[/quote]
Zavisi na kojeg Diarru mislis... Nismo ni ja ni ti sigurni da je Khedira doveden da igra u prvom sastavu, sto nije sigurno ni za Canalesa ni za Di Mariu a ni zza Leona[/quote]
Mislim za Moma, malo je igrao prosle sezone, a po meni je Lass 2 puta bolji igrac. E sad da prodaju i Moma i Gaga, bilo bi riskantno zbog mogucnosti povrede Khedire. A i ako Khedira ne bude igrao u prvom timu, vjerovatno uskacu Lass ili Gago. Mislim da je Momovo vrijeme proslo.[/quote]
Ma onog dana kada su svi otisli uzivati na more a Momo je otisao na Valdebebas trenirati sam bez ikoga da mu makar drustvo pravi zadobio je simpatije Mourinha i Momo ostaje u klubu.
Lass jes dobar, Moma si vjerovatno zaboravio kako igra, ali je masina. Imamo previse kvalitetnih defanzivnih veznjaka pa bi ja rado da Gago ode
Sad malo citam ove turske medije i pisu da je Besiktas objavio da su pregovori pri kraju. Odem na njihovu stranicu kad bas pisu da pregovaraju sa Gutijem.. danas bi sluzbeno trebali objaviti da je Guti otisao
@nail -

ne trebaju nam kakice[/quote]
Meni je Gago boliji od Lassa, ne sjecam se kad je lose odigrao utakmicu..
Podsjeca na Redonda, podcjenjen igrac definitivno kao i Momo koji je vodio glavnu rijec u vezi u sampionskoj sezoni reala