Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- adnan_nanda
- Kontakt:
Re: Valencia Club De Futbol
Sve je dogovoreno oko prelaska,Alberto ‘Tino’ Costa je nas igrac,potpisat ce na 4 godine,jos samo da prodje medicinski djavo
Negdje sam procitao da ce kostati 6 miliona eura mada na oficijanoj stranici Valecnije ne pise koliko kosta.Hajmo sad jos jednog dobrog napadaca i nista mi nismo slabiji nego prosle sezone,ko misli da nas nigdje nece biti sledece sezone iznenadit ce se 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Soldado je igracina ,mlad zabio za Getu 16 komada u Valenciji ce biti jos bolji . 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
da, kostao je 6 miliona, iako su na pocetku trazili 8, ali su ipak ppristali da ga prodaju za 6... spekulacija je bila za onog malog meksikanca Barreru...mislim da je on napadac...sta ce od tog bit, Bog zna...mislim da jos uvijek jurimo Aduriza..adnan_nanda je napisao/la:Sve je dogovoreno oko prelaska,Alberto ‘Tino’ Costa je nas igrac,potpisat ce na 4 godine,jos samo da prodje medicinski djavoNegdje sam procitao da ce kostati 6 miliona eura mada na oficijanoj stranici Valecnije ne pise koliko kosta.Hajmo sad jos jednog dobrog napadaca i nista mi nismo slabiji nego prosle sezone,ko misli da nas nigdje nece biti sledece sezone iznenadit ce se
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Dugo najavljivani projekat "Valencia-Balkan fan club" konačno je zazivo.Sve vas pozivam da se registrujete na http://www.valencia-balkan.com:)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
predsjednik Llorente me obradovao izjavom kako Mata nije na prodaju... to majstore!!! bilo bi previse da izgubimo i treceg najboljeg igraca...
AMUNT VALENCIA!
Jeli vas predsjednik možda Baskijac?amadeus21 je napisao/la:predsjednik Llorente me obradovao izjavom kako Mata nije na prodaju... to majstore!!! bilo bi previse da izgubimo i treceg najboljeg igraca...
Colour of Manchester is blue...
Robinho bi mogao postati novi clan Valencije
Vise informacija na http://www.valencia-balkan.com/index.ph ... a&Itemid=3
Vise informacija na http://www.valencia-balkan.com/index.ph ... a&Itemid=3
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Aritz Aduriz, dosadasnji igrac Mallorce, novi je clan Valencije...danas dolazi u Valenciju da obavi ljekarski, i onda ce potpisat...kazu da je odsteta 4 miliona...
AMUNT VALENCIA!
Volio bi iskreno da vam dodje Robson 
al...
btw samo costa u odbrani novi, a to najslabija karika
koju poziciju igra Tino ?
al...
ma nemamo love za njegovu platu...prevelik iznos trazi...a Tino je centralni ili ofanzivni veznjak....L_blancos je napisao/la:Volio bi iskreno da vam dodje Robson
al...
AMUNT VALENCIA!
- Valencianista
- Kontakt:
Navaro respektuje momčad Malage, svaka čast za to, jer kako kaže neće nam biti lako na početku, misli se na sezonu, odnosno Malagu CF, a dok je sa druge strane Emery stvarno zadovoljan izvucenim žrijebom i kako kaže moglo bi se nešto postici ove sezone. Kako god, još da kažem da, aBd, ekipa ide u četvrtak na pripreme u Sloveniju, gdje ce i odigrati utakmicu protiv Celja, tacnije planirana je 28 ovog mjeseca.
P.S. Još da dodam da je utakmica protiv Dinama iz Zagreba otkazana, (po mojim informacijama). Ostale jos pripremne utakmice protiv Mančester Sitija, Aston Vile i Hanovera prije nego pocne sezona.
P.S. Još da dodam da je utakmica protiv Dinama iz Zagreba otkazana, (po mojim informacijama). Ostale jos pripremne utakmice protiv Mančester Sitija, Aston Vile i Hanovera prije nego pocne sezona.
Soy hincha del Valencia==> AMUNT VALENCIA<
Da,da utakmica protiv Dinama je otkazana a vec 25.07 igramo prvu prijateljsku a protivnik ce nam biti klub iz Saudijske Arabije njihova najslavnija ekipa "Al Hillal"Valencianista je napisao/la:Navaro respektuje momčad Malage, svaka čast za to, jer kako kaže neće nam biti lako na početku, misli se na sezonu, odnosno Malagu CF, a dok je sa druge strane Emery stvarno zadovoljan izvucenim žrijebom i kako kaže moglo bi se nešto postici ove sezone. Kako god, još da kažem da, aBd, ekipa ide u četvrtak na pripreme u Sloveniju, gdje ce i odigrati utakmicu protiv Celja, tacnije planirana je 28 ovog mjeseca.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Valencianista
- Kontakt:
Koliko puta ponavlja se Mata nije na prodaju, cak je i novi ugovor potpisao. Mislim covjek jes dobar igrač no Valencia je isto tako dobar klub pa nece da ga pusti. Bio je jedan od najslabije placenih igraca kad je stigao u klub, a proslu sezonu je zaradio 1 milion 
AMUNT VALENCIA
AMUNT VALENCIA
Soy hincha del Valencia==> AMUNT VALENCIA<
- adnan_nanda
- Kontakt:
Nisam odavno pisao ovde, al' et' malo samo da se zna da sam ziv
igraci Valencije su od cetvrtka u Sloveniji i ostat ce na pripremama tu do 29.07. Tako blizu a tako daleko
prvu prijateljsku ce odigrati sutra protiv Al Hilala iz Saudijske Arabije.utakmica pocinje u 18:30 h.
Jos nije odredjeno ko ce nam biti kapiten naredne sezone, najcesce se spominju Marchena, Albelda i Vicente.
Srce govori Vicente ali razum govori Marchena
uvijek sam vise volio da neki odbrambeni igrac bude kapiten, mada i Marchena igra ponekad u veznom redu.
igraci Valencije su od cetvrtka u Sloveniji i ostat ce na pripremama tu do 29.07. Tako blizu a tako daleko
prvu prijateljsku ce odigrati sutra protiv Al Hilala iz Saudijske Arabije.utakmica pocinje u 18:30 h.
Jos nije odredjeno ko ce nam biti kapiten naredne sezone, najcesce se spominju Marchena, Albelda i Vicente.
Srce govori Vicente ali razum govori Marchena
- Erreala9
- Kontakt:
Drug tako je blizu,da je moj voljeni klub tako blizu na pripremama uff šta bi dao...........adnan_nanda je napisao/la:Nisam odavno pisao ovde, al' et' malo samo da se zna da sam ziv![]()
igraci Valencije su od cetvrtka u Sloveniji i ostat ce na pripremama tu do 29.07. Tako blizu a tako daleko![]()
Srce govori Vicente ali razum govori Marchenauvijek sam vise volio da neki odbrambeni igrac bude kapiten, mada i Marchena igra ponekad u veznom redu.
E raja, ev bas sam gledo sad na transfermarkt.de.. Prodata su 4 igraca (Baraja, Zigic, Villa, Silva)
i dva igraca su na posudbi (Michel, Renan).. Od prodaje igraca klub je zaradio 76 mil., na nove igrace potroseno je 26 mil. U plusu su 50 mil.
U klub je stiglo 12 novih igraca (Sofiane Feghouli, Ricardo Costa, Tino Costa, Mehmet Topal, Aritz Aduriz, Roberto Soldado, Sunny, Aarón Níguez, Asier del Horno, Vicente Guaita, Hugo Viana, Ignacio González)
i dosta su dobra pojacanja, nadam se da cemo opet biti medju prve 4 ekipe..
Valensija igra prijateljske utakmice: NK Celje - Valencia CF 28.07.2010, Hannover 96 - Valencia CF 31.07.2010, Olympique de Marsella - Valencia CF 01.08.2010, Aston Villa - Valencia CF 06.08.2010, Manchester City - Valencia CF 07.08.2010, U.S. Città di Palermo - Valencia CF 12.08.2010, Valencia CF - Fiorentina 18.08.2010..
nisam prije piso na forumu, nemojte zamjeriti na greske neke mozda.. pozz
i dva igraca su na posudbi (Michel, Renan).. Od prodaje igraca klub je zaradio 76 mil., na nove igrace potroseno je 26 mil. U plusu su 50 mil.
U klub je stiglo 12 novih igraca (Sofiane Feghouli, Ricardo Costa, Tino Costa, Mehmet Topal, Aritz Aduriz, Roberto Soldado, Sunny, Aarón Níguez, Asier del Horno, Vicente Guaita, Hugo Viana, Ignacio González)
Valensija igra prijateljske utakmice: NK Celje - Valencia CF 28.07.2010, Hannover 96 - Valencia CF 31.07.2010, Olympique de Marsella - Valencia CF 01.08.2010, Aston Villa - Valencia CF 06.08.2010, Manchester City - Valencia CF 07.08.2010, U.S. Città di Palermo - Valencia CF 12.08.2010, Valencia CF - Fiorentina 18.08.2010..
- adnan_nanda
- Kontakt:
Valencija do sad odigrala tri prijateljske utakmice, a rezultati su sledeci:
Valencia 2-0 Al-Hilal
Mathieu 4'
Soldado 90'
NK Celje 2-1 Valencia
Močić
Brezić
Vicente
Hanovera 96 1-2 Valencia
Soldado
Joaquin
Pogatetz
Naredni meč je večeras u 21:00 a protivnik je O.Marseille.
Valencia 2-0 Al-Hilal
Mathieu 4'
Soldado 90'
NK Celje 2-1 Valencia
Močić
Brezić
Vicente
Hanovera 96 1-2 Valencia
Soldado
Joaquin
Pogatetz
Naredni meč je večeras u 21:00 a protivnik je O.Marseille.
Soldado znaci vec trpa
zamjenit ce on Villu na najbolji nacin 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- adnan_nanda
- Kontakt:
onu utakmicu protiv Celja nije ni igrao, tako da je u dvije utakmice postigao dva gola, nadam se da ce i veceras nastaviti tako...juznjak> je napisao/la:Soldado znaci vec trpazamjenit ce on Villu na najbolji nacin
drug...nije u klub stiglo 12 novih igraca, nego je 6 novih, a ovih zadnjih 6 se vratilo sa posudbe...Aness je napisao/la:E raja, ev bas sam gledo sad na transfermarkt.de.. Prodata su 4 igraca (Baraja, Zigic, Villa, Silva)
AMUNT VALENCIA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.