NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

xxh2o
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la xxh2o » 28 okt 2016, 15:45

tropic je napisao/la:Fkt me zanima gdje je racun ili ugovor po kojem Jedinstvo duguje Emiru te pare. Ili je to bio neki usmeni dogovor, Emir kao predsjednik kluba sam sebi obecao vratiti pare kad ode sa funkcije? Sto nije ranije trazio te pare, davno je izisao iz kluba?

Realno on ni marku ne treba dobiti, kad je vec ulagao pare u klub trebao je vise para dati za poboljsanje uslova nego na kupovanje utakmica. A i mozda ga treba napomenuti da u onoj drugoj polusezoni para skoro nije ni bilo jer su zicali od privatnika da im barem karton ulja doniraju.
Zar ti mislis da se račun može samo tako blokirati kako ti kažeš na osnovu "usmenog dogovora". Da bi banka blokirala račun tražilac mora imati pravosnažno izvršno rješenje, odnosno da bi pokrenuo izvršni postupak mora imati vjerodostojnu ispravu (ček, mjenica, ugovor, presuda itd) na osnovu koje traži izvršenje.

A to da li treba dobiti i da li je trebao ulagati u ovo ili onu, mogu ti samo reći lako je biti "gazda" sa tuđim novčanikom.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 28 okt 2016, 16:00

Ja necu nikog branit,ali me zanima jedna stvar.

Kad su klub navijaci preuzeli prvo sto je bilo u medijima i izjava da se zahvaljuju Emiru jer je povukao tuzbu ili tako nesto,i da mu klub duguje 120 hiljada KM i zahvaljujuci njemu odblokiran je racun kluba.A onda nakon 3 mjeseca isti taj Emir trazi svoj novac,i Abid za medije govori neka dodje taj Emir Mujadzic i donese napismeno da mu dugujemo.Ko koga tu yebe prije 3 mjeseca jedna prica da mu se zahvaljuju i rekli da mu klub duguje novac,i kasnije druga prica.Jedno je sigurno a da nesto tu smrdi,sad sta je ne znam i ne zelim ulazit u to.

nokee95
Kontakt:

Post Postao/la nokee95 » 28 okt 2016, 17:23

NebeskaSila96 je napisao/la:Ja necu nikog branit,ali me zanima jedna stvar.

Kad su klub navijaci preuzeli prvo sto je bilo u medijima i izjava da se zahvaljuju Emiru jer je povukao tuzbu ili tako nesto,i da mu klub duguje 120 hiljada KM i zahvaljujuci njemu odblokiran je racun kluba.A onda nakon 3 mjeseca isti taj Emir trazi svoj novac,i Abid za medije govori neka dodje taj Emir Mujadzic i donese napismeno da mu dugujemo.Ko koga tu yebe prije 3 mjeseca jedna prica da mu se zahvaljuju i rekli da mu klub duguje novac,i kasnije druga prica.Jedno je sigurno a da nesto tu smrdi,sad sta je ne znam i ne zelim ulazit u to.
Ovo fkt i mene zanima, na pocetku bilo Emir nam izisao u susret, ne mora mu Jedinstvo vratiti dug i sad Abid odjednom govori kako ne postoji nikakav dokaz da mi njemu dugujemo pare, ko tu koga yebe vidjecemo haha

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 28 okt 2016, 17:39

Pa smrdi čitav klub od glave do pete zadnjih 10 godina, kao što smrdi i cijeli grad na svakom ćošku po pitanju takvih i sličnih radnji. Na pitanje ko tu koga **** odgovor nećeš dobit nikad a možda ni tad. Zbog ovakvih stvari neki ljudi koji su htjeli investirati ili preuzeti NK Jedinstvo brzo su okrenuli glavu u drugom pravcu jer su sami bilis vjesni o kakvoj podlozi za melverzacije se tu radi. S ovim nikad nisi na čisto, nije tu samo ovaj slučaj bit će tu tek stvari i slučajeva koji će izaći na vidjelo s vremenom. Neće niko da rizikuje s ulaganjem tu kada svaki dan se može pojaviti X Y osoba i tražiti neki svoj "dio" nečeg što je imao nekad. Politika je uništila klub kao i prsti ljudi koji nisu imali ništa sa sportom tu nikad.

Ovdje ne branim nikog niti zastupam neku stranu, otkrit će se sve s vremenom, a gore vam je čovjek objasnio da se ne može blokirati račun ako pri tom ne postoji neki dokument, dokaz pismeni da taj dug postoji. Znači nešto ima tu, koliko zašto i otkad će se vidjeti. Te usmene priče i ja tebi ti meni od toga nema ništa, papir priča i pečat.

P.S.Kapa dole samo iskrenim i poštenim ljudima koji tu rade sada i koji pokušavaju nešto od toga da naprave, prije svega da spase što se može spasiti jer kao što je rekao gospodin u videu tu se ide prsima na tešku mašineriju.

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 28 okt 2016, 18:57

nokee95 je napisao/la:
NebeskaSila96 je napisao/la:Ja necu nikog branit,ali me zanima jedna stvar.

Ovo fkt i mene zanima, na pocetku bilo Emir nam izisao u susret, ne mora mu Jedinstvo vratiti dug i sad Abid odjednom govori kako ne postoji nikakav dokaz da mi njemu dugujemo pare, ko tu koga yebe vidjecemo haha
Gledaj tražilac izvršenja tj. E.M. može u svakom trenutku povući prijedlog za izvršenje bez obzira da li na to pristaje izvršenik tj. NKJ, s tim da ga to ne sprječava da u zakonom propisanom roku ponovo pokrene izvršenje. Isto tako može predložiti odlaganje izvršenja (naplatu duga za recimo 5-6 mjeseci) opet bez obzira na izvršenika tj. NKJ. s tim da traž. izvršenja može i prije isteka roka na koje je izvršenje odloženo zatražiti prijedlogom da se nastavi.

Dakle, vjerovatno E.M. povukao ili prije da je odložio naplatu duga za određeni period, i sad po isteku ili prije isteka tog roka je ponovo "aktivirao" naplatu duga.

Te priče oprostio, poklonio, halalio i sl. su priče za malu djecu, jer malo je vjerovati da bi se danas itko odrekao 1000 KM a tek navedenog duga koji se spominje. Koliko mi je poznato u trenutnoj upravi NKJ ima "pravnika" pa zašto ne izađu u javnost, a spominjala se je na početku transparentnost u radu, sa dokumentima da li čovjeku duguju ili ne, odnosno na osnovu čega im je čovjek blokirao račun. Ako oni nemaju taj dokument nek odu u banku u kojoj imaju račun i upitaju na osnovu čega im je isti blokiran, a ne da pozivaju jano da im on donosi na uvid.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Edi1919
Kontakt:

Post Postao/la Edi1919 » 29 okt 2016, 08:05

Ovo je dobro objavljeno i nije lose ...DOBRA IDEJA

http://www.nasastranka.ba/nasa-stranka- ... jedinstvo/ :bih:

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 29 okt 2016, 11:15

Emir Mujadžić je bio tu sve dok nije SDP stranka izgubila na izborima. Sve je obećavao dok nisu bili gotovi izbori, dok je saznao za pobjednika, otišao je iz kluba i tužio sve. Tu ima nekih većih problema, ne stoji samo Emir iza toga, nego još neko, ali polako, sve će se to otkriti. Žalosno je što kad god krene fino i dobro, nešto se sjebe. Nadam se da će Uprava biti toliko jaka da izdrži ovo sve, izdržali su protiv lopova 10 godina i više, ma mogu i ovo sad

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 29 okt 2016, 17:29

Vrijedan bod sa gostovanja, sad kuci dobiti Rudar koji je u krizi ali i koji nama ne lezi nikako nesto slicno kao mi Radnickom.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 29 okt 2016, 17:33

Odličan remi,vjerovatno smo mogli i do 3 boda da je teren bio u boljem stanju.Do sad sezona za nas odlična s obzirom na sve okolnosti i igrački kadar.
Sent using Tapatalk

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 29 okt 2016, 23:21

Svaka čast svima, igračima, trenerima, upravii. :clap: :clap: :clap: :clap: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Idemo sad na taj neugodni Rudar. Znam da će ova ekipa to ovakvom borbom dobiti sigurno, da im je sa srecom, legende grada.

nokee95
Kontakt:

Post Postao/la nokee95 » 05 nov 2016, 17:04

Ja nemam rijeci da opisem ovo, kako nas ovi momci odusevljavaju iz kola u kolo, svaka im cast ;)

amim
Kontakt:

Post Postao/la amim » 05 nov 2016, 17:13

:opaopa:
nokee95 je napisao/la:Ja nemam rijeci da opisem ovo, kako nas ovi momci odusevljavaju iz kola u kolo, svaka im cast ;)
:opaopa: bravo,bravo bez riječi!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 05 nov 2016, 17:54

Svaka cast momcima za velika tri boda, ne moguce je da smo ovako dobro plasirani na tabeli a ekipa se okupila 15 dana prije pocetka prvenstva, kapa do poda i Aniju koji je proradio 3 gola u zadnja 4 kola :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 05 nov 2016, 18:18

OVU EKIPU MORAMO ZADRZATI, MOOORAAAAMOOOOO. Sljedece sezone prvi mozemo biti bez kupovanja utakmica, bez placanja sudija, bez ikakvih mucki , mozemo rasuti sve, uz 2-3 pojacanja mi mozemo rasuti sve ove klubove. Ova borba se dugo cekala na ovom stadionu. Hvala Nebeskoj Sili sto nam je ovo omogucila, hvala igračima i Upravi, a emire, stidi se, odi dogovori se, ne jedi **** kad je kruh marka.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 nov 2016, 18:23

Kakva je ovo ekipa, kakva borbenost :bow:
Svaku pohvalu zasluzuju, naklon do pooooda! :tokralju:
Obavezno sve igrace sacuvati, ocekujem da se tu dosta togla poslozi preko zime u klubu.

Selam Tulic! :tokralju:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 05 nov 2016, 18:33

Vidi se kod golova koje je to slavlje, koliko to hoce, koliko im je drago, vidi se i na istoku zapadu, ma ovo je ljudi jedinstvo, pa da se za opstanak borimo svaaka cast

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 06 nov 2016, 16:10

Kapa do poda igračima koji su iznijeli ovu sezonu, stručnom štabu i novoj upravi. Pokazali su kako se bori za boje kluba. Igrali su srcem. i kada su pobjeđivali i kada smo gubili. Tako se igra i tako se brane boje kluba. Ova sezona je pokazala koliko smo u prošlosti izgubli dovodeći raznorazne levate da igraju za naš tim i srozavaju ugled Jedinstva a imali smo tim u našem dvorištu.

Nadam se da će se nastaviti borba za novo Jedinstvo i da će se prebroditi svi ovi problemi koje trenutno imamo. Da se politika više neće mješati u klub.

Sretno u nastavku

amim
Kontakt:

Post Postao/la amim » 06 nov 2016, 17:21

Čuo sam da Panta na zimu odlazi?Istina ili?????

nokee95
Kontakt:

Post Postao/la nokee95 » 06 nov 2016, 22:44

amim je napisao/la:Čuo sam da Panta na zimu odlazi?Istina ili?????
Ne vjerujem da je tako, on je trenutno jedini igrac u klubu sa ugovorom (nisam siguran da je jedini ali mislim da jest), sad jedino ako taj ugovor nije bio na pola godine.

BIHfAnatiC86
Kontakt:

Post Postao/la BIHfAnatiC86 » 24 nov 2016, 19:02

Do marta se nece nista radili, cuti ili...?

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 7 gostiju.