Mig_Mig je napisao/la:Imas tri kao i ovaj RBTaman, ti men Grahama ja tebi Travis Benjamina? Posteno ? Jaca proekcija u mog ?
Samo da vidim hocel se ovaj iz Miamia oporavit jer njega bi ja startao ..do week 8 pa cemo vidjet
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Mig_Mig je napisao/la:Imas tri kao i ovaj RBTaman, ti men Grahama ja tebi Travis Benjamina? Posteno ? Jaca proekcija u mog ?
PA neću ja nikakve sankcije ja ću samo odustati od lige i igrat druge dvije koje igram i kraj price..a sankcije nemam ..Armin u sam nudio za Philu 2 igrača on neda Philu i imao je pravo da bira RB kojeg hoće za Seattle..uzeo je ovog ja mu nisam želio više ponuditi jer njemu treba neko ko ima barem malo šanse nešto i da uzmealemsa je napisao/la:Sta se desava momcovi
Posteno je da @mig dobije igraca nazad, ali vi odlucite, mozda bi slijedeci put pazio
Ovo za dadu isto na razmatranje, ako se udtvrdi nepostenje mozda bi kakve sankcije trebale. Edo je tu inspektor, otic ce na uvidjaj
Ma nek' rade sta hoće, svakako me ne mogu dobiti ni jedan ni drugi.Mig_Mig je napisao/la:Pa evo na djelu ti je takav trade, dobijas startere samo takve, a sta daje ? I to je sve normalno ?superfreak je napisao/la:Kakvi bolan trejdovi, kad niko od nas nije realan. Svi bi pink sheets da istovare, a da dobiju startera.
Ovdje si opet ti najvise nastradao, jer samo sreca da je uakmica otisla u jendom smijeru, pa je Demarco ostao na 18, i ovaj sreckovic uzeo toliko bodova ! Ne treba gledati jednu utakmicu, vec jedostavno sta se desavalo iza cijele stvari, a to je da si sebi trazi dobranu sa kojom mozes doci do titule. Horse svakako ispada iz lige. Pa moj Aleme, vecina ljudi reklo da mi se vrati igrac a ti ga ne vracas ?!SaltCityAttack je napisao/la:Poništi se trade a čovjek 16p uzeo za sad a ima jos 1 period igre ..zajebase čovjeka da valja majkemi
ja se kao i Bearsi borim da skupim koju pobjedu, daleko sam najlosiji, i imam obranu Titansa za startere, i sta se desi u zadnjih 6 min tekme, puste 2 TDa, a imao bih bar 3 boda visejestamaji je napisao/la:najbolji primjer kako fantazi i NFL nemaju previše dodirnih tačaka, ovaj bortles u raspadu mi noćas donese 30 poena![]()
A nije to činjenica je da liku treba RB koji koliko toliko može sta donjet na kratko vrijeme dok mu ove sedmice dok su njegovi slobodni ..on ne može da primi 2 igrača jer ne želi da odpustiti nikog drugog ..ja sam nudio 2 igrača i startera recivera i RB za Philu ali neda Philu i neće 2 igrača čovjek.....čovjek jednostavno i ne traži igrača da mu nosi igru nego da ima sad da pokrije šupljinu..tako i ja imam 3 TE u slučaju da nekome treba da mogu trade za ono što meni treba ne zanima me što mi vraća manje vrijednijeg igrača nego da dobijem ono što mi tad treba ..meni će trebati reciver u week 9 jer Jefferey i Hopkins su out tad m..ali kako su ih do sad ovi ganjali mogu komotno i bez recivera igratMig_Mig je napisao/la:Ovdje si opet ti najvise nastradao, jer samo sreca da je uakmica otisla u jendom smijeru, pa je Demarco ostao na 18, i ovaj sreckovic uzeo toliko bodova ! Ne treba gledati jednu utakmicu, vec jedostavno sta se desavalo iza cijele stvari, a to je da si sebi trazi dobranu sa kojom mozes doci do titule. Horse svakako ispada iz lige. Pa moj Aleme, vecina ljudi reklo da mi se vrati igrac a ti ga ne vracas ?!SaltCityAttack je napisao/la:Poništi se trade a čovjek 16p uzeo za sad a ima jos 1 period igre ..zajebase čovjeka da valja majkemi
Blake "Garbage Time King" Bortles.jestamaji je napisao/la:najbolji primjer kako fantazi i NFL nemaju previše dodirnih tačaka, ovaj bortles u raspadu mi noćas donese 30 poena![]()
da. posebno kad mu je cijelo drugo poluvrijeme garbage timeWinters je napisao/la:Blake "Garbage Time King" Bortles.jestamaji je napisao/la:najbolji primjer kako fantazi i NFL nemaju previše dodirnih tačaka, ovaj bortles u raspadu mi noćas donese 30 poena![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.