FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 03 nov 2016, 18:51

@GangEvil, poenta je da ni jedan ni drugi nisu za pocetnih 11, i da je ta statistika za qrcu objesiti kao sto sam prikazao. U prvom derbiju je Rustemovic imao 5 oduzetih lopti, Saric 0, plus Saric izgubio loptu kod gola a Rustemovic ucnio najveci dio posla odlicnim pasom kod datog gola. Oduzete lopte: 5:51, 16,03, 18,25, 25:08, 28:12. SARIC I GOL NA 59,24, rUSTEMOVIC i nas gol 1:05:48. Iako, kad bi se pravila statistika po tim pitanjima za prvi derbi, Radovac bi ispao Vidal haha, nisam ni skontao da je tad toliko toga uradio. Prvi derbi je Rustemovic za klasu vise uradio od Sarica, drugi su bara-bara uz to da je Saric usrao sansu utakmice. Stop mitomaniji i lazima.

Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 03 nov 2016, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 nov 2016, 18:54

ledesma je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Vidjevsi na ovoj statistici da je upropastena sansa utakmice potezom Sarica oznacena kao pas u prostor, odlucih je ponovo pregledati da vidim i ostale podatke. Osvojene lopte Sarica direktno u duelima su direktno tri lopte, od toga je jednu Markovic dao sebi for 10m i bukvalno njemu dodao loptu. Ostatak su situacije u kojima je Duljevic /dva puta) sa ledja napadao igraca uz kontakt, nakon cega bi je iscackao a Saric preuzeo. Po istom principu kao ovo sa Rustemovicem (11:52). Rustemovic je osvojio loptu prema ovom kriteriju na 29:35, na 38:40 iznudjuje zuti karton za Kosorica na korneru. Rustemovic je oduzeo loptu i na 59:45. Kao osvojena lopta se moze voditi i 1:10:38, nakon toga uzasna reakcija. Dalje, direktno vezano za Sarica, prekid opasnog napada u slucaju da je celavac odfurao a Saric ispao: 19:45. Saric se poigrava dva puta na 23:58, prvi put ga cupa Mihojevic, Saric opet sa loptom, opet gubi i Cetkovic fasuje karton: 23:58. Na 54:00 Saric ponovo gubi loptu nicim izazvan, opet ga Mihojevic vadi. Na 33:30 i Rustemovic isto radi. Obojica su imali po dva presjecena dodavanja, najlosije je ovo Rustemovicevo na 1:31:00, a Saric je unistio najbolju situaciju na utakmici, sto je oznaceno kao pas u prostor: 1:21:18. Sto se tice glupih prekrsaja, napravio ga je Saric na 40:10. Pokusaji na gol su 1:1. U 90% situacija, Rustemovic je barem 10m iza Sarica, sto znaci da je Saric centralni vezni, dok je Rustemovic defanzivni. Rustemovic je imao vise driblinga, najljepsi na 55:20 kad je presjekao jednu loptu pa napravio dribling.
Ma ti fakat imaš problema sa fudbalom, jest Mikel je bolji ko i Stojan Vranješ hehehehe
Zrinjski, Zeljeznicar, Borac, Zeljeznicar, Zeljeznicar, Zrinjski, Sarajevo, Zrinjski. Zasto srpski klub samo jednom??? :geek: :cry: :think:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 nov 2016, 19:09

@denchi, nisam ja nesto za povratke igraca, da se razumijemo, ali kakve sad igrace imamo, Krle je tv u boji za njih... A ta prica ''Raja trazila'' vam ne pije vode...evo raja godinu dana trazi ostavke, sto nas ne poslusaju :o
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 nov 2016, 19:10

belosevic28 je napisao/la:@denchi, nisam ja nesto za povratke igraca, da se razumijemo, ali kakve sad igrace imamo, Krle je tv u boji za njih... A ta prica ''Raja trazila'' vam ne pije vode...evo raja godinu dana trazi ostavke, sto nas ne poslusaju :o
Ma brate nema veze je li povratnik ili ne, bitno je da znamo da je dobar igrac. ;)

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 nov 2016, 19:13

Istog sam misljenja, ako ce unaprijediti igru, bujrum...svako ko moze takvo nesto je dobrodosao.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 nov 2016, 19:21

Sabinho je napisao/la:@GangEvil, poenta je da ni jedan ni drugi nisu za pocetnih 11, i da je ta statistika za qrcu objesiti kao sto sam prikazao. U prvom derbiju je Rustemovic imao 5 oduzetih lopti, Saric 0, plus Saric izgubio loptu kod gola a Rustemovic ucnio najveci dio posla odlicnim pasom kod datog gola. Oduzete lopte: 5:51, 16,03, 18,25, 25:08, 28:12. SARIC I GOL NA 59,24, rUSTEMOVIC i nas gol 1:05:48. Iako, kad bi se pravila statistika po tim pitanjima za prvi derbi, Radovac bi ispao Vidal haha, nisam ni skontao da je tad toliko toga uradio. Prvi derbi je Rustemovic za klasu vise uradio od Sarica, drugi su bara-bara uz to da je Saric usrao sansu utakmice. Stop mitomaniji i lazima.

Naravno. Ovdje se Rustemovic predstavlja u najcrnjem svjetlu (opravdano),a Saric kao nekakva igracina. A prava istina je da su obojica panjine teske koje s vremena na vrijeme urade neki dobar potez.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 nov 2016, 19:27

zagorski je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:@GangEvil, poenta je da ni jedan ni drugi nisu za pocetnih 11, i da je ta statistika za qrcu objesiti kao sto sam prikazao. U prvom derbiju je Rustemovic imao 5 oduzetih lopti, Saric 0, plus Saric izgubio loptu kod gola a Rustemovic ucnio najveci dio posla odlicnim pasom kod datog gola. Oduzete lopte: 5:51, 16,03, 18,25, 25:08, 28:12. SARIC I GOL NA 59,24, rUSTEMOVIC i nas gol 1:05:48. Iako, kad bi se pravila statistika po tim pitanjima za prvi derbi, Radovac bi ispao Vidal haha, nisam ni skontao da je tad toliko toga uradio. Prvi derbi je Rustemovic za klasu vise uradio od Sarica, drugi su bara-bara uz to da je Saric usrao sansu utakmice. Stop mitomaniji i lazima.

Naravno. Ovdje se Rustemovic predstavlja u najcrnjem svjetlu (opravdano),a Saric kao nekakva igracina. A prava istina je da su obojica panjine teske koje s vremena na vrijeme urade neki dobar potez.
To je tacno, ako mora igrati jedan od ove dvojice izabrao bih onog sa manje direktnih pogresaka. ;) A ovdje se pravi dream team sa Saricem. Ova prica kako "trci" je smijesna i apsolutno niko nema uvid u takve stvari nit ima predstavu. Na sampionskom derbiju smo svi kontali ili Gojko ili Benko itd. a na kraju dosje podatak ubjedljivo najvise Amer Bekic pretrcao.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 nov 2016, 19:37

Saric bi sigurno dobro izgledao kada bi igrao u paru sa Ordagicem i Vranjesom npr.,ali ko kaze da sa njima ne bi bolje izgledao i Rustemovic ili bilo koji drugi igrac. Odnosno u toj varijanti bi se manje primjetilo koliko je los i Saric i Rustem.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 03 nov 2016, 19:44

...za ostale ćemo nagađati...
Kao sto smo i do sad nagađali.
Sabrine mi moje!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 nov 2016, 19:49

Rustemović je najgori vezni igrač u prvih 11 u svih 12 klubova što se takmiče u ligi. Dakle nema goreg.

S njim bi xavi i xabi loše izgledali.

General61
Kontakt:

Post Postao/la General61 » 03 nov 2016, 20:04

Čitam da se već prave kadrovske kombinacije za proljeće iako ima još 6 kola do kraja prvog dijela sezone. Činjenica je da će posao u prelaznom roku zavisti od plasmana na kraju jeseni. Mislim da treba pokušati dovesti dominantnog golmana jer to je pola tima..Piric iz Slobode bi bio idealan ili Delaca vratiti jer u Belgiji uopće ne brani ali zaključiti PRAVI ugovor a ne posudbe..U odbrani oporavak KKovačevica ce zaoštriti konkurenciju uz postojeće igrače tu smo dobro pokriveni..Vezna linija treba kompletan remont odnosno obavezno dovesti pravu desetku, ooorganizatora igre i defanzivni vezni. U napadu Krste bi sigurno imao mjesto....Uz par igrača iz Akademije i nekog free agenta mogao bi se stvoriti respektabilan tim...Ne praviti " rezove" tjerati 8 igrača i sl..Svakom igrača treba vremena da se navikne na klub, grad ,,ligu i sl..Sjetimo se Dzeke u prošlom prvenstvu a kako sad igra..Harba hara u Češkoj.....

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 03 nov 2016, 20:05

zagorski je napisao/la:

Nije Saric nikakva igracina, ali je za Rustemovica Iniesta. Saric igra za Sarajevo 3 mjeseca, a ovaj drugi otkako je dosao (2 godine), otada Sarajevo nikad goru igru nije imalo..slucajno ili ne?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 nov 2016, 20:17

jurisicduska je napisao/la:Rustemović je najgori vezni igrač u prvih 11 u svih 12 klubova što se takmiče u ligi. Dakle nema goreg.

To je tvoje misljenje, a statistika i ono sto je uradjeno na terenu govore da je Saric taj koji je vise kumovao ovom bodovnom saldu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 nov 2016, 20:22

PL BIH:
Saric: 62 utakmice, 6 golova i 5 asistencija. (Sloboda+Sarajevo).
Rustemovic: 64 utakmice, 5 golova i 10 asistencija (Drina+Sarajevo).

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 03 nov 2016, 20:27

jurisicduska je napisao/la:Rustemović je najgori vezni igrač u prvih 11 u svih 12 klubova što se takmiče u ligi. Dakle nema goreg.

Hahahaha, brat :clap: :clap: :clap: Upravu si!

Pusti ovog malog @sabinho, puno kaki
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 nov 2016, 20:29

Rustemovic vs Saric, u 5 sekundi sve ce vam biti jasno. 0:30 sec. :salut:

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 03 nov 2016, 20:37

Memara je napisao/la:Rustemovic vs Saric, u 5 sekundi sve ce vam biti jasno. 0:30 sec. :salut:
Ma jok to..pusti ba experte nek nas ubjede kako je Rustemovic igracina :kafa:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 nov 2016, 20:39

Ma bespredmetno je raspravljat o tom. To je ko 2+2.

Možemo raspravljati jel Sarić kalibar za Sarajevo i to je ok teza, ali raspravljati koji je bolji igrač on i Rustemović je meni ispod časti, jer sam pogledao i jednog i drugog bar jednom. Na osnovu 5 minuta možeš vidjeti da je Rustemović krampa.

I dalje mislim da bi Sarić sa normalnim partnerom i na svojoj poziciji bio 47 puta bolji igrač nego sa Rustemovićem. I dalje tvrdim da s njim ne bi dobro izgledao Pogba, jer on ništa fudbalsko nema u sebi.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 03 nov 2016, 20:45

jurisicduska je napisao/la:Ma bespredmetno je raspravljat o tom. To je ko 2+2.

Možemo raspravljati jel Sarić kalibar za Sarajevo i to je ok teza, ali raspravljati koji je bolji igrač on i Rustemović je meni ispod časti, jer sam pogledao i jednog i drugog bar jednom. Na osnovu 5 minuta možeš vidjeti da je Rustemović krampa.

I dalje mislim da bi Sarić sa normalnim partnerom i na svojoj poziciji bio 47 puta bolji igrač nego sa Rustemovićem. I dalje tvrdim da s njim ne bi dobro izgledao Pogba, jer on ništa fudbalsko nema u sebi.
Ja i dalje tvrdim da ili smo ja i ti zalutali na ovaj forum ili ovi likovi tipa sab, zag, itd

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 03 nov 2016, 20:53

Nekad bi trebalo malo i razmisliti prije nego što se nešto napiše...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: RoadRunner85 i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []