Postao/la SiouxLukavac » 03 nov 2016, 23:08
Ubjeđen sam u pobjedu protiv Krupe, pravo sam optimističan i mišljenja sam da ćemo ovih par utakmica do kraja odraditi na najbolji mogući način. Ne znam zbog čega i otkud optimizam sada, ali imam onaj osjećaj koji ne vara i nadam se da ću pogoditi.
Bliži se kraj polusezone, pauza je sve bliže i dolaze nam nagađanja oko transfera.
Do sada su rezultati i igra razočaravajući ali još sezona nije izgubljena, uzeti kup i završiti u top 3 bi bila, po meni, uspješna sezona.
Da bi se 'izvukli' potrebno je pojačati ekipu. Mišljenja sam da imamo lošu i sakatu ekipu, ja bi mjenjao dosta toga, ali ne ide to tako, vidjeli smo unazad mnogo godina da velike promjene ne donose ništa dobro. Par 'pravih' pojačanja, maximalno 3-4 igrača a zadržat postojeće, eventualno raskinuti ugovor sa onima koji do sada nisu ništa pokazali niti dobijali priliku, ja bi se zahvalio Saidu, nikad nam on od pomoći više neće biti, nažalost, halal mu sve pare što je uzeo jer ih je zaradio ali u prošlom mandatu..
Mi imamo samo jednog kako treba napadača, Ahmetovića i prirotet nam mora biti kvalitetno rješenje u napadu. Amer Bekić kao drugi napadač nije najbolja opcija, kao treća - jeste. Moja je želja Obradović iz Radnika, nadam se da će se Ćataković vratiti jači i da će nam biti od koristi.
Takođe, moja velika želja je Ordagić, mislim da bi kod nas baš razvaljivao i da bi ubrzo postao i reprezentativac.
Potreban nam je i kvalitetan vezni igrač, koji je dobar i prema nazad i prema naprijed, Rustemović nije za prve postave a Radovaca već dugo čekamo da se vrati u formu. E Gojko, šta bi sve dao da te opet gledam u bordo dresu..
I da bi upotpunili ekipu, jak i kvalitetan stoper.
Uz postojeće igrače imali bi i širinu što nije slučaj trenutno.
Nadam se da će pametno odraditi ovaj transfer rok i da neće puno mjenjati bez obzira što nam je loša i sakata ekipa i da će ubost sa pojačanjima.