Pa njih smo eliminirali u dvije utakmice.. Legalno-legitimnoSignore je napisao/la:Onda Partizan?Hum94 je napisao/la:Ne pikaju se produzeciSignore je napisao/la:A nista Dudelange 0-4?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa njih smo eliminirali u dvije utakmice.. Legalno-legitimnoSignore je napisao/la:Onda Partizan?Hum94 je napisao/la:Ne pikaju se produzeciSignore je napisao/la:A nista Dudelange 0-4?
Niste ih eliminirali jer nije dosudjeno 3-0. UEFA je njih eliminirala, a vi sretno prosli. Poraz ostaje porazmiki651 je napisao/la: Pa njih smo eliminirali u dvije utakmice.. Legalno-legitimnoUefa potvrdila.
Dobar si dečko ali si malčice se pogubio. Sam kažeš niste ih eliminirali a sretno prošli. Daj nam recet kako se to radi. Misslim sretno prošli što si ht io reći..Oni stvarali šanse a mi bunker igrali?? A nismo ih elimnirali a prošli dalje. Napisah legitimno a ne zasluženo ili na sreću...Signore je napisao/la:Niste ih eliminirali jer nije dosudjeno 3-0. UEFA je njih eliminirala, a vi sretno prosli. Poraz ostaje porazmiki651 je napisao/la: Pa njih smo eliminirali u dvije utakmice.. Legalno-legitimnoUefa potvrdila.
Ma šta mi rečePeace je napisao/la: Unazad 2 godine ubjedljivo najzaguljeniji klub od strane sudaca je zeljo... u desetinama se mjere ozbiljne greske na stetu zelje... cak i savez je jedino na zelji vjezbao strogocu kad su se uzeli ofirati sa onim crtezima...
Incognito87 je napisao/la:
Peace je napisao/la:Unazad 2 godine ubjedljivo najzaguljeniji klub od strane sudaca je zeljo....
Memara je napisao/la:Najviše puta su zapaljeni ovi što su u kupu prolazili penalima van 16 gdje lopta igrača u prsa pogađa. Hajde eto ruku izmislit al je pomjerit 3 metra to.
Pa onda Siniša crveni ko zapis na Koševu.
Pa onda Kosorić u ulozi golmana.
Kosrić laktovima
Kosorić dva puta s dvije noge sa žutim kartonom.
Pa onaj rukama hvatao protiv Slobode loptu u šesnaest sudija se nije oglasio
Da znam kako da te citiram na viceve neke na forumu citirao bih te.
Da ste gospoda ko što niste tražili bi da se ponovi utakmica u kupu jer su vam na centru svirnuli penal, recimo to bi bilo gospodski o čemu vi pričate i što kao najtrofejniji ste trebali uradit.
Potlačeni svirnu im kad je nevažno nešto kontra njih a u derbijma im šilje i onda oni potlačeni.
Mi nismo kao najtrofejniji, mi smo najtrofejniji.Memara je napisao/la: kao najtrofejniji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.