FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 16 jul 2010, 01:56

Vidim da neki ocekuju titulu i ove godine, treba biti realan pa priznati i pored svog kvaliteta koji ova ekipa posjeduje, ne moze odbraniti titulu, ne zbog svog ne(kvaliteta) vec zbog drugih okolnosti koje su nas zadesile, uostalom nijedna ekipa nije uspjela odbraniti osvojenu titulu, tako da cisto sumnjam da cemo mi to uraditi, ko sto cibalia nije bila mjerilo za hapoel, tako ni hapoel nije mjerilo za ovu ligu, ova ekipa ima kvalitet da se proseta ovom ligom, ali zbog nekih drugih faktora, to nece uspjeti, ja licno bih bio zadovoljan plasmanom u evropu, da napokon imamo jednu konstantu i onda tek sljedece ili one tamo godine pokusati uraditi nesto u evropi, neki iskorak dalji napraviti, naravno ono sto je u nasoj mogucnosti, ne govorim sada o plasmanu u grupe LP, ali ostanak u evropi bi bio odlican, da ne igramo samo 2 utakmice i onda veliko mahanje
P.S. Strausse ispravka Culumu su ebavali od do na utakmici protiv Borca nakon 0 2, licno momci pored mene, a nakon 2 2 su ga dizali u nebesa ;)
Za zivot cijeli!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 jul 2010, 01:58

kako smo kratkog pamcenja i treba nam sredina tabele,taj isti culum nas je spasio prosle godine,heh poslije 2 3 utakmice nevalja heh kako smo kratkog pamcenja
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 16 jul 2010, 02:01

nick je napisao/la:kako smo kratkog pamcenja i treba nam sredina tabele,taj isti culum nas je spasio prosle godine,heh poslije 2 3 utakmice nevalja heh kako smo kratkog pamcenja
neki ne gledaju to, bilo pa proslo ccc
Za zivot cijeli!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 16 jul 2010, 02:06

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:P.S. Strausse ispravka Culumu su ebavali od do na utakmici protiv Borca nakon 0 2, licno momci pored mene, a nakon 2 2 su ga dizali u nebesa ;)
Ne znam ko su ti momci, svugdje ima pacijenata normalno. Al oni koji idu bukvalno na svaku domaću tekmu i oni koji odu na bar 50% gostovanja to nisu radili, a ja za njih govorim. A toj skupini ljudi(većini) je prekipilo nakon Hapoela...
nick je napisao/la:kako smo kratkog pamcenja i treba nam sredina tabele,taj isti culum nas je spasio prosle godine,heh poslije 2 3 utakmice nevalja heh kako smo kratkog pamcenja
Ko priča o njegovim kvalitetima. Ja trenuitno pričam o savim drugoj stvari...
Makar Ronaldinho igro u Želji, makar nam donio ponovo polufinale kup-uefa, ja mu nezalganje ne oprosti
Zadnja izmjena: Strauss, dana/u 16 jul 2010, 02:08, ukupno mijenjano 1 put.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 16 jul 2010, 02:08

Strauss je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:P.S. Strausse ispravka Culumu su ebavali od do na utakmici protiv Borca nakon 0 2, licno momci pored mene, a nakon 2 2 su ga dizali u nebesa ;)
Ne znam ko su ti momci, svugdje ima pacijenata normalno. Al oni koji idu bukvalno na svaku domaću tekmu i oni koji odu na bar 50% gostovanja to nisu radili, a ja za njih govorim. A toj skupini ljudi(većini) je prekipilo nakon Hapoela...
i meni je prekipilo, al nisam ni ocekivao prolazak hapoela, al me iznenadilo nezalaganje igraca, ebo poraz, desio se pa sta, nego nezalaganje je najveci problem bio, a ti pacijenti su poceli voliti zelju od prosle sezone, neki sminkercici i takvi likovi
Za zivot cijeli!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 jul 2010, 02:48

Strauss je napisao/la:
Ko priča o njegovim kvalitetima. Ja trenuitno pričam o savim drugoj stvari...
Makar Ronaldinho igro u Želji, makar nam donio ponovo polufinale kup-uefa, ja mu nezalganje ne oprosti

pa ne znam bekric je prvu polusezonu bio los da covjek ne pobjeruje,beslija totalno van forme,ne znam sto ste tada sutili,ako ces realno mozes pocet onda pljuvat od bogicevica pa nadalje jedino je seha igro i beslija pomalo ne cujem da ti ostali smetaju,ako je ko gino na svakoj utakmici to je bio culum spasio nas skoro cjelu prvu sezonu ali hajde,jbg covjek van forme pa sad mu treba **** mater...mah nasa posla,samo cekam pocetak sezone da izgubimo jednu dvije pa da vam i amar zasmeta
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 16 jul 2010, 08:25

Za mene je iznenadjujuće to što su i Borac i Željo u Evropi pokazali iste veoma negativne osobine, npr.nezainteresovanost, neborbenost kakva se očekuje, a uz to i velika trema koja ih je apsolutno sputavala da pokažu šta mogu, i jedni i drugi su igrali u odbrani kao da su se na tim mečevima prvi put vidjeli odbrambeni igrači. Pa kad se sjetim mečeva između ova dva tima u Kupu i prvenstvu toliko su bili našpanovani da bi čini mi se mogli u onom trenutku isčupati drvo iz korjena a u Evropi mlakonje, kad će se pokazati ako ne sad u Evropi
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

ŽeljinManijak
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljinManijak » 16 jul 2010, 08:31

Neznam što sad ovi neki kvazi navijači *eru ,te nemoj dovoditi ove, te nemoj dovoditi one,pusti juniore da igraju, puštali su juniore proteklih 5 godina da igraju pa ste svi vidjeli šta se desilo. Što se tiče Ćuluma on isto kakva baba pred smrt, a Popović može igrati samo u našoj ligi gdje ne mora trčati, ljudi moji on cijelu utakmicu nije dvuje lopte primio, a i kad ih je primio nešto on počne driblati i izgubi loptu. Što se tiče Stanića preko njegove strane smo primili tri gola jer gospodin nemože potrčati. Mali Svraka kad je ušao igra se skroz promijenila, momak trči, bori se, sa slomljenom rukom momak igra i bolji je od 90% tima. Jedine pohvale za cijelu utakmicu su zaslužili Šehić,Bešlija I Svraka. Negdje sam pročitao na forumu da treba otjerati Amara,pa ljudi moji da nam nije bilo Amara još bi taborili u našoj premijer ligi i ponovo po tim nekim kvazi navijačima Amar je kriv što smo izgubili . I po tim istim kvazi navijačima Šehić debil, nema pojma o fudbalu, taj isti Šehić nas je spasio od još 5 golova i još većeg brukanja. I zato naši kvazi navijači sramite se :oops: .

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 16 jul 2010, 08:32

? 2 - ? je napisao/la:Za mene je iznenadjujuće to što su i Borac i Željo u Evropi pokazali iste veoma negativne osobine, npr.nezainteresovanost, neborbenost kakva se očekuje, a uz to i velika trema koja ih je apsolutno sputavala da pokažu šta mogu, i jedni i drugi su igrali u odbrani kao da su se na tim mečevima prvi put vidjeli odbrambeni igrači. Pa kad se sjetim mečeva između ova dva tima u Kupu i prvenstvu toliko su bili našpanovani da bi čini mi se mogli u onom trenutku isčupati drvo iz korjena a u Evropi mlakonje, kad će se pokazati ako ne sad u Evropi

veliki klubovi su to, sa tradicijom itd. a ne ovi novopečeni Široki koji nas "stalno bruka u Europi"

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 jul 2010, 08:48

@nick

Potpuno se slazem s tobom,od prve do zadnje recenice...Beslija i Bekric su pravi primjer nezalaganja u prvoj polusezoni prosle godine,pa nisam vidio ovakve reakcije kakve su u ovom trenutku upucene Lazi i Culumu...Samo cekam momenat da se pocne Amar spominjati u negativnom kontekstu,ako slucajno u prvenstvu krene lose po nas,to ce biti haos,takvi smo mi...pisalo se o Bekricu kako igra jako lose,kako je kloc,kao i o Besliji da treba u penziju,ali nikad u ovom kontekstu oprastanja i neoprastanja nekih nastupa,psovanju njima...i sve me jako ljuti,ali ko sam ja da bilo kome sudim,svako ima svoje misljenje...mnoge se stvari brzo zaboravljaju,mnoge se zasluge brzo pokopaju...necu se raspravljati po ovom pitanju ni sa kim vise,psujte,zvizdite,ne oprastajte,to je vase misljenje i vas sud...ja cu im svima biti zahvalan sto su me doveli u situaciju da budemo sampioni ( svojim nezalaganjem).
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 16 jul 2010, 08:57

Svi smo prošle godine govorili samo da je Evropa, a ove sezone idemo na titulu. Zar ne bi bio apsurd da ove godine budemo lošije plasirani nego prošle?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 16 jul 2010, 09:27

Hej grbavice, rano ljuta
Pritisla me teska tuga
Na trenutak, i pomislim
Da si sada neka druga

Hej grbavice, bolna si mi
Iz daleka gledam ulice tvoje
Tamo su slike, djetinjstva moga
Tamo je sve sto je moje

Ko zivot cijeli
Miljacka dijeli
Mene od krila tvog
I ne znam kad' cu
Al' znam da cu
Doci do doma svog

Al onda zeljin, stadion gledam
Vidim ponos tvoj
Zivot cu dati, al' tebe nedam
Jer ti si zivot moj

Ne budi tuzna
Kad cujes pjesmu
Bol sto nasa srca lomi
Jer svaki od nas
Sto pjesmu pjeva
Do zadnjeg se za tebe bori

Zbog toga bola
Dok sa bristola
Na tebe gledamo
Zbog ove pjesme
Nazad se nesmije
Nikom te nedamo

ŽELJO ŠAMPION
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 16 jul 2010, 09:32

ma dajtreba odma sve ove teme na SPORTSPORT.BA izbrisati jer nece vise biti ni razloga da se pise o necemu....zbog ovih glupana u savezu....niti ce bti takmicenja klubova u europi, niti repkee...odma znaci nema ni liga.....KRETENI, j.... ih u usta ruzna...... :evil:
-RIVALDO-

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 jul 2010, 09:35

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 16 jul 2010, 09:36

Sinoć je Mogren izgubio 2-0 od Makabija i to je na poluvremenu bilo 0-0. Pa ja ne mogu da vjerujem da smo za 38 min primili 5. Nije Hapoel toliko dobra ekipa koliko smo mi loša.
FEDERER= KLOC

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 jul 2010, 09:41

@senad
nemoj se brinuti - igrace se liga - ima danas i svijetlih primjera od NSBiH i ove sramote - ima BiH i (Zrinjski, Siroki...).

@strauss
"..Ja Ćulumu i Lazi nikad neću oprostiti..."

ma ja necu nikad zaboraviti ono glupo nesposobno skakutanje Culuma oko lopte u Izaelu. Ako se sjecas u jednom momentu smata (motka - Culum) skakuce, vadi, gura, nezna gdje mu je lopta, i na kraju petom dade for izraelcima u kojoj samo sto oni ne dadose jos jedan gol. Nisam odavno vidio smotanijeg tipa u Zelji. On vam definitivno ne treba. Da ne kazem otvoreno da je kod onog gola pobjego od igraca na korner liniji i jos galami na golmana. Nema tu price - zeljo ima mnogo srcanijih i boljih mladih igraca od te motke. Njemu se trebate zahvaliti i pustiti druguima mjesto u ekipi. Pozz manijacima
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 16 jul 2010, 09:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 16 jul 2010, 09:44

ma ja kad gledam onog Culuma na trenutak pomislim pa covjek je jak jbt....slican ko oni iz engleske defanzivci ali onda kad sam vidio kako oblijece oko lopte i hoce-nece.....ismijao sam se....covjeka fudbala ne zanima...njemu je neko trebo objasniti da malo agresivan bude a ne ko p.c.a :mrgreen:
-RIVALDO-

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 jul 2010, 09:46

A jeste opalili po Culumu i Popovicu ko da su jedino i samo njih dvojica krivi za debakl. Gdje su bili Bogicevic i Mesic kad smo primali golove? Sta je radio Stanic? Gdje se izgubise ostali igraci, njih 8, ako su samo Lazo i Milan bili katastrofa? Osim Sehe, Beslije, Svrake i donekle Ganceva NI JEDAN drugi igrac NE MOZE dobiti prolaznu ocjenu.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 16 jul 2010, 09:47

Stole iz Bora je napisao/la:A jeste opalili po Culumu i Popovicu ko da su jedino i samo njih dvojica krivi za debakl. Gdje su bili Bogicevic i Mesic kad smo primali golove? Sta je radio Stanic? Gdje se izgubise ostali igraci, njih 8, ako su samo Lazo i Milan bili katastrofa? Osim Sehe, Beslije, Svrake i donekle Ganceva NI JEDAN drugi igrac NE MOZE dobiti prolaznu ocjenu.
to si upravu al jbg njih dvojica su i meni nekako najvise zapali za oko...ipak su bili prelosi....ako dodje Dzafic na mjesto Popovica bit ce odlicno onda....
-RIVALDO-

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 16 jul 2010, 09:54

Izgubili smo i gotova stvar.Kriv ovaj,kriv onaj,više nie ni bitno.
To će srediti Brko,a naše je da kupimo godišnje i svi u dolinu kad za to dodje vrijeme.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, PeppermintSA, perodeformero, sebalos i 100 gostiju.