P.S. Strausse ispravka Culumu su ebavali od do na utakmici protiv Borca nakon 0 2, licno momci pored mene, a nakon 2 2 su ga dizali u nebesa

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
neki ne gledaju to, bilo pa proslo cccnick je napisao/la:kako smo kratkog pamcenja i treba nam sredina tabele,taj isti culum nas je spasio prosle godine,heh poslije 2 3 utakmice nevalja heh kako smo kratkog pamcenja
Ne znam ko su ti momci, svugdje ima pacijenata normalno. Al oni koji idu bukvalno na svaku domaću tekmu i oni koji odu na bar 50% gostovanja to nisu radili, a ja za njih govorim. A toj skupini ljudi(većini) je prekipilo nakon Hapoela...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:P.S. Strausse ispravka Culumu su ebavali od do na utakmici protiv Borca nakon 0 2, licno momci pored mene, a nakon 2 2 su ga dizali u nebesa
Ko priča o njegovim kvalitetima. Ja trenuitno pričam o savim drugoj stvari...nick je napisao/la:kako smo kratkog pamcenja i treba nam sredina tabele,taj isti culum nas je spasio prosle godine,heh poslije 2 3 utakmice nevalja heh kako smo kratkog pamcenja
i meni je prekipilo, al nisam ni ocekivao prolazak hapoela, al me iznenadilo nezalaganje igraca, ebo poraz, desio se pa sta, nego nezalaganje je najveci problem bio, a ti pacijenti su poceli voliti zelju od prosle sezone, neki sminkercici i takvi likoviStrauss je napisao/la:Ne znam ko su ti momci, svugdje ima pacijenata normalno. Al oni koji idu bukvalno na svaku domaću tekmu i oni koji odu na bar 50% gostovanja to nisu radili, a ja za njih govorim. A toj skupini ljudi(većini) je prekipilo nakon Hapoela...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:P.S. Strausse ispravka Culumu su ebavali od do na utakmici protiv Borca nakon 0 2, licno momci pored mene, a nakon 2 2 su ga dizali u nebesa
Strauss je napisao/la:Ne znam ko su ti momci, svugdje ima pacijenata normalno. Al oni koji idu bukvalno na svaku domaću tekmu i oni koji odu na bar 50% gostovanja to nisu radili, a ja za njih govorim. A toj skupini ljudi(većini) je prekipilo nakon Hapoela...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:P.S. Strausse ispravka Culumu su ebavali od do na utakmici protiv Borca nakon 0 2, licno momci pored mene, a nakon 2 2 su ga dizali u nebesa
Ko priča o njegovim kvalitetima. Ja trenuitno pričam o savim drugoj stvari...nick je napisao/la:kako smo kratkog pamcenja i treba nam sredina tabele,taj isti culum nas je spasio prosle godine,heh poslije 2 3 utakmice nevalja heh kako smo kratkog pamcenja
Makar Ronaldinho igro u Želji, makar nam donio ponovo polufinale kup-uefa, ja mu nezalganje ne oprosti
? 2 - ? je napisao/la:Za mene je iznenadjujuće to što su i Borac i Željo u Evropi pokazali iste veoma negativne osobine, npr.nezainteresovanost, neborbenost kakva se očekuje, a uz to i velika trema koja ih je apsolutno sputavala da pokažu šta mogu, i jedni i drugi su igrali u odbrani kao da su se na tim mečevima prvi put vidjeli odbrambeni igrači. Pa kad se sjetim mečeva između ova dva tima u Kupu i prvenstvu toliko su bili našpanovani da bi čini mi se mogli u onom trenutku isčupati drvo iz korjena a u Evropi mlakonje, kad će se pokazati ako ne sad u Evropi
to si upravu al jbg njih dvojica su i meni nekako najvise zapali za oko...ipak su bili prelosi....ako dodje Dzafic na mjesto Popovica bit ce odlicno onda....Stole iz Bora je napisao/la:A jeste opalili po Culumu i Popovicu ko da su jedino i samo njih dvojica krivi za debakl. Gdje su bili Bogicevic i Mesic kad smo primali golove? Sta je radio Stanic? Gdje se izgubise ostali igraci, njih 8, ako su samo Lazo i Milan bili katastrofa? Osim Sehe, Beslije, Svrake i donekle Ganceva NI JEDAN drugi igrac NE MOZE dobiti prolaznu ocjenu.