FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 03 nov 2016, 19:13

Istog sam misljenja, ako ce unaprijediti igru, bujrum...svako ko moze takvo nesto je dobrodosao.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 nov 2016, 19:21

Sabinho je napisao/la:@GangEvil, poenta je da ni jedan ni drugi nisu za pocetnih 11, i da je ta statistika za qrcu objesiti kao sto sam prikazao. U prvom derbiju je Rustemovic imao 5 oduzetih lopti, Saric 0, plus Saric izgubio loptu kod gola a Rustemovic ucnio najveci dio posla odlicnim pasom kod datog gola. Oduzete lopte: 5:51, 16,03, 18,25, 25:08, 28:12. SARIC I GOL NA 59,24, rUSTEMOVIC i nas gol 1:05:48. Iako, kad bi se pravila statistika po tim pitanjima za prvi derbi, Radovac bi ispao Vidal haha, nisam ni skontao da je tad toliko toga uradio. Prvi derbi je Rustemovic za klasu vise uradio od Sarica, drugi su bara-bara uz to da je Saric usrao sansu utakmice. Stop mitomaniji i lazima.

Naravno. Ovdje se Rustemovic predstavlja u najcrnjem svjetlu (opravdano),a Saric kao nekakva igracina. A prava istina je da su obojica panjine teske koje s vremena na vrijeme urade neki dobar potez.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 nov 2016, 19:27

zagorski je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:@GangEvil, poenta je da ni jedan ni drugi nisu za pocetnih 11, i da je ta statistika za qrcu objesiti kao sto sam prikazao. U prvom derbiju je Rustemovic imao 5 oduzetih lopti, Saric 0, plus Saric izgubio loptu kod gola a Rustemovic ucnio najveci dio posla odlicnim pasom kod datog gola. Oduzete lopte: 5:51, 16,03, 18,25, 25:08, 28:12. SARIC I GOL NA 59,24, rUSTEMOVIC i nas gol 1:05:48. Iako, kad bi se pravila statistika po tim pitanjima za prvi derbi, Radovac bi ispao Vidal haha, nisam ni skontao da je tad toliko toga uradio. Prvi derbi je Rustemovic za klasu vise uradio od Sarica, drugi su bara-bara uz to da je Saric usrao sansu utakmice. Stop mitomaniji i lazima.

Naravno. Ovdje se Rustemovic predstavlja u najcrnjem svjetlu (opravdano),a Saric kao nekakva igracina. A prava istina je da su obojica panjine teske koje s vremena na vrijeme urade neki dobar potez.
To je tacno, ako mora igrati jedan od ove dvojice izabrao bih onog sa manje direktnih pogresaka. ;) A ovdje se pravi dream team sa Saricem. Ova prica kako "trci" je smijesna i apsolutno niko nema uvid u takve stvari nit ima predstavu. Na sampionskom derbiju smo svi kontali ili Gojko ili Benko itd. a na kraju dosje podatak ubjedljivo najvise Amer Bekic pretrcao.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 nov 2016, 19:37

Saric bi sigurno dobro izgledao kada bi igrao u paru sa Ordagicem i Vranjesom npr.,ali ko kaze da sa njima ne bi bolje izgledao i Rustemovic ili bilo koji drugi igrac. Odnosno u toj varijanti bi se manje primjetilo koliko je los i Saric i Rustem.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 03 nov 2016, 19:44

...za ostale ćemo nagađati...
Kao sto smo i do sad nagađali.
Sabrine mi moje!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 nov 2016, 19:49

Rustemović je najgori vezni igrač u prvih 11 u svih 12 klubova što se takmiče u ligi. Dakle nema goreg.

S njim bi xavi i xabi loše izgledali.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

General61
Kontakt:

Post Postao/la General61 » 03 nov 2016, 20:04

Čitam da se već prave kadrovske kombinacije za proljeće iako ima još 6 kola do kraja prvog dijela sezone. Činjenica je da će posao u prelaznom roku zavisti od plasmana na kraju jeseni. Mislim da treba pokušati dovesti dominantnog golmana jer to je pola tima..Piric iz Slobode bi bio idealan ili Delaca vratiti jer u Belgiji uopće ne brani ali zaključiti PRAVI ugovor a ne posudbe..U odbrani oporavak KKovačevica ce zaoštriti konkurenciju uz postojeće igrače tu smo dobro pokriveni..Vezna linija treba kompletan remont odnosno obavezno dovesti pravu desetku, ooorganizatora igre i defanzivni vezni. U napadu Krste bi sigurno imao mjesto....Uz par igrača iz Akademije i nekog free agenta mogao bi se stvoriti respektabilan tim...Ne praviti " rezove" tjerati 8 igrača i sl..Svakom igrača treba vremena da se navikne na klub, grad ,,ligu i sl..Sjetimo se Dzeke u prošlom prvenstvu a kako sad igra..Harba hara u Češkoj.....

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 03 nov 2016, 20:05

zagorski je napisao/la:

Nije Saric nikakva igracina, ali je za Rustemovica Iniesta. Saric igra za Sarajevo 3 mjeseca, a ovaj drugi otkako je dosao (2 godine), otada Sarajevo nikad goru igru nije imalo..slucajno ili ne?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 nov 2016, 20:17

jurisicduska je napisao/la:Rustemović je najgori vezni igrač u prvih 11 u svih 12 klubova što se takmiče u ligi. Dakle nema goreg.

To je tvoje misljenje, a statistika i ono sto je uradjeno na terenu govore da je Saric taj koji je vise kumovao ovom bodovnom saldu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 nov 2016, 20:22

PL BIH:
Saric: 62 utakmice, 6 golova i 5 asistencija. (Sloboda+Sarajevo).
Rustemovic: 64 utakmice, 5 golova i 10 asistencija (Drina+Sarajevo).

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 03 nov 2016, 20:27

jurisicduska je napisao/la:Rustemović je najgori vezni igrač u prvih 11 u svih 12 klubova što se takmiče u ligi. Dakle nema goreg.

Hahahaha, brat :clap: :clap: :clap: Upravu si!

Pusti ovog malog @sabinho, puno kaki
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 nov 2016, 20:29

Rustemovic vs Saric, u 5 sekundi sve ce vam biti jasno. 0:30 sec. :salut:

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 03 nov 2016, 20:37

Memara je napisao/la:Rustemovic vs Saric, u 5 sekundi sve ce vam biti jasno. 0:30 sec. :salut:
Ma jok to..pusti ba experte nek nas ubjede kako je Rustemovic igracina :kafa:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 nov 2016, 20:39

Ma bespredmetno je raspravljat o tom. To je ko 2+2.

Možemo raspravljati jel Sarić kalibar za Sarajevo i to je ok teza, ali raspravljati koji je bolji igrač on i Rustemović je meni ispod časti, jer sam pogledao i jednog i drugog bar jednom. Na osnovu 5 minuta možeš vidjeti da je Rustemović krampa.

I dalje mislim da bi Sarić sa normalnim partnerom i na svojoj poziciji bio 47 puta bolji igrač nego sa Rustemovićem. I dalje tvrdim da s njim ne bi dobro izgledao Pogba, jer on ništa fudbalsko nema u sebi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 03 nov 2016, 20:45

jurisicduska je napisao/la:Ma bespredmetno je raspravljat o tom. To je ko 2+2.

Možemo raspravljati jel Sarić kalibar za Sarajevo i to je ok teza, ali raspravljati koji je bolji igrač on i Rustemović je meni ispod časti, jer sam pogledao i jednog i drugog bar jednom. Na osnovu 5 minuta možeš vidjeti da je Rustemović krampa.

I dalje mislim da bi Sarić sa normalnim partnerom i na svojoj poziciji bio 47 puta bolji igrač nego sa Rustemovićem. I dalje tvrdim da s njim ne bi dobro izgledao Pogba, jer on ništa fudbalsko nema u sebi.
Ja i dalje tvrdim da ili smo ja i ti zalutali na ovaj forum ili ovi likovi tipa sab, zag, itd

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 03 nov 2016, 20:53

Nekad bi trebalo malo i razmisliti prije nego što se nešto napiše...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 nov 2016, 20:54

PAPE1 je napisao/la:Nekad bi trebalo malo i razmisliti prije nego što se nešto napiše...
Vala baš

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 nov 2016, 20:56

Tomisla Tomic na DMF !!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 nov 2016, 20:58

Zip je napisao/la:Tomisla Tomic na DMF !!!
Ima covjek ugovor, mora ga se otkupiti, a znamo da od toga nema nista.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 03 nov 2016, 21:06

haris004 je napisao/la:Rijetko sa kim se mogu složit oko pojačanja. Nadarević i Vranješ što dalje od nas. Ništa posebno do sada u karijerama, stagnacija, godine.. ništa dobro, a i nemaju neke dodirne tačke sa igranjem kod nas.
Sa druge strane Krste i Ordagić su dosta bolji po nas. Deficitarne pozicije u našem timu zauzimaju, iskustvo igranja po ovim našim travnjacima, i obojici bi ovo bila prilika nametnuti se selektorima..
Je li moguce da neko za Vranjesa govori da je los, a Krste da mu je dobar?

Haj ziv bio vidi sta je jedab uradio u karijeri a sta drugi. Onda dodji ovdje pa opet napisi post.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Burberry46, bvsic, HordasDolacMalta, johntravolta123, MSOZ101, Rodman i 62 gosta.