Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
da, kostao je 6 miliona, iako su na pocetku trazili 8, ali su ipak ppristali da ga prodaju za 6... spekulacija je bila za onog malog meksikanca Barreru...mislim da je on napadac...sta ce od tog bit, Bog zna...mislim da jos uvijek jurimo Aduriza..adnan_nanda je napisao/la:Sve je dogovoreno oko prelaska,Alberto ‘Tino’ Costa je nas igrac,potpisat ce na 4 godine,jos samo da prodje medicinski djavoNegdje sam procitao da ce kostati 6 miliona eura mada na oficijanoj stranici Valecnije ne pise koliko kosta.Hajmo sad jos jednog dobrog napadaca i nista mi nismo slabiji nego prosle sezone,ko misli da nas nigdje nece biti sledece sezone iznenadit ce se
Jeli vas predsjednik možda Baskijac?amadeus21 je napisao/la:predsjednik Llorente me obradovao izjavom kako Mata nije na prodaju... to majstore!!! bilo bi previse da izgubimo i treceg najboljeg igraca...
ma nemamo love za njegovu platu...prevelik iznos trazi...a Tino je centralni ili ofanzivni veznjak....L_blancos je napisao/la:Volio bi iskreno da vam dodje Robson
al...
btw samo costa u odbrani novi, a to najslabija karika
koju poziciju igra Tino ?
Da,da utakmica protiv Dinama je otkazana a vec 25.07 igramo prvu prijateljsku a protivnik ce nam biti klub iz Saudijske Arabije njihova najslavnija ekipa "Al Hillal"Valencianista je napisao/la:Navaro respektuje momčad Malage, svaka čast za to, jer kako kaže neće nam biti lako na početku, misli se na sezonu, odnosno Malagu CF, a dok je sa druge strane Emery stvarno zadovoljan izvucenim žrijebom i kako kaže moglo bi se nešto postici ove sezone. Kako god, još da kažem da, aBd, ekipa ide u četvrtak na pripreme u Sloveniju, gdje ce i odigrati utakmicu protiv Celja, tacnije planirana je 28 ovog mjeseca.
P.S. Još da dodam da je utakmica protiv Dinama iz Zagreba otkazana, (po mojim informacijama). Ostale jos pripremne utakmice protiv Mančester Sitija, Aston Vile i Hanovera prije nego pocne sezona.
Drug tako je blizu,da je moj voljeni klub tako blizu na pripremama uff šta bi dao...........adnan_nanda je napisao/la:Nisam odavno pisao ovde, al' et' malo samo da se zna da sam ziv![]()
igraci Valencije su od cetvrtka u Sloveniji i ostat ce na pripremama tu do 29.07. Tako blizu a tako daleko![]()
prvu prijateljsku ce odigrati sutra protiv Al Hilala iz Saudijske Arabije.utakmica pocinje u 18:30 h.
Jos nije odredjeno ko ce nam biti kapiten naredne sezone, najcesce se spominju Marchena, Albelda i Vicente.
Srce govori Vicente ali razum govori Marchenauvijek sam vise volio da neki odbrambeni igrac bude kapiten, mada i Marchena igra ponekad u veznom redu.
onu utakmicu protiv Celja nije ni igrao, tako da je u dvije utakmice postigao dva gola, nadam se da ce i veceras nastaviti tako...juznjak> je napisao/la:Soldado znaci vec trpazamjenit ce on Villu na najbolji nacin
drug...nije u klub stiglo 12 novih igraca, nego je 6 novih, a ovih zadnjih 6 se vratilo sa posudbe...Aness je napisao/la:E raja, ev bas sam gledo sad na transfermarkt.de.. Prodata su 4 igraca (Baraja, Zigic, Villa, Silva)
i dva igraca su na posudbi (Michel, Renan).. Od prodaje igraca klub je zaradio 76 mil., na nove igrace potroseno je 26 mil. U plusu su 50 mil.
U klub je stiglo 12 novih igraca (Sofiane Feghouli, Ricardo Costa, Tino Costa, Mehmet Topal, Aritz Aduriz, Roberto Soldado, Sunny, Aarón Níguez, Asier del Horno, Vicente Guaita, Hugo Viana, Ignacio González)
i dosta su dobra pojacanja, nadam se da cemo opet biti medju prve 4 ekipe..
Valensija igra prijateljske utakmice: NK Celje - Valencia CF 28.07.2010, Hannover 96 - Valencia CF 31.07.2010, Olympique de Marsella - Valencia CF 01.08.2010, Aston Villa - Valencia CF 06.08.2010, Manchester City - Valencia CF 07.08.2010, U.S. Città di Palermo - Valencia CF 12.08.2010, Valencia CF - Fiorentina 18.08.2010..
nisam prije piso na forumu, nemojte zamjeriti na greske neke mozda.. pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.