NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 okt 2016, 00:55

Mig_Mig je napisao/la:Imas tri kao i ovaj RB :) Taman, ti men Grahama ja tebi Travis Benjamina? Posteno ? Jaca proekcija u mog ? :)

Samo da vidim hocel se ovaj iz Miamia oporavit jer njega bi ja startao ..do week 8 pa cemo vidjet
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 okt 2016, 02:22

Ljudi hoće da glasaju a Seattle odbrana total 55 poena uzela u sezoni ..kao da je to odbrana kao nekad ..i ti za tih total 55 poena trebaš da das igraca koji ti je došao ad skoro svaku utkamicu imao po 20p

Ali dobro razumijem vas ipak.igram.bez recivera od week 1 kombinirano mi reciveri nisu donijeli 10 poena u utakmici, kuburim sa odbranom također faktički sa RB svojim kickerom i QB ja igram i svaku tekmu imam preko 100p pored svih tih problema..najviše poena nakon kad_kako sam uzeo..sad kad bi.imao 3 4 više poena sa odbranom znam da bi pojedinim smetalo...a sto niko nije nudio covjeku a ja što sam nudio za Philu bolju ponudu i nije prihvaćena pa onda za Seattle je prihvatio onda nekome smeta
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 28 okt 2016, 02:34, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 28 okt 2016, 02:31

Sta se desava momcovi

Posteno je da @mig dobije igraca nazad, ali vi odlucite, mozda bi slijedeci put pazio

Ovo za dadu isto na razmatranje, ako se udtvrdi nepostenje mozda bi kakve sankcije trebale. Edo je tu inspektor, otic ce na uvidjaj

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 okt 2016, 02:40

alemsa je napisao/la:Sta se desava momcovi

Posteno je da @mig dobije igraca nazad, ali vi odlucite, mozda bi slijedeci put pazio

Ovo za dadu isto na razmatranje, ako se udtvrdi nepostenje mozda bi kakve sankcije trebale. Edo je tu inspektor, otic ce na uvidjaj
PA neću ja nikakve sankcije ja ću samo odustati od lige i igrat druge dvije koje igram i kraj price..a sankcije nemam ..Armin u sam nudio za Philu 2 igrača on neda Philu i imao je pravo da bira RB kojeg hoće za Seattle..uzeo je ovog ja mu nisam želio više ponuditi jer njemu treba neko ko ima barem malo šanse nešto i da uzme
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 28 okt 2016, 03:12

Nakon hitne sjednice komisije za izakulisne radnje sportsport.ba fantasy i visesatne analize predmeta zvanog "trade" predlaze se visim nivoima sljedece:

Naime, analiza je pokazala da igrac Tennessee Titansa zvan Derrick Henry prema stastickim podacima donosi cijelih 3,3 poena u prosjeku i prema svjezem uzorku NEMA indikacija da ce prosjek promijeniti jer DeMarco Murray nije povrijedjen, nije benchovan i nema namjeru posustati u dominaciji nad slabasnim rookijem, te da odbrana zvana Seattle koja donosi cijelih 9,1333333 poena u prosjeku sto je 3 puta vece u odnosu na prvi primjer.

Komisija takodjer pridodaje tome jos uvijek nezvanicne informacije da su posrednici trejdova velike navijaci Chicago Cubsa koji trenutno igraju WS finale, a da oni to vole skupa popratiti u barovima sirom Chicaga, komisija je dobila dojavu od vlasnika jednog od tih barova da je cuo jednom prilikom diskusiju izmedju 2 junaka izmedju ostalog kljucne rijeci "Seattle", "igrac s klupe", "da osvojim i ja nesto", "vratim ti", "konobar ja cu platit, daj racun".

Nakon tih svih saznanja nam nije cudno sto je IndyColts prihvatio taj trejd, iako igrac kojeg dobija igra veceras svoju utakmicu i nece ga moci startati za ovaj week.

Nakon ovog svega kontaktirali smo i bivseg osvajaca lige mig juveta, koji je izmedju ostalog rekao: "Ovo je necuveno sto se desava u takvoj jednoj ligi koja je godinama ocuvala svoju tradiciju postojanja." Te je dodao: "Bas sam se razocarao u ovog Odell Beckama, svidja mi se jedan TE, Jason Witten iz Dallasa, mislim da bi on mogao biti buducnost, jedva cekam kontaktirati vlasnika za buduce pregovore."

Ipak komisija za izakulisne radnje nema cvrste dokaze da bi se trade mogao ponistit, ali daje prijedlog visem nivou koji glasi:

Kaznjavanje posrednika oduzimanjem 6. pickova iduci draft, te novcanom kaznom u iznosu od 200$.

:mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 okt 2016, 03:22

Covjeku evo RB igra s **** ste covjeka za trade trebao mu RB nigdje veze ....lik ne može više igraca uzet ne može odustati igrače ja sam nudio za Philu i nije želio 2 igrača startera i klupu i želio je Philu zadrzati..ali et nekom.ne odgovara i ozbiljno razmišljam dal uopšte da narednu sezonu igram ovo ..ja kakve sam tragove smjesna dobijao u ponudi čak i NECKO čini mi se da mi je slao jednu takvu ranije u sezoni , Edin ponude bile nemoralne preko FB i td i td ..ali hajde ok

Da strasno nerealno a lik u prvom poluvremenu već ima 10p na fantasy
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 okt 2016, 04:48

Poništise trade a čovjek 16p uzeo za sad a ima jos 1 period igre ..zajebase čovjeka da valja majkemi
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 28 okt 2016, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

superfreak
Kontakt:

Post Postao/la superfreak » 28 okt 2016, 09:08

Mig_Mig je napisao/la:
superfreak je napisao/la:Kakvi bolan trejdovi, kad niko od nas nije realan. Svi bi pink sheets da istovare, a da dobiju startera. :lol:
Pa evo na djelu ti je takav trade, dobijas startere samo takve, a sta daje ? I to je sve normalno ?
Ma nek' rade sta hoće, svakako me ne mogu dobiti ni jedan ni drugi. :kafa:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 28 okt 2016, 13:59

SaltCityAttack je napisao/la:Poništi se trade a čovjek 16p uzeo za sad a ima jos 1 period igre ..zajebase čovjeka da valja majkemi
Ovdje si opet ti najvise nastradao, jer samo sreca da je uakmica otisla u jendom smijeru, pa je Demarco ostao na 18, i ovaj sreckovic uzeo toliko bodova ! Ne treba gledati jednu utakmicu, vec jedostavno sta se desavalo iza cijele stvari, a to je da si sebi trazi dobranu sa kojom mozes doci do titule. Horse svakako ispada iz lige. Pa moj Aleme, vecina ljudi reklo da mi se vrati igrac a ti ga ne vracas ?!
Max Allegri

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 okt 2016, 14:43

"Last time they count me out, what I do Game 6?"

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 28 okt 2016, 15:38

najbolji primjer kako fantazi i NFL nemaju previše dodirnih tačaka, ovaj bortles u raspadu mi noćas donese 30 poena :crazy: :wave:

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 28 okt 2016, 16:40

jestamaji je napisao/la:najbolji primjer kako fantazi i NFL nemaju previše dodirnih tačaka, ovaj bortles u raspadu mi noćas donese 30 poena :crazy: :wave:
ja se kao i Bearsi borim da skupim koju pobjedu, daleko sam najlosiji, i imam obranu Titansa za startere, i sta se desi u zadnjih 6 min tekme, puste 2 TDa, a imao bih bar 3 boda vise :mrgreen: :mrgreen:
a na klupi mi Bortles :lol: :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 okt 2016, 17:17

Mig_Mig je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Poništi se trade a čovjek 16p uzeo za sad a ima jos 1 period igre ..zajebase čovjeka da valja majkemi
Ovdje si opet ti najvise nastradao, jer samo sreca da je uakmica otisla u jendom smijeru, pa je Demarco ostao na 18, i ovaj sreckovic uzeo toliko bodova ! Ne treba gledati jednu utakmicu, vec jedostavno sta se desavalo iza cijele stvari, a to je da si sebi trazi dobranu sa kojom mozes doci do titule. Horse svakako ispada iz lige. Pa moj Aleme, vecina ljudi reklo da mi se vrati igrac a ti ga ne vracas ?!
A nije to činjenica je da liku treba RB koji koliko toliko može sta donjet na kratko vrijeme dok mu ove sedmice dok su njegovi slobodni ..on ne može da primi 2 igrača jer ne želi da odpustiti nikog drugog ..ja sam nudio 2 igrača i startera recivera i RB za Philu ali neda Philu i neće 2 igrača čovjek.....čovjek jednostavno i ne traži igrača da mu nosi igru nego da ima sad da pokrije šupljinu..tako i ja imam 3 TE u slučaju da nekome treba da mogu trade za ono što meni treba ne zanima me što mi vraća manje vrijednijeg igrača nego da dobijem ono što mi tad treba ..meni će trebati reciver u week 9 jer Jefferey i Hopkins su out tad m..ali kako su ih do sad ovi ganjali mogu komotno i bez recivera igrat :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 28 okt 2016, 18:00

jestamaji je napisao/la:najbolji primjer kako fantazi i NFL nemaju previše dodirnih tačaka, ovaj bortles u raspadu mi noćas donese 30 poena :crazy: :wave:
Blake "Garbage Time King" Bortles. :mrgreen:
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 28 okt 2016, 20:22

Sumnjam da je ikakav slucaj domundjavanja. Nismo mi ovdje takvi. Sta bi ja onda mogao sa burazom mutljat pa opet nikad nismo niti cemo.

Samo lagano momci. Ipak je ovo samo za zabavu. ;)
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 okt 2016, 21:43

Pa nije ovo je meni prvi trade za 3 godine koliko igramo..Necko,Edo,Elvedin svake hefte nešto traduju ja još nisam ni pogledo kakav trade prave niti me zanima..jednostavno sam trebao odbranu lik ima dvije i ne koristi je ja sam želio Philu za recivera i RB on neda Philu donosi puno poena i neće 2 igrača čovjek jer neće nikog da otpušta... eko sam da bira koga hoće ali da je s klupe ili bilo koji TE jer imam 3..ali nema veze
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 28 okt 2016, 23:26

VRATI MI IGRACAAAAAAAA
Max Allegri

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 okt 2016, 00:34

:mrgreen:

Napokon najjacih 11 u napadu izlazi na teren, OL koja je dozivjela najmanje sackova otpocetka sezone je ova prosle sedmice protiv Tenesija, istih 5 ce startat sutra. Vracaju se napokon Donta i Dorsett + Allen je povrijedjen sto je dobro Doyle ce startat i imat vise lopti, covjek je na 95% na targett/catch or drop uspjesnosti. Jedva cekam hendlanje napada sa najjacom ekipom :ljepota:

Sto se tice odbrane to nije bitno ko ce izac, svakako najgora odbrana lige pa to nema smisla pratit povrede.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 29 okt 2016, 01:00

Haha, i najgora odbrana moze da bude najgora :) Znaci, opet je bitno i da od najgore bude najbolje, da ne bi bila najgora od najgore hahahahah :D
Max Allegri

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 29 okt 2016, 18:07

Winters je napisao/la:
Blake "Garbage Time King" Bortles. :mrgreen:
da. posebno kad mu je cijelo drugo poluvrijeme garbage time :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []