Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

L_blancos
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la L_blancos » 15 jul 2010, 12:13

Brnjoo je napisao/la:SLUZBENO: REAL MADRID DOVEO PEDRA LEONA!

U NAREDNIM SATIMA I SLUZBENA POTVRDA DA JE KHEDIRA NOVI IGRAC REAL MADRIDA!
Nezz sto ce nam khedira, imamo tu gaga , lassa i momu,
Gago je itekako podcijenjen od ove djecurlije koja gleda samo cr i kaku..
A vecina je zaboravila da je Momo prije tri godine postigao gol za titulu ,
A Pedro Leon je dobar, samo ce malo usporit razvoj Canalesa i Sarabie, zato mi je to nelogican potez

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 jul 2010, 12:14

L_blancos je napisao/la:

A Pedro Leon je dobar, samo ce malo usporit razvoj Canalesa i Sarabie, zato mi je to nelogican potez
Po meni samo je odbrana ta koju treba pojacati

Samo se bojim da ne bude kao sa Mesinom u kosarci...dovede hrpu igraca, koje je on zelio i nista :(
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 jul 2010, 12:14

Nemoj samo bezveze pricati. Ja tri i po godine pisem blog i valjda znam naci informacije. Leon i Angel Torres su jutros bili na Bernabeu, sve dogovorili, danas ce sluzbena objava, momak u petak dolazi na trening a danas ce potpisati sestogodisnji ugovor.

Transfer je zavrsen ja se smijem kladiti u sto god hoces. Za sat-dva cemo dobiti sluzbenu objavu

I da, Getafe je trazio jednogodisnju posudbu da ga jos malo zadrze, ali ga Mourinho zeli odmah

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 15 jul 2010, 12:17

Nail for Real je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:

Po meni samo je odbrana ta koju treba pojacati

Samo se bojim da ne bude kao sa Mesinom u kosarci...dovede hrpu igraca, koje je on zelio i nista :(
I nije toliko prijeko pojacat odbranu, uigrana je od prosle sezone, a Mou je rekao da ce dat posebne defanzivne treninge za Marcela... Jedino jedan stoper za nedaj boze povrede Pepe-a

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 jul 2010, 12:18

L_blancos je napisao/la:

Lass i Momo ostaju sto i mene cudi. Gago vjerovatno odlazi, a danas ce se Mou ponovo sastati sa Momom i Lassom. Po meni ne treba zadrzavati Lassa ako ce sjediti na klupi. Igrac je koji zasluzuje da igra i u Barceloni i u Interu i u Manchesteru i u Bayernu jer je savrsen

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 jul 2010, 12:18

Brnjoo je napisao/la:Nemoj samo bezveze pricati. Ja tri i po godine pisem blog i valjda znam naci informacije. Leon i Angel Torres su jutros bili na Bernabeu, sve dogovorili, danas ce sluzbena objava, momak u petak dolazi na trening a danas ce potpisati sestogodisnji ugovor.

Transfer je zavrsen ja se smijem kladiti u sto god hoces. Za sat-dva cemo dobiti sluzbenu objavu

I da, Getafe je trazio jednogodisnju posudbu da ga jos malo zadrze, ali ga Mourinho zeli odmah
Dok ne vidim na realmadrid.com ne vjerujem nista :twisted:

Jedan savjet za tvoj blog, ne preuzimaj informacije od marce!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 15 jul 2010, 12:21

Ajd onda Namik prevedi i ovo okupljanje Castille gdje prisustvovao Mou, imas na realmadrid.com
bas me zanima, a visim na tvom blogu :D

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 jul 2010, 12:23

Brnjoo je napisao/la:Nemoj samo bezveze pricati. Ja tri i po godine pisem blog i valjda znam naci informacije. Leon i Angel Torres su jutros bili na Bernabeu, sve dogovorili, danas ce sluzbena objava, momak u petak dolazi na trening a danas ce potpisati sestogodisnji ugovor.

Dok ne vidim na realmadrid.com ne vjerujem nista :twisted:

Jedan savjet za tvoj blog, ne preuzimaj informacije od marce!
Ja samo info preuzimam sa Marce i AS a kad je potrebno sa defense, sporta, el munda i drugih. Ja sam 100% uvjeren da je Pedro Leon novi igrac Real Madrida, a ova je novost potekla sa AS.com. Ja sa mogu kladiti u sto god hocete da je ovo istina jer je u zadnjih sedam dana najmanje tri puta Torres posjetio Bernabeu

http://www.marca.com/deporte/futbol/equ ... bajas.html tu mozete vidjeti ko je sve dosao u klub

L_Blancos ima vijesti pun qrac vise ne znam ni kad bi ih objavio :S

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 jul 2010, 12:26

Teodosic Milos je napisao/la:WELCOME KHEDIRA TO BEST CLUB !!!! Dosao Sami :)
dje nadje to?

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 jul 2010, 12:27

Khedira je bio jucer u Madridu gdje se nasao sa Mourinhom na Valdebebasu. On i Pedro Leon su vjerovatno kupljeni, i sad se samo ceka transfer nekog dobrog stopera ili lijevog beka.
Zalim sto nismo ugrabili Luis Filipea

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 jul 2010, 12:30

dje nadje to?
Vec sam gore stavio da ce vjerovatno i to objaviti danas.

Jutros na naslovnici Marce svanulo da su ga doveli a pos iznad mozes procitati sta se je desilo u Madridu i na Valdebebasu

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 jul 2010, 12:30

Pa dobro, poceo je Mourinho da radi svoj posao. Ako je istina za Khediru, mislim da ce Diarra otici prije nego Gago

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 jul 2010, 12:33

Nail for Real je napisao/la:Pa dobro, poceo je Mourinho da radi svoj posao. Ako je istina za Khediru, mislim da ce Diarra otici prije nego Gago
Zavisi na kojeg Diarru mislis... Nismo ni ja ni ti sigurni da je Khedira doveden da igra u prvom sastavu, sto nije sigurno ni za Canalesa ni za Di Mariu a ni zza Leona

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 jul 2010, 12:36

Brnjoo je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Pa dobro, poceo je Mourinho da radi svoj posao. Ako je istina za Khediru, mislim da ce Diarra otici prije nego Gago
Zavisi na kojeg Diarru mislis... Nismo ni ja ni ti sigurni da je Khedira doveden da igra u prvom sastavu, sto nije sigurno ni za Canalesa ni za Di Mariu a ni zza Leona
Mislim za Moma, malo je igrao prosle sezone, a po meni je Lass 2 puta bolji igrac. E sad da prodaju i Moma i Gaga, bilo bi riskantno zbog mogucnosti povrede Khedire. A i ako Khedira ne bude igrao u prvom timu, vjerovatno uskacu Lass ili Gago. Mislim da je Momovo vrijeme proslo.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 15 jul 2010, 12:38

dje nadje to?
Na Brnjinom blogu :D

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 jul 2010, 12:40

A najjace je ono, citiram:"Nijedan klub nije službeno objavio, ali je sigurno kako će Khedira naredne sezone nositi dres Real Madrida i ovo je pokazatelj da se i Perez stvarno razumije u nogomet."

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 jul 2010, 12:43

Brnjoo je napisao/la:
Mislim za Moma, malo je igrao prosle sezone, a po meni je Lass 2 puta bolji igrac. E sad da prodaju i Moma i Gaga, bilo bi riskantno zbog mogucnosti povrede Khedire. A i ako Khedira ne bude igrao u prvom timu, vjerovatno uskacu Lass ili Gago. Mislim da je Momovo vrijeme proslo.
Ma onog dana kada su svi otisli uzivati na more a Momo je otisao na Valdebebas trenirati sam bez ikoga da mu makar drustvo pravi zadobio je simpatije Mourinha i Momo ostaje u klubu.

Lass jes dobar, Moma si vjerovatno zaboravio kako igra, ali je masina. Imamo previse kvalitetnih defanzivnih veznjaka pa bi ja rado da Gago ode

slika

Sad malo citam ove turske medije i pisu da je Besiktas objavio da su pregovori pri kraju. Odem na njihovu stranicu kad bas pisu da pregovaraju sa Gutijem.. danas bi sluzbeno trebali objaviti da je Guti otisao

@nail - :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ne trebaju nam kakice

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 15 jul 2010, 12:43

Nail for Real je napisao/la:A najjace je ono, citiram:"Nijedan klub nije službeno objavio, ali je sigurno kako će Khedira naredne sezone nositi dres Real Madrida i ovo je pokazatelj da se i Perez stvarno razumije u nogomet."
Pa to se odnosi na to da ne dovodi samo ofanzivce, nego gleda i druge vrijednosti kod igraca:
http://www.net.hr/sport/ukratko/page/20 ... tml?pos=n1

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 15 jul 2010, 12:46

[/quote]

Zavisi na kojeg Diarru mislis... Nismo ni ja ni ti sigurni da je Khedira doveden da igra u prvom sastavu, sto nije sigurno ni za Canalesa ni za Di Mariu a ni zza Leona[/quote]
Mislim za Moma, malo je igrao prosle sezone, a po meni je Lass 2 puta bolji igrac. E sad da prodaju i Moma i Gaga, bilo bi riskantno zbog mogucnosti povrede Khedire. A i ako Khedira ne bude igrao u prvom timu, vjerovatno uskacu Lass ili Gago. Mislim da je Momovo vrijeme proslo.[/quote]

Ma onog dana kada su svi otisli uzivati na more a Momo je otisao na Valdebebas trenirati sam bez ikoga da mu makar drustvo pravi zadobio je simpatije Mourinha i Momo ostaje u klubu.

Lass jes dobar, Moma si vjerovatno zaboravio kako igra, ali je masina. Imamo previse kvalitetnih defanzivnih veznjaka pa bi ja rado da Gago ode

slika

Sad malo citam ove turske medije i pisu da je Besiktas objavio da su pregovori pri kraju. Odem na njihovu stranicu kad bas pisu da pregovaraju sa Gutijem.. danas bi sluzbeno trebali objaviti da je Guti otisao

@nail - :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ne trebaju nam kakice[/quote]
Meni je Gago boliji od Lassa, ne sjecam se kad je lose odigrao utakmicu..
Podsjeca na Redonda, podcjenjen igrac definitivno kao i Momo koji je vodio glavnu rijec u vezi u sampionskoj sezoni reala

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 jul 2010, 12:48

I dalje mislim da Momo nije za Real Madrid. Jbg, Mallorca je bila davno, tada je igrao kao lud, a bio je i mladji.

Guti je dobar igrac, ali ima preveliki ego,a Mourinho je na klupi Madrid, tako da vise necemo imati **** u ekipi :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.