/la:Vrati se u FKS.
Bit ce spektaklcoelho41 je napisao/la:Fejs stranica Rome ne smije da objavi ništa od poluvremena, zatrpaćemo ih ko što Egipćani nisu nikad.
High je napisao/la:Vrati se u FKS.
E moj druze. Ja njih dvojicu ne poredim, naprotiv, postujem Sukera iako nisam imao priliku da ga pratim od samog pocetka njegove karijere.SlevinKelevra je napisao/la:Potpuno bespotrebno, i jedno i drugo: poredjenje dva igraca iz razlictih perioda i ovaj tvoj post.JerryLouis je napisao/la:Suker je bolji od Dzeke rekose.
Uvalim vam ga provokatori skutorski isto kao sto ga je DZIGANTE veceras uvalio.
Nemoj ti puno da braniš te parazite koji su puni mržnje, možda nisi bio ovdje dok smo mi čitali tako podmukle postove raznoraznih pametnjakovića kojih sad nema. Nema ih da pohvale ovu dobru igru Edina, a jahali su po njemu dok ga nije išlo, dakle to nisu nikakvi kritičari već paraziti. Toliko.Viking2502 je napisao/la:Nikad nisam pljuvo po Edinu, ali čitajući ove komentare, ja se zapitam jesu li pojedinci stvarno toliki infatilni idioti ili se radi o djeci od maksimalno 12 godina. Pa pobogu, ako čovjek odigra loše, normalno je da će ga se kritizirati. Zar ga se trebalo pohvaliti nakon prošlogodišnje katastrofalne sezone u kojoj je zabio samo 8 golova i bio predmet sprdnje u Italiji sa svim onim nevjerovatnim promašajima? Ali kao što kritičari znaju pretjerati (vrati se u Želju, gotov, kopačke o klin itd), tako i pojedinci sada baš jedu vnago.
Ako čovjek odigra loše, u redu mu je dati konstrktivnu kritiku i suprotno, ako je u doroj formi, naravno da ga treba pohvaliti. Nažalost, forum je nerjetko mjesto na kojem do izražaja dolaze ti pojedinci koji imaju nevjerovatno pojednostavljen pogled na svijet - ili je crno da crnije ne može biti ili je bijelo da čovjek oslijepi. Valjda im kronični manjak moždanih stanica ne dopušta da shvate kako stvari nisu tako pravocrtne i jednodimenzionalne. Kako u vezi Edina, tako i bilo koga drugog.