Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

miki651
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la miki651 » 25 okt 2016, 20:35

Signore je napisao/la:
Hum94 je napisao/la:
Signore je napisao/la:A nista Dudelange 0-4? :mrgreen:
Ne pikaju se produzeci :D
Onda Partizan? :mrgreen:
Pa njih smo eliminirali u dvije utakmice.. Legalno-legitimno :D Uefa potvrdila.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 okt 2016, 20:42

miki651 je napisao/la: Pa njih smo eliminirali u dvije utakmice.. Legalno-legitimno :D Uefa potvrdila.
Niste ih eliminirali jer nije dosudjeno 3-0. UEFA je njih eliminirala, a vi sretno prosli. Poraz ostaje poraz :mrgreen:

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 25 okt 2016, 20:49

Signore je napisao/la:
miki651 je napisao/la: Pa njih smo eliminirali u dvije utakmice.. Legalno-legitimno :D Uefa potvrdila.
Niste ih eliminirali jer nije dosudjeno 3-0. UEFA je njih eliminirala, a vi sretno prosli. Poraz ostaje poraz :mrgreen:
Dobar si dečko ali si malčice se pogubio. Sam kažeš niste ih eliminirali a sretno prošli. Daj nam recet kako se to radi. Misslim sretno prošli što si ht io reći..Oni stvarali šanse a mi bunker igrali?? A nismo ih elimnirali a prošli dalje. Napisah legitimno a ne zasluženo ili na sreću...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 okt 2016, 21:43

Covjece, ti si se pogubio u zezanciji. Cijelo vrijeme se salim, nisam mislio da ce se netko tako naloziti.

I da, sretno jer ste imali srecu izvuci klub s divljacima na tribinama i prosli ste dalje zahvaljujuci njima i nikome vise. Legitimno ste prosli, ali UEFA pise dvije pobjede Partizana. Svu zezanciju sam i poceo na temu tko je nabusio Zrinjskog pod BB. Uopce nije bitno tko je prosao dalje. Sta je kasnije uopce bilo? Rabotnicki?

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 25 okt 2016, 21:44

To je jedna u nizu bruka UEFA

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 28 okt 2016, 15:12

Slavko Petrović na 3:44 SUDIJA BRE JESI LI NORMALAN VIŠE. Penal nad Bekrićem. Još sudija levat pokazuje ono mrtav-hladan Bekriću da se digne da ne folira hahahahahahaha.

Sada Petroviću treba natovariti i ovo. :urnebes: Imaju li ovi iz Saveza imalo obraza? Olimpic, Mladost DK, Radnik B. Krupa, Goražde :urnebes:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/podnesen ... ica/211945

Pojedini klubovi, golovima iz ofsajda, nepostojećim penalima, očiglednim navlačenjem sudija, održavaju priključak za prvaka ili opstanak, odnosno direktno prolaze u narednu fazu KUPA, a ovamo se treba kazniti trener kluba protiv kojeg se ne možeš nakašljati u 16, jer je odmah penal. Gol-razlika nam ništavna zahvaljujući sramotno poništenim golovima na Otoci i ofsajdima. Ne svira se očigledan penal u Bijeljini, pa se do zadnje sekunde moraš boriti za pobjedu. Smiješno. Sudija govori Bekriću da ustane, nakon očiglednog penala. Ko biva ne foliraj. Bagra iz Saveza nam povlači linije u Širokom, kao maloumnicima, a titule se osvajaju golovima iz ofsajda i aferama punac, "Zlatiborske zore", 100 000KM i kupljenim tekmama. Zrinjski osvaja titulu na Otoci, gdje golman sam sebi daje golove i jedva stiže igrača Zrinjskog koji izlazi iz 16 da ga obori unutra, kako bi se svirao penal. Sramota.

Savezu svaka čast. :urnebes:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 28 okt 2016, 17:57

Poruka za sudije.Ja Sam lud volim Zelju nevolim da ga iko dira pogotovo ovaj sto svira.Ima Nas masala ludih dovoljno.Zaradi hljeb posteno probaj.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 28 okt 2016, 18:30

Sve mogu shvatiti, al' vrhunac licemjerstva je da se kriminalna organizacija s druge strane Miljacke zali na sudjenje, pa ljudima priznat gol lopta pala metar pred liniju
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 28 okt 2016, 18:53

Dokazi to sa relevantnom sliku ili snimkom gdje se tacno vidi da je lopta pala pola metra od gola ili uopce na liniju ili se samobanuj...
Znam da pricas o tekmi sa borcem...

Unazad 2 godine ubjedljivo najzaguljeniji klub od strane sudaca je zeljo... u desetinama se mjere ozbiljne greske na stetu zelje... cak i savez je jedino na zelji vjezbao strogocu kad su se uzeli ofirati sa onim crtezima...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 okt 2016, 19:01

Peace je napisao/la: Unazad 2 godine ubjedljivo najzaguljeniji klub od strane sudaca je zeljo... u desetinama se mjere ozbiljne greske na stetu zelje... cak i savez je jedino na zelji vjezbao strogocu kad su se uzeli ofirati sa onim crtezima...
Ma šta mi reče
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 okt 2016, 19:21

U zadnje 2-3 godine je najvise puta zavaljen Celik, a i Mladost je dosta puta ostecena od kada je usla.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 28 okt 2016, 20:04

E ovo ti je Bosna miste vi mismo ma jok oni su ma bjazi ma nema nista OD Nas.Evo imaju snimci sve opet CE rec tamo neko drugi sta hoces i mi smo nekad samo da nebi ovaj drugi uspjeo slucajno pobjedit protiv kriminala on CE rec a mi a nije kitom mrdno.Vas nek jebu Nas nece .

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 28 okt 2016, 21:19

Najviše puta su zapaljeni ovi što su u kupu prolazili penalima van 16 gdje lopta igrača u prsa pogađa. Hajde eto ruku izmislit al je pomjerit 3 metra to.
Pa onda Siniša crveni ko zapis na Koševu.
Pa onda Kosorić u ulozi golmana.
Kosrić laktovima
Kosorić dva puta s dvije noge sa žutim kartonom.
Pa onaj rukama hvatao protiv Slobode loptu u šesnaest sudija se nije oglasio

Da znam kako da te citiram na viceve neke na forumu citirao bih te.

Da ste gospoda ko što niste tražili bi da se ponovi utakmica u kupu jer su vam na centru svirnuli penal, recimo to bi bilo gospodski o čemu vi pričate i što kao najtrofejniji ste trebali uradit.

Potlačeni svirnu im kad je nevažno nešto kontra njih a u derbijma im šilje i onda oni potlačeni.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 28 okt 2016, 21:23

:rol:
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 28 okt 2016, 21:25

Incognito87 je napisao/la::rol:
:plac: lažni moralisti.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 28 okt 2016, 21:59

čovjek bi pomislio da se ovo što ti pišeš stvarno desilo. ko ne zna i nije gledo možda će i pomisliti.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Evolution87 » 28 okt 2016, 22:12

Peace je napisao/la:Unazad 2 godine ubjedljivo najzaguljeniji klub od strane sudaca je zeljo....
:urnebes: :urnebes:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 okt 2016, 22:14

To je tužna istina, sudije su nas samo jednom pomazile, protiv Širokog na Grbavici i sudija je suspendovan, ostalo je bilo katastrofalno po nas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 28 okt 2016, 22:16

Memara je napisao/la:Najviše puta su zapaljeni ovi što su u kupu prolazili penalima van 16 gdje lopta igrača u prsa pogađa. Hajde eto ruku izmislit al je pomjerit 3 metra to.
Pa onda Siniša crveni ko zapis na Koševu.
Pa onda Kosorić u ulozi golmana.
Kosrić laktovima
Kosorić dva puta s dvije noge sa žutim kartonom.
Pa onaj rukama hvatao protiv Slobode loptu u šesnaest sudija se nije oglasio

Da znam kako da te citiram na viceve neke na forumu citirao bih te.

Da ste gospoda ko što niste tražili bi da se ponovi utakmica u kupu jer su vam na centru svirnuli penal, recimo to bi bilo gospodski o čemu vi pričate i što kao najtrofejniji ste trebali uradit.

Potlačeni svirnu im kad je nevažno nešto kontra njih a u derbijma im šilje i onda oni potlačeni.
:lol: :lol: :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 okt 2016, 22:19

Memara je napisao/la: kao najtrofejniji
Mi nismo kao najtrofejniji, mi smo najtrofejniji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.